Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Freitas ziet Reinier niet naar Ajax komen

ThijsZwagerman, 17-11-2019 om 16:35, 23657 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax is volgens La Gazzetta dello Sport in de markt voor Reinier Jesus Carvalho, maar de Braziliaanse sportjournalist Paulo Freitas verwacht niet dat de zeventienjarige Reinier ook daadwerkelijk de overstap naar Amsterdam gaat maken, zo vertelt hij aan Ajax Showtime

Het Italiaanse La Gazzetta dello Sport meldt dat Ajax een bod van veertig miljoen euro voorbereidt op Reinier, waarmee het zeventig procent van de transferrechten van het toptalent wil overnemen. Freitas stelt dat dit niet waar is, omdat Reinier onlangs een nieuw contract bij zijn club Flamengo heeft getekend waarin een afkoopclausule is opgenomen. Deze clausule zou zijn vastgesteld op 35 miljoen euro. Vijf miljoen euro minder dan het bedrag dat nu dus de ronde doet.

Desondanks verwacht Freitas niet dat Ajax Reinier kan vastleggen. Volgens de journalist is zo’n beetje de gehele wereldtop nadrukkelijk geïnteresseerd in de diensten van Reinier en maken FC Barcelona en Paris-Saint Germain de meeste kans op zijn komst. Freitas omschrijft Reinier als een technisch zeer vaardige speler, die uitstekend kan dribbelen en een goede versnelling heeft. Reinier kan zowel op het middenveld als op beide flanken uit de voeten.

Thijs Zwagerman (Twitter: @ThijsZwagerman | e-mail: redactieas@live.nl)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
X-RaY
AS had al lang een topic met 'onzinverhalen' moeten hebben. Wel leuk om te zien dat er veel mensen zijn die dit soort verhalen nog steeds voor zoete koek slikken.

Wanneer tekent ie trouwens...?
0 -1
ajaxrulesz
we worden weer blij gemaakt met een dooie mus zoals gewoonlijk. Uiteindelijk komt er gewoon weer een speler van het kaliber marin alvarez bande let op mijn woorden.
1 -11
Bky
Haha wat een zielig leven moet jij hebben.
5 -1
Hollister
Jij bent en blijft een dwaas, je verbaasd me iedere keer weer met nog dommere opmerkingen
2 -1
ajaxrulesz
Je moeder is een dwaas
0 0
Saanchez
Als jij serieus denkt dat Ajax 40 miljoen gaat neerleggen voor 70% van een speler, zal je wel erg vaak teleurgesteld zijn in je leven. Dat verklaart wel gelijk waarom je altijd zo zuur doet
6 0
Jeugd
Nooit doen!
Belachelijk groot risico. Bovendien als hij echt zo goed is dan is ie na 1 jaar weer weg.
Next...
1 0
grannig mokum1
Precies D
0 0
MPAjax
jongeren met groot talent en ambitie doorselecteren en/ of opleiden is ook niet makkelijk als je dan een goed bedrag kan leggen voor een exceptioneel talent uit een zuid-amerikaans land ...
0 0
Heliumschaap
Voor dat bedrag kan je ook Stengs, Koopmeiners én Boadu halen.

Of Dani Olmo.
1 0
Ferd
Stengs, haal dan iemand die wel op snelheid iets kan
0 -5
luiszwaaris
Nelson
0 0
Babangida83
Die komt dus naar Ajax. Maar zeker niet voor wat La gazetta denkt. We zijn niet gek.
0 0
MrIvez
JAAA MAX
1 -2
ditisdebeslissing
wöber speelt niet meer bij ajax.
2 -1
Caelintroy
Lol
1 -1
Jariiii
Ik zou het wel weten als ik zo'n jong talent was met mijn hele toekomst nog voor me. Dan zou ik Ajax een perfecte club voor mezelf vinden - topniveau, mooie wedstrijden in de Champions League maar óók veel meer zekerheid op een (basis)plaats dan bij clubs als Barça en PSG. Iedereen begrijpt het als zo'n jongen valt voor het grote geld en voor de avances van met name een wereldclub als Barcelona, maar slim lijkt zo'n overstap me allerminst.
2 0
Simpelishetmoeilijkst
Dat klopt 100%, lijkt mij, maar als hij stom is, dan is daar niets aan te doen.
0 0
Jariiii
Hij is vooral ook een jongen van 17 jaar met mooie dromen. BLijf maar eens nuchter en verstandig als een club als Barça voor je komt, met mooie praatjes en ook nog eens met een grote zak geld (groter dan die Ajax kan geven)...
0 0
Joseph
Ajax is tegenwoordig wel in staat om een mooie zak geld te geven, daar hoef je het niet voor te laten..
0 0
AlexIbarra
Volgens mij kunnen we voor 40 miljoen 70% van een hele club uit de Braziliaanse middenmoot kopen..

Ons transferrecord dik verdubbelen voor een jeugdig talent, zou ik sowieso niet doen.
Kishna, Cerny, Nouri en Dolberg waren ook allemaal toptalenten.
3 -29
Ruudje74
Ja, voor €40mln kan je ook de hele selectie van FC Utrecht kopen en hou je nog over. Wat is je punt?!
Denk na voordat je wat schrijft, Nouri graag buiten je platte betoog houden.
4 -1
Suarez16_
Eerste 2 hadden enorm veel pech met blessures. Nouri tja.... Dolberg alsnog voor 25 miljoen verkocht.
1 0
Bky
Ban aub.
16 -6
AlexIbarra
Hoezo een ban?
Ik verwijt geen van die spelers iets en vind het verschrikkelijk wat er met Nouri is gebeurd. Had ook enorm hoge verwachtingen van hem.

