Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Veltman hoopte op 0-0: 'Op een gegeven moment voel je dat'

JesseTH, 23-10-2019 om 22:40, 1732 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Joël Veltman baalt ervan dat Ajax geen resultaat uit de thuiswedstrijd tegen Chelsea heeft kunnen slepen. De verdediger zag een wedstrijd waarin Ajax moeilijk tot kansen kwam, maar had een puntendeling verdiend gevonden.

'Je wil altijd winnen, zeker thuis, maar op een gegeven moment voel je dat in de wedstrijd', vertelt Veltman in een gesprek met de NOS. 'We waren een paar keer slordig, waardoor we weer in hun counter terechtkwamen. Daardoor krijg je dat Engelse spel. We wisten nog van Tottenham hoe dat kan gaan.'

'Verliezen is nooit leuk natuurlijk en zeker niet op zo’n manier', benadrukt de centrale verdediger nogmaals. 'Ik denk dat het een rommelige wedstrijd was. Het was misschien wachten op een fout van een team of een moment van onoplettendheid. Uiteindelijk valt hij bij ons.'

Ook de uitploeg was woensdag niet groots, maar toch is Veltman onder de indruk van diens kwaliteiten. 'Chelsea stond heel goed en ze zetten ons goed onder druk. We kwamen niet echt in ons spel. Daardoor hadden we het lastig. Je hoort weleens dat Chelsea minder is, maar er is zat geld en ze hebben zat goede spelers. Dat zag je ook wel een paar keer terug.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OpaVerteld
Blind werd direct druk op gezet door de tegenstander. Veltman werd vrijgelaten om op te bouwen door Chelsea en dan begint het drama.
Vijf meter op een sukkeldrafje indribbelen met de bal aan de voet.....voet op de bal en complete stilstand...kijken, kijken....wapperen met handje.....vervolgens balletje breed of terug.
Zo kom je nooit aan voetballen toe. Kan me herinneren dat Veltman in z'n 1ste seizoen nog wel eens over 40 meter de bal op de stropdas legde. Zie het niet meer.
1 0
Aeter
Die lange crosspass heeft ie nog steeds hoor. En het lag niet aan hem deze wedstrijd, maar iedereen zeikt altijd meteen op Veltman omdat het een makkelijk slachtoffer is.
1 0
ajax4ever01
Als je de top wil behalen ga je altijd koste wat het kost voor de winst
0 -1
Ajax#1900
Je moet een wedstrijd ook uit kunnen spelen. Is gewoon een belangrijk onderdeel.
1 0