'Veel Ajacieden hadden prominente rol, zeker Hansen'

BartVeenstra, 22-11-2019 om 13:45, 3190 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-trainer Erik ten Hag is blij dat meerdere Ajacieden zich hebben laten zien tijdens het WK onder zeventien jaar. Met name Sontje Hansen blonk uit op het mondiale toernooi, zo zag de hoofdtrainer van de Amsterdammers.

Ten Hag geeft tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag aan dat hij vooral de hoogtepunten van het jeugd-WK heeft bekeken. 'Ik denk dat Ajax heel goed vertegenwoordigd was op het WK. Veel spelers hebben een prominente rol gespeeld, zeker Sontje Hansen.'

De trainer van Ajax spreekt van een 'geweldige' ervaring voor Hansen en daarbij denkt hij ook dat Hansen met meer zelfvertrouwen terugkeert in Amsterdam. Toch is er ook een 'maar' in het verhaal van Ten Hag. 'We moeten niet vergeten dat het tegen leeftijdsgenoten was, dus we moeten het wel in het juiste perspectief plaatsen. Maar hij heeft het op goede wijze laten zien in die klasse. Hij heeft zijn klasse uitstekend geëtaleerd.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Regeer, Hansen, Taylor, Unuvar, Sallah-Edine.. Het is toch wel een lekker rijtje hoor, niet helemaal het toernooi van Unuvar, zeker in de eerste wedstrijden. Maar als je ziet hoe die jongen (zelfs in een slecht toernooi voor hem) af en toe mensen wegsteekt, is dat pure klasse.

Brobey komt er dan nog bij en Gravenberch is ook maar 1 of 2 jaar ouder, het zou toch wat zijn als deze 7 namen er over 3 jaar allemaal in staan! Maar goed, de belangrijkste fase breekt nu voor al deze jongens aan: profvoetballer worden..
0 0
Illegaal
Ja die Sontje Hansen kon wel eens een hele goede aanvaller worden.

Alleen hopen dat hij in zijn schoenen blijft staan en er keihard voor gaat werken anders red je het gewoon niet.
0 0
Schip
Regeer was ook sterk, Taylor kwam later in vorm. Hansen miste de echte scherpte in de semi's en Unuvar heeft geen goed toernooi gespeeld.
0 0
Illegaal
Ik heb alleen de wedstrijd tegen Paraquay gezien en daar vond ik Hansen heel goed, Unuvar was zwak in die wedstrijd en op die andere heb ik niet zo gelet, maar ik heb ook al gelezen dat Regeer het goed gedaan heeft.

En Taylor vind ik ook een goed voetballer
0 0