'Een einde maken aan deze idiote situatie'

FinnDekker, 21-11-2019 om 16:25, 8052 views, Ajax Life |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Het bezwaar van Ajax tegen de beslissing om uitsupporters van Ajax te weren bij het duel ADO Den Haag - Ajax is afgewezen. Dit meldt Ajax Life donderdagmiddag. De supportersvereniging van de Amsterdammers blijft desondanks vechten voor een terugkeer van Ajax-fans in Den Haag. 

Begin oktober waren Ajax-supporters wederom niet welkom, dit tot ongenoegen van Ajax maar ook van supporters van ADO. 'De argumenten van de burgemeester en collega’s waren flinterdun en de motivatie onvolledig. Daarnaast wezen de club en de gemeente Den Haag telkens naar elkaar als het gaat om het besluit of de beslissing Ajacieden te weren. Van het kastje naar de muur dus.'

Dit werd aangekaart bij een bezwarencommissie, maar het oordeel was opnieuw teleurstellend. 'Ajax en wij als supportersvereniging wilden officieel van een bezwarencommissie horen of de gemeente Den Haag (en toenmalig burgemeester Paulien Krikke in het bijzonder) iets te verwijten valt bij het steeds weren van Ajax-supporters in de hofstad. De commissie vond van niet', schrijft Ajax Life. 'De waarnemend burgemeester van Den Haag kon zich in dit advies vinden.'

Van het bijltje erbij neerleggen wil men echter niets weten. 'Als supportersvereniging en medeopstellers van het plan van aanpak gaan we er tijdig – dus ruim voor de eerste wedstrijd tussen ADO en Ajax van volgend seizoen – achteraan dat alle betrokken partijen, inclusief de gemeente Den Haag, een einde maken aan deze idiote situatie met een leeg uitvak.'

Denk jij dat Ziyech scoort en Ajax wint van Heracles? Zet in en krijg 1,80 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WZAWZDB14
Van mij mogen de supportersverenigingen zelf wel een echt statement maken. En dan bedoel ik niet zo'n zwak statement, wat die ado supporters paar maanden terug deden, waarin ze ajax niet bij naam maar '020' noemden.

De harde kern van ajax en ado (en ook van ajax en feyenoord!) moeten gezamelijk een actie voeren om dit om te buigen. Laat de toonaangevende personen van beide ultra's maar de hand schudden, weet ik veel.
Durf die haat voor elkaar verdomme voor 1 moment is opzij te zetten, anders komen er nooit meer uitsupporters en worden die wedstrijden geen zak meer waard...
0 0
Red Devil
De Ajaxleiding kan zich beter eens gaan inzetten om dit laffe tuig uit het stadion te weren want ze weten verdomd goed uit welke hoek dat gezeil elke keer komt dus pak dat tuig aan in samenwerking met politie en justitie.

F'noord gestraft door de UEFA en mogen geen fans meenemen naar fc Porto uit.
1 -2
Rentokill
Waarom niet gewoon helemaal stoppen met uitsupporters? Wat voeg t toe, beetje lopen rellen in Sittard? Laten zien wie de grootste heeft...
3 -1
Labrador
Serieus...
1 0
Koningtoto
Omdat het sfeer brengt. En er geen rellen meer zijn in stadions. En we schijt moeten hebben aan trutjes die geen uitsupporters willen.
1 -1
Koningtoto
Ik zit nu een uurtje mee te lezen en ik heb tientallen reacties zien verdwijnen. Kun je ons misschien even uitleggen wat we allemaal nog mogen zeggen Trodat? Dat scheelt een hoop typewerk denk ik. Bij voorbaat dank :)
2 0
trodat4030
Uitschelden andere leden
Uitdagen andere leden
Zwartmaken andere leden
Off-topic onderwerpen waar al topics over bestaan
Godslastering
Politieke discussies die niets meer met voetbal te maken hebben
Racisme
Reclame doeleinden
Seksisme/porno
Laster
Trolls van andere clubs
Het vragen om en delen van illegale streams

Dit zijn de kernpunten waar wij voornamelijk op letten, in willekeurige volgorde. Verder is het zo dat u tegenwoordig een email ontvangt, op het mail adres dat u heeft opgegeven in uw profiel (dus zorg voor een werkend mail adres in uw profiel), wanneer uw reactie wordt verwijderd en de reden daarvoor. Als uw reactie op een verwijderde reactie verdwijnt, maar geen mail ontvangt, heeft u geen regels overtreden en is het een technisch issue. Alle reacties op een verwijderde reactie worden namelijk ook verwijderd, daar kunnen wij helaas niets aan doen.

Als laatste kunt u ons altijd attenderen op reacties van andere gebruikers op moderators@ajaxshowtime.com, wij zullen daar altijd naar kijken en zo nodig actie op ondernemen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd

Met vriendelijke groet
Het moderator team.
0 0
Koningtoto
Mag het zwart maken van Ajax spelers daar aub bij? Scheelt een hoop irritatie.

Dank u voor uw bericht.
0 0
Ajaxmax
Slaan elkaar nog steeds met liefde de hersens in dus gewoon geen supporters uit en thuis
0 -3
Joker
Noem drie voorbeelden wacht noem er 1 wat er ooit fout is gegaan en de aanleiding is voor het weten van Ajax supporters n het stadion van ADO wat Ajax supporters bij waren

200 procent dat je er niet op komt..
0 -1
Ajaxmax
Luister ‘Joker’, gasten als jij verpesten het voor de normale supporters. Ik ben ook voor wedstrijden met uitsupporters maar dan zonder lowlives en krankzinnige slopers erbij. zodra jullie het lef hebben om sociale controle toe te passen( dat is op elkaar letten en aanspreken op fout gedrag) dan kan het weer. Maar jullie volgen nog steeds die paar grootbekken die zich leiders noemen. Tsja, dan houd alles op.
0 0
Koningtoto
Niet verder vertellen:

https://www.youtube.com/results?search_query=rellen ajax den haag
1 0
Ajaxmax
En dit is nog maar één voorbeeldje
0 0
Koningtoto
Klopt, maar jij beseft ook niet, dat er in de stadions eigenlijk niks meer mis gaat, dus waarom zou je het niet gewoon weer toelaten? Volgens mij zijn we het enige land ter wereld waar er al meer dan 10 jaar geen uitsupporters welkom zijn bij den haag en feyenoord. Andersom zijn ze gewoon welkom. Ik ga al jaren naar Ajax met mijn zoon, vanaf zijn 4e en hij heeft nog geen rel gezien. Alleen wat corrigerende tikken toen Ziyech onheus werd bejegend. Dat was dus onderling en ver van hem vandaan. Ik vind het echt serieus zielig als mensen denken dat voetbal niet meer normaal kan tegenwoordig, want dat kan het zeker wel. Je kan ieder incident 1000 keer uitvergroten en dan nog valt het in het niet bij de realiteit. Zeker in de eredivisie. Wat MVV en Roda met elkaar uitvreten is een ver van mijn bed show.
1 0