Schöne: 'EK kan een mooie manier zijn om te stoppen'

BadembaBarrie, 18-11-2019 om 12:00, 3917 views, BT |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Lasse Schöne speelt met de gedachte om een punt te zetten achter zijn interlandloopbaan. Dat onthult de middenvelder in gesprek met het Deense BT. Schöne viert vlak voor het EK zijn 34e verjaardag en wordt er dus niet jonger op. 

De oud-Ajacied ziet afzwaaien als international dan ook niet als een onrealistische optie. 'Ik heb hier samen met mijn beste vrienden over nagedacht. Het EK van 2020 kan een mooie manier zijn om te eindigen.' De middenvelder maakt echter meteen duidelijk dat het hier slechts om een gedachte gaat. 'Ik wil benadrukken dat ik nog geen beslissing heb genomen. Als ik het nog kan bij benen, dan zou het goed kunnen dat ik nog hongerig ben.'

Het EK is voor Denemarken overigens nog niet helemaal zeker. Met nog één wedstrijd te gaan in Groep D staan de Denen voorlopig bovenaan met vijftien punten, achtervolgd door Zwitserland (veertien) en Ierland (twaalf). Als Schöne met Denemarken in en tegen Ierland echter verliest en Zwitserland wint bij Gibraltar, dan zal de oud-Ajacied het met zijn land via de play-offs moeten proberen. De aftrap van beide wedstrijden is maandagavond om 20.45.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Red Devil
Ierland-Denenmarken kan straks een mooi potje worden op Ziggo Sport Docu.
Ik verwacht Lasse wel in de basis dan.
0 0
Tecmessa
En dan lekker terug komen naar Amsterdam om met de jeugd aan de slag te gaan, goed plan Lasse!
2 0