Dessers: 'Je weet nooit hoe het kan lopen'

BadembaBarrie, 21-11-2019 om 11:50, 8093 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Cyriel Dessers gaat er zaterdag met Heracles Almelo alles aan doen om een resultaat te behalen tegen Ajax. In gesprek met De Telegraaf is de Belgische spits realistisch doch optimistisch over de kansen van zijn ploeg tegen de koploper van de Eredivisie. 

Dessers kwam deze zomer over van FC Utrecht en zag zijn oude ploeg voor de interlandbreak hard onderuit gaan in Amsterdam. Hij zag echter ook dat PEC Zwolle ruim een week eerder wel kansen wist te creëren en is dan ook hoopvol. 'Als je van tevoren al gaat denken dat je toch geen kans maakt, dan hoef je een wedstrijd ook niet te spelen.'

De Belg zag dat zijn huidige club Ajax afgelopen seizoen twee keer van winst afhield. Dessers put daar moed uit en stelt dat het belangrijkste is dat Heracles na afloop tevreden kan zijn over het eigen spel. 'En je weet nooit hoe het kan lopen. We hebben eerder ook een bonuspunt meegenomen uit de Kuip.'

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Heracles? Zet in en krijg 8,55 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EricAjax1
5-0
0 0
Tomajax1990
Ze zullen de eerste minuut wel schadevrij doorkomen, daarna zie ik het somber in voor ze.
0 0
insectenverdelg
Je weet t nooiti idd. of je velriedt met 3-1 en Ajwx mist heel veel kansen en Heracles heeft 1 zondagsschot op zaterdagavond. Of Ajax rolt je gewoon met 6 a 7-0 op. Je weet nooit hoe her loopt idd.
1 0
Redrum
We hebben de afgelopen twee seizoenen echt dramatisch gespeeld tegen Heracles. Vorig jaar zelfs twee keer punten tegen laten liggen. Tijd om die eens heel stevig over de knie te leggen komende zaterdag.
1 0
GvanderK
FC Kunstgras
1 0
Tinus
Een punt halen in de Kuip kun je bijna geen bonuspunt noemen, dat zijn eerder 2 verloren punten.
10 0
grannig mokum1
Precies, HAHAHAHAH......
1 0
MisterAFCA
Het wordt wel tijd dat we dit plastic-clubje met het snot voor de ogen terug naar huis sturen. Die moeten niet eens meer weten dat de hemel blauw is na afloop.
4 0