Blind over Ten Hag: 'Hij is een vakman'

BadembaBarrie, 15-11-2019 om 13:59, 4513 views, Elf Voetbal Magazine |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Er is weinig waar van de verhalen over ruzie en onenigheid binnen Ajax, dat vertelt Daley Blind in gesprek met Elf Voetbal Magazine. Sinds de aanstelling van Erik ten Hag als trainer duiken er met enige regelmaat verhalen op in de media. Spelers zouden niet goed met elkaar of met de trainer overweg kunnen, maar dat zijn volgens Blind vooral verhalen. 

Eén van de geruchten die met name begin vorig seizoen de rondte deed, was dat Hakim Ziyech en Dusan Tadić het niet met elkaar zouden kunnen vinden. Het tegenovergestelde is volgens Blind waar. 'Op de club lopen ze samen regelmatig te grappen en te dollen. Dan lachen we om wat er geschreven en gezegd wordt.'

De verdediger kan minder goed lachen om de kritiek op trainer Erik ten Hag. 'Het is belachelijk wat bepaalde media over hem schrijven', laat Blind duidelijk optekenen. Volgens Blind zeggen Ajax' resultaten onder Ten Hag van het afgelopen seizoen genoeg over zijn trainerskwaliteiten. 'Dat hij daar (in de media red.) zo werd aangepakt verdient hij niet. Hij is een vakman.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Ten Hag is het beste wat Ajax kan wensen
Dat gaan wij allemaal wel merken als hij Ajax eventueel verlaat aan het eind van het seizoen
Of ze moeten met een huzarenstukje komen
Maar wie ik daar mee bedoel, zullen niet naar Ajax komen
Toch heb ik hoop dat hij Ajax nog trouw blijft.
1 0
Ajax412
Let them know!
2 0
RaynoFischer
Haha stja, als mensen het nog niet geloven...
Heb echt nog echt zover ik me kan herinneren ook geen oud speler of collega zich negatief over Ten Hag zien/horen uitlaten ;)

Alleen een paar idioten die houden van stoken en aan een tafel maar wat lullen
1 0
gi0vanni
Had echt niet verwacht dat hij het zo goed zou doen. Ik zat er aardig naast. Hij doet fantastisch werk en zelfs zonder een aantal toppers die weg zijn gaat het nog steeds prima. Hulde aan ten Hag.
0 0