Ik zie dat je niet de enige bent die het niet met me eens is.. :)
Mijn punt is echter dat er heel veel toptalenten zijn die uiteindelijk niet bereiken wat je ervan hoopt. Of dat nu door een ongeval is, 'normale' blessures of omdat er mentaal iets niet goed zit.

Je werkt met jonge mensen, niet met machines, er kunnen dingen misgaan.
40 miljoen salaris het overige deel vd rechten = ongeveer de helft van onze begroting voor 1 talent.
Dat zou ik echt belachelijk vinden voor een opleidingsclub.
6 -1
fc Barcelona_ke
In brazilie loopt veel leuke spelers,maar de brazilianen vragen heel te veel geld voor jonge spelers,daarom richt ajax laatst tijdig veel in argentinie. Palacios is ook erg goede speler, als vervanger van vd beek??
0 0
ram
Tsja... als Ajax écht zeker is dat dit een wonderkind is, dan kun je best 35 betalen. Zelfs als hij 17 is. Maar dan moet je wel heel zeker weten dat het de nieuwe Neymar/Coutinho is.
2 0
Saanchez
Ajax kan zich een risico wel veroorloven, maar of het slim is om daar zoveel aan uit te geven meteen? Dan vallen ze al heeeel snel tegen. Denk dat Ajax wel bereid is de 20m aan te tikken voor een groot talent maar voorlopig nog niet meer
0 0
ram
Daarom zeg ik: je moet wel zeker zijn. Neymar kan niet tegenvallen.
0 0
Chesterson93
Dat is ie zeker. Al zou je ook voor de meer ervaren Luan kunnen gaan.
0 0
Robeerke
Ajax heeft een hele grote, non-financiële voorsprong: het is geen eindstation. Het is de allerbeste springplank naar de top van de wereld. Jeugd krijgt er de kans, er wordt in alle competities om het kampioenschap meegedaan en verkochte spelers komen al als 'iemand' binnen bij een topclub. Blijft het natuurlijk wel een kwestie van of de talentvolle speler zijn hoofd rustig kan houden en niet op hol laat brengen door omringende familie/kennissen/zaakwaarnemers. Maar Ajax is te allen tijde de allerbeste keus voor jeugdig talent.
3 0
De Stift
Dit lijkt mij totale onzin. Sowieso: 40 miljoen betalen voor spelers van 17 is niet des Ajax. Als we al 40 miljoen betalen, dan voor gearriveerde spelers die de eigen jeugd beter maken. Dan denk ik dus aan een Depay of heel misschien een Bergwijn.
0 0
Bapinho
40 miljoen voor depay of BERGWIJN? hou toch op man hahahha
0 0
Simpelishetmoeilijkst
Bergwijn is niet herl verl waard, want hij speelt bij Pisvee.
0 -1
Jariiii
NIet des Ajax... dat is het loslaten van het salarisplafond ook niet.
Tijden veranderen, als je enigszins wilt aanhaken bij de absolute top dan zul je dat toch echt onder ogen moeten zien. Ajax doet dat.
0 0
jalex
Niet te veel betalen. Het feit dat we de sterren van de toekomst maken is ook heel wat waard. Dat laatste maar belangrijke stukje ontwikkeling is ook veel waard voor de speler in kwestie.....graag of helemaal niet.
1 -1
AFCA-B93
Gewoon 25 bieden met een mooi doorverkooppercentage van de winst. Meer moeten we voorlopig echt niet gaan uitgeven voor spelers
1 0
mgtow
Zolang we maar oppassen dat het geen psv constructies worden vind ik het best.
0 -1
Joseph
Tsja, die jongen moet ook de keuze maken of hij bij een club onder contract wilt staan, of bij een club wilt spelen.

Het zou een mooie ontwikkeling zijn als Ajax dit soort talenten aan kan trekken. Voor die 35 miljoen moet je dan wel het volle eigendom hebben, hij is veel te jong om over de toekomst te praten.
0 0
Gonzalez75
We hebben genoeg aankomend talent, waarom nog een jeugdspeler uit Brazilië voor zoveel geld kopen.
4 0
Joseph
Ik zie dit meer als een versterking van het eerste, dan als een nieuwe jeugdspeler.
1 0
fc Barcelona_ke
Die speler is uitzonderlijke talent net als rodriygo en vinicus van real madrid. Ik verwacht ook een kansloze missie van overmars als hij hem wel willen halen
1 0
Jeugd
Voor die 2 zou ik ook geen 40 miljoen betalen
0 0
GrandMasterFlex
Ja of deze jongen kiest voor een basisplaats bij Ajax net zoals Sanchez destijds. Vind het persoonlijk onnodig want we hebben Traore, Noa Lang, Bande, Sontje Hansen, Brobby, Unuvar die allemaal doorstromen naar het 1e.
2 -1
gi0vanni
Ja, goed idee. Allemaal van CL niveau. Waarom kopen we eigenlijk nog spelers. Al onze talenten zijn beter. F. de Jong, Ziyech, Neres, Tagliafico, Tadic, Blind of Onana zijn natuurlijk allemaal overbodig geweest. Hadden ze nooit mogen halen.
0 0
jaribombari
Allemaal ja? Dat zag je in je glazen bol? Wat een gave heb jij toch? Het lijkt mij realistischer als er 2 van deze namen doorstromen ipv allemaal.
0 0
Joseph
Ik denk dat het vooral een concurrent zou zijn van Gravenberch, misschien houdt Ajax er al rekening mee dat hij zijn contract niet gaat verlengen.
0 0