Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Blind baalt van discutabele afgekeurde goal van Promes

JesseTH, 23-10-2019 om 21:45, 4390 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Daley Blind baalt ervan dat de afgekeurde goal van Quincy Promes neigt naar een geldig doelpunt. De VAR bekeek het moment en besloot tot buitenspel, maar na afloop was er een hoop te doen om het moment. 

'Wat ik net hoorde was de goal van Quincy geen buitenspel', spreekt de Ajacied voor de camera van Ajax TV. 'Het gaat in het topvoetbal om details en dit is een belangrijke. Helaas kunnen we het niet meer terugdraaien. Het zijn cruciale momenten in een wedstrijd. Het was eigenlijk een 0-0-wedstrijd, dacht ik. Dat was meer op z’n plaats geweest.'

De routinier zag Ajax 'bij vlagen' slordig zijn tegen Chelsea. 'Dat kunnen we onszelf aanrekenen en dat moet beter. Het is iets waar we normaal heel sterk in zijn en vandaag een keer niet. Als iemand een foute bal inspeelt, doet hij dat niet expres. We willen het natuurlijk zo goed mogelijk doen. Soms zitten die wedstrijden ertussen en dan komt het op strijd aan en dat hebben we geleverd.'

Waar Ajax tegen Lille en Valencia gelijkopgaande duels naar zich toetrok, was dat woensdag anders. 'We hebben de laatste jaren heel vaak de wedstrijd over de streep getrokken. Nu valt hij een keer de verkeerde kant op. Dat is iets waar we weer mee bezig moeten gaan, elkaar blijven verbeteren. Het geeft maar aan dat we er nog lang niet zijn.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Vorig jaar de allereerste afgekeurde goal via Var in de CL.
Heel Real alweer klaar voor de aftrap maar bij de Uefa vond iemand nog wat te zeiken.

Nu weer professionele scheidsen die niet begrijpen dat het moment van spelen bepaalt of het buitenspel is. Dat moeten wij ze allemaal uitleggen, anders pakken ze een ander moment.
Dit allemaal in thuiswedstrijden, wanneer we zgn. de scheids mee hebben.

Er werd weer kut gespeeld maar als je 1e helft op 1-0 of zelfs 2-0 komt (penalty weggewuifd, ook geen buitenspel), kun je met stroperig voetbal misschien zomaar weer 3-0 winnen.

Gelukkig zorgt de Uefa ervoor dat onze weg terug naar de top niet te snel en makkelijk is..
0 0
ajaxminimax
100% gelijk. