Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Veltman: 'Hebben te weinig gekregen tegen Chelsea'

BadembaBarrie, 04-11-2019 om 08:05, 4550 views, AD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Joël Veltman aast met Ajax op revanche tegen Chelsea. In gesprek met het AD kijkt hij kort terug op de nederlaag in de Johan Cruijff ArenA en blikt hij vooruit op het treffen op Stamford Bridge.

Volgens Veltman staan er dinsdagavond meerdere dingen op het spel, te beginnen een eerherstel van het verlies in de thuiswedstrijd. 'We hebben iets recht te zetten. Thuis hebben we te weinig gekregen tegen Chelsea, een gelijkspel was terecht geweest.'

De centrale verdediger beseft echter ook dat er voor een overwinning meer nodig is dan wat Ajax de vorige keer liet zien. 'Toch speelden we destijds niet goed genoeg. Aan de bal moet het morgen beter en in de slotfase gaven we ook te veel weg.'

Veltman verwacht opnieuw een gelijkopgaande wedstrijd, mede door de enorme belangen die er voor beide ploegen op het spel staan. 'We weten ook allebei dat er veel op het spel staat. De winnaar komt op negen punten en zet een grote stap richting overwintering.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schip
Pak ze in eigen huis. Lekker scherp omschakelen en dan luisteren hoe stil Stamford Bridge kan worden. Het wordt zwaar, maar dat thuispubliek zal de ploeg naar voren schreeuwen, zeker nu ze uit al hebben gewonnen. Geeft ruimte. En hopen dat Neres in vorm is.
0 0
Ruudje74
Mijn gevoel zit er nooit naast. De vorige keer dacht ik: Het kan weleens een lastige en vervelende avond worden. Nu denk ik: een overwinning met minimaal 2 goals verschil en Ajax veel beter. Het wordt 1-3 of 1-4.
1 0
ram
Als je er nooit naast zit met je gevoel, zul je wel teringrijk zijn van de Toto...
4 0
Tomajax1990
Misschien dat hij mij dan eens kan helpen...
0 0
AFC34
Engelse clubs zijn wel meesters in onderschatting en de 0-1 gaf niet de verhouding op het veld weer. Als Chelsea denkt dit klusje op 90% te kunnen klaren voor eigen publiek, dan kunnen we ze nog wel eens hard aanpakken. Spelen ze weer zo solide, zie ik ons daar niet winnen (zou dan de eerste ploeg zijn sinds Bayern waar we niet van hebben gewonnen).
0 0
Whazzza
Ik heb gelijk 1000 ingezet. Kom wel bij je terug als het mis gaat
0 0
KingJames23
Chelsea is een ander team dan de jaren hiervoor. Ze hebben nu ook jonge spelers die alles nog te bewijzen hebben. Dus die denken echt niet alles op halve kracht af te kunnen.
1 0
trodat4030
Aan de andere kant zijn jonge spelers heel erg wisselvallig, daar weten we hier in Amsterdam alles van.
0 0
ram
Zo'n speelstijl hebben ze ook niet. Chelsea speelt om te winnen. Ik hou het, net als thuis, op 50/50; vorm van de dag maakt uit wie wint.
1 0
Toeschouwer
Ajax komt gewoon te kort tegen Power voetbal
van Chelsea. Zag Ziyech een duel aan gaan
na 5 min die lag vlakbij de corner vlag.
0 0
de-Ajacied
Veltman blijft kampioen stevige uitspraken vóór de wedstrijd
0 0