Drietal van Jong Ajax in Elftal van de Week

FinnDekker, 12-11-2019 om 15:01, 3655 views, KKD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Drie Ajacieden staan in het Elftal van de Week van de Keuken Kampioen Divisie. Het betreft Juan Castillo, Jurgen Ekkelenkamp en Lassina Traoré. De Amsterdammers zijn samen met Excelsior de hofleverancier van het elftal.

Het drietal heeft de verkiezing te danken aan hun sterke spel tegen FC Den Bosch van afgelopen vrijdag. De Brabanders werden op De Toekomst met liefst 5-1 verslagen. Ekkelenkamp en Traoré namen beiden twee treffers voor hun rekening. 

Castillo wist samen met zijn verdediging lang de nul te houden achterin. Helaas werd laat in de wedstrijd alsnog een goal gemaakt door FC Den Bosch. Na de winst staat de equipe van Mitchell van der Gaag op een derde plek op vier punten van de koploper.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
janaja
Tegen FC Volendam kwamen ze tekort. Werden zelfs overklast in die wedstrijd !
0 -1
Wimmel
Een beetje Ekkelenkamp positief benaderen... Dat mag niet op AS! Zonder gekheid: fijn dat die jongen meer credits lijkt te krijgen de laatste tijd.
2 -2
Knalpot
Komt vooral omdat mensen hier weigeren om naar werkelijke kwaliteiten te kijken, is het technisch niet zoals men wenst dan is het gelijk ook maar niks. Ekkelenkamp is gewoon een heel complete speler niet alleen qua uiterlijk maar ook qua spel doet ie me aan Frank Lampard denken, en dat was toch ook geen misselijke voetballer?
2 0