Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Magallán sluit langer verblijf bij Deportivo Alavés niet uit

BartVeenstra, 20-11-2019 om 12:50, 9323 views, Marca Claro |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Lisandro Magallán sluit niet uit na dit seizoen definitief de overstap te maken naar Deportivo Alavés. De Argentijnse verdediger is dit seizoen verhuurd door Ajax en bij de Spaanse club speelde hij in de afgelopen tijd regelmatig.

In blok drie van het huidige seizoen speelde Magallán vier van de vijf wedstrijden van Deportivo Alavés in de basis. In die vier wedstrijden stond hij bovendien elke keer negentig minuten binnen de lijnen. Een langer verblijf in Baskenland is voor Magallán dan ook niet uitgesloten.

'Maar ik kan nog niets bevestigen', zegt Magallán tegen Marca Claro. 'Ik ben hier gekomen om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen en mijn bedrage te leveren aan het team. Elke beslissing die ik zal maken, zal zijn in het kader van mijn persoonlijke ontwikkeling. Wanneer het seizoen eindigt, zullen we zien waar mijn voetbalcarrière verdergaat.'

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Heracles? Zet in en krijg 8,55 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bky
100 % dat Marc deze kerel gewoon nog met winst gaat verkopen.
0 -1
Hagmag
Goed plan.
0 0
Mbaku
Mooi.
0 0
036AFCA97
Boeie, alsof Magallan het nog gaat halen hier.

Haal Boadu nou maar.
1 -2
VoorOnzePloeg
En Stengs en Wijndal erbij
1 -2
CDS
Ik zie regelmatig de naam Wijndal voorbij komen. Dat is het het prototype van middelmaat. Totaal geen inzicht die jongen en technisch ook niet bijzonder. Salah-Edinne is veel beter. En ook Castillio is veel talentvoller.
1 0
Schip
Hoop voor deze jongen dat hij zijn vertrouwen en vorm gaat vinden daar.
3 0
johnnyheitinga
beter nieuws is er niet
0 -2
Onpartijdig
Ik ben vaak behoorlijk positief op dit forum en wil spelers best lang de kans geven (zoals nu Marin bijv). Maar bij Magallan denk ik toch dat het niets wordt bij Ajax. Op zich vond ik de denkwijze van ajax niet slecht: een sloper halen. Met Veltman, Blind en Schuurs leek je dat te missen.

Toch merk je dat wanneer iemand geen goede inspeelpass heeft, en niet het tactische vermogen heeft in de zone te verdedigen ipv pure mandekking, dat het niet gaat werken bij Ajax.
Ik weet niet of Magallan een slechte speler is, maar ik verwacht gewoon niet dat hij past bij Ajax. Hij moet gewoon een tegenstander voor zich hebben die hij onschadelijk kan maken. Dit past niet bij het spel van Ajax, aangezien de aanvaller van de tegenpartij vaak bezig is om mee te verdedigen en het centrale aanvalsspel van ajax te ontregelen.
7 0
Web
Een sper die waarschijnlijk goed kan functioneren als ze met de kont in de zestien spelen?
Marc moet zien of hij er nog wat uit kan halen, anders je verlies nemen
2 -1
Ajaxxxisdebeste
Wordt nooit wat voor het niveau dat Ajax nastreeft en meer, hoef je geen analist voor te zijn.
2 -3
markk
Denk niet zozeer dat het met niveau te maken heeft maar meer de speelstijl. Ajax heeft geen grasmaaiers nodig omdat zij altijd de voetballende oplossing zoeken. Magallan doet het prima in de La Liga dus ik heb nog altijd goede hoop dat Alaves hem voor een leuk bedrag overneemt.
2 0
AltijdGelijk
Als dat zo is dan is onze scouting een drama
1 -1
Filasj14
waarom is de scouting dan meteen weer een drama? Je kunt niet altijd destjes, tagliaficootjes en sanchezjes kopen
0 0
Caparzo
Zou mooie oplossing zijn. Er komt bij ons niet uit wat men er blijkbaar aan ontwikkelingspotentieel in heeft gezien. Als hij daar wel slaagt, helemaal goed.
10 0