'Blij dat ik bij een club ben zo groot als Ajax'

BadembaBarrie, 13-11-2019 om 15:55, 6134 views, El Universal Deportes |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Édson Álvarez kijkt met tevredenheid terug op zijn eerste drie maanden bij Ajax. De Mexicaanse verdediger annex middenvelder wist dat hij op meerdere vlakken voor een uitdaging zou komen te staan, maar gaat er vol voor, zo vertelt hij aan El Universal Deportes.

'Ik wilde uit mijn comfortzone komen. Ik wist dat Ajax geen team is waar je makkelijk terechtkomt.' Zo verklaart Álvarez de keuze om zijn thuisland te verlaten voor een stap naar het koude Nederland. Die kou is één van de weinige dingen waar Álvarez nog moeite mee heeft in Nederland. 'Maar goed: dat zijn dingen waaraan we ons moeten aanpassen.'

De Mexicaans international is dan ook vooral blij en dankbaar om bij Ajax te zijn. Hij geniet naar eigen zeggen dan ook van elk moment en denkt nog niet te veel aan de toekomst. 'Ik weet echt niet wat er voor mij gaat volgen', legt hij uit. Álvarez geeft aan dat hij altijd wil blijven groeien maar, zo benadrukt hij, voorlopig zit hij goed. 'Ik ben blij dat ik een club heb bereikt die zo groot is als Ajax.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hagmag
Hij is in ieder geval trots om het mooiste shirt van de wereld te dragen.
Ten Hagmag nu beginnen hem centraal in de verdediging te gaan laten plaats nemen.
Daar is hij voor gehaald want op het middenveld heeft hij niet echt maar toch min of meer gefaald.
Op die positie maakt hij Ajax niet beter.
0 -3
SjaakWolfs
Altijd een minnetje voor het sneue 'Ten Hagmag'
1 0
Cupmetgroteoren
In de verdediging zetten ajb, kunnen we zien hoe hij het daar doet. Je zet de ligt ook niet op het middenveld.
0 0
EricAjax1
Deze jongen zsm centraal zetten ipv Veltman.. Veltman is voor altijd een Ajax held maar zijn domme acties hebben ons al te veel problemen opgeleverd. Zoals die compleet overbodige 1e gele kaart tegen Chelsea.. Deze jongen heeft toekomst bij Ajax als CV. Veltman heeft een bak aan ervaring etc. maar is niet goed genoeg
0 0
BrandjeXL
Waarom is Veltman een Ajaxheld? Hoor die term vaker. Veltman is een prof, verdiend een aardige boterham en zeurt niet. Ben je dan een held?
1 -2
EricAjax1
Omdat hij de hele opleiding doorlopen heeft en al zo'n 7 jaar bij de 1e selectie zit? alle nationale prijzen gewonnen en vorig seizoen zijn steentje bijgedragen aan het CL succes. Had beter kunnen zeggen dat hij in mijn ogen in ieder geval een Ajax held is.
0 0
3*stars*3
Ajax was altijd een grote club maar had gewoon geen topteams meer.
Laatst onder Koeman in 2002 en eigenlijk na 16/17, heeft Ajax weer topteams (17/18 mogen we niet meerekenen).
Dat we ook internationals hebben van grote voetballanden als Brazilië en Argentinië is helemaal geweldig.

Blijft mooi maar toch apart om te zien hoe de buitenlandse spelers kijken naar Ajax.
Tadic die verlengd en zovaak heeft geroepen hoe trots hij is om voor Ajax te spelen, Tagliafico idem, Onana die is gebleven en nu Alvarez
Dan zie je aan de andere kant hoe “onze jongens” snel willen vertrekken en dat ga je bij Kluivertje, De Ligt en ook Donny deed beetje mysterieus.
5 0
EricAjax1
Komt omdat die jongens nog uit een totaal andere wereld komen.. Westerse jongens zijn verwend en hebben in hun hele leven nog nooit ergens voor hoeven zwoegen. Alles komt je hier in principe aanwaaien. Dat is hartstikke mooi en je hoort mij niet klagen maar al die welvaart heeft ook een keerzijde..
2 0
gi0vanni
Maar pas op een aantal spelers hebben bijgetekend maar wel met een belofte dat ze weg mogen bij een goed bod. Het gaat lastig worden Onana, Tagliafico, van de Beek en Neres te behouden. Ook hebben Ziyech en Blind aangegeven dat als er een mooie grote club komt ze daar ook geen nee tegen zeggen. En Veltman wil volgend jaar het liefst naar het buitenland. Het is niet te hopen maar volgend jaar zou alles wel eens een stuk minder kunnen zijn. En als er te veel spelers vertrekken wil de trainer denk ik ook weg.
0 0
koenos1
Hij zal volgend jaar één van de dragende krachten moeten worden
1 0