Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ziyech: 'Jammer Quincy, volgende keer beter!'

BartVeenstra, 11-11-2019 om 14:20, 8756 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het doelpunt van Hakim Ziyech tegen Valencia is door de fans van Ajax uitgeroepen tot het mooiste doelpunt van de maand oktober. De aanvallende middenvelder wist tegen de Spanjaarden op schitterende wijze te scoren door van rechts naar binnen te trekken en met links de bal in de verre kruising te schieten. 'Het kon ook niet anders, hè', lacht Ziyech tegenover Ajax TV.

Op het moment dat Ziyech zijn Lasse Schöne Trophy krijgt uitgereikt, loopt assistent-trainer Richard Witschge langs. 'Zie je dat Rich, heb jij nog nooit gewonnen', grapt Ziyech, waarna Witschge antwoordt: 'Wat is het? Goal van de maand? Wanneer was dat dan? Ik heb er geen mooie tussen gezien', grapt Witschge terug, waarna Ziyech zegt: 'Je was zeker in slaap gevallen tijdens de wedstrijd?'

Liefst 85 procent van de stemmen kreeg Ziyech voor zijn doelpunt. 'Ik had Jasper (Cillessen, red.) niet eens gezien. Ik dacht: ik ros die bal gewoon op doel', aldus Ziyech, die hoort dat Quincy Promes met zijn goal tegen RKC Waalwijk tweede werd. 'Die van Quincy was ook mooi. Belangrijker dan die van mij denk ik. Jammer Quincy, volgende keer beter!'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mikenick
Mijn vader en ik kunnen allebei ontzettend hard genieten van voetballers met de gave een bal overal neer te leggen met binnen/buiten/boven/hak/teen van de voet. Ziyech is dan ook een godsgeschenk en heeft de band tussen mijn pa en mij oprecht versterkt. Je kan er uren naar kijken. Die bal uit bij Bayern. Kippenvel.
0 0
BrandjeXL
Zo'n Witsche is ook belangrijk voor de sfeer anders reageert Hakim ook niet zo.
1 0
PetrusKeizer
hij is nou niet bepaald t type wat zichzelf veren in de kont steekt. Mooi, hoor. Moet echt diep in mn geheugen graven, wanneer had Ajax nog zo'n bepalende speler... Wesley Sneijder?
0 0
Suarez16_
Luis Suarez.
0 0
korem
Wat is het toch een genot om deze jongen in ons shirt te zien, was in het begin niet heel positief over Ziyech vooral zijn uitstraling kon ik me aan irriteren maar wat werkt deze kerel hard en ziet hij er gelukkig uit en ook in de vorm van zijn leven !!
1 0
LS16
Wat ziet deze jongen er toch ontzettend gelukkig uit het laatste jaar. Je ziet aan hem dat hij helemaal op z’n plek is en dat hij echt lekker in z’n vel zit. Het zou me daarom ook niet verbazen als hij nog lang bij ons blijft!
1 0