Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Alleen tegen Zwolle stond de VAR even uit, haha'

BadembaBarrie, 13-11-2019 om 15:30, 5528 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Donny van de Beek wil niet zeggen dat Ajax de Eredivisie is ontgroeid. De Amsterdammers declasseerden FC Utrecht zondag in de Johan Cruijff ArenA en de 4-0 eindstand was een bescheiden afspiegeling van de krachtsverhoudingen op het veld. Het leidde veel analisten en kenners ertoe te stellen dat Ajax te goed is voor de Eredivisie, maar Van de Beek zelf wil die conclusie dus niet trekken. 

De middenvelder beseft wel dat het voetbal van zijn team van een hoog niveau is en dat ze het ook steeds langer volhouden. 'Nu eens niet dertig of veertig minuutjes dat niveau, maar gewoon het grootste gedeelte van de wedstrijd', zo citeert Voetbal International Van de Beek.

Bryan Linssen merkte tegen het Algemeen Dagblad al op dat ploegen in de fysieke duels moesten zien te komen, om een kans te maken tegen Ajax. Het is een mentaliteit die bij meerdere ploegen heerst, merkt Van de Beek. Hij voegt daar wel gelijk aan toe dat het met de introductie van de VAR moeilijk wordt voor ploegen om over het randje te gaan. 'Alles wordt tegenwoordig zes keer nagekeken. Alleen tegen Zwolle stond de VAR even uit, haha.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hagmag
Uitzending VI jl maandag, werd nauwelijks gesproken over de wijze waarop Utrecht in de Arena door Ajax werd weggespeeld. Kennelijk alleen interessant voor dit anti Ajax forum als er iets mis gegaan is of dreigt mis te gaan. Raakten niet uitgesproken over Dicky en zijn ongedierte die een zwaar bevochten overwinning wisten te boeken op RKC.
De twee c.q. minimaal 1 rode kaart die niet werd gegeven in Zwolle is kennelijk ook normaal.
Geen respect voor dit geweldig spelend Ajax.
Het zijn gewoon een stelletje hypocrieten die van deze successen balen met Valentijn voorop.
0 0
Redrum
Ik was door de wedstrijd tegen Chelsea volledig vergeten hoe schandalig we behandeld zijn in nog geen twee weken geleden. Dat sloeg ook echt helemaal nergens op. Scheelt ook wel dat de media er totaal geen aandacht aan besteed heeft natuurlijk. Dan zakt zoiets toch sneller weg.
1 0
Rentokill
Ja het was ook klote. Maar logisch dat de pers hier niet elke dag over blijft schrijven toch?
0 0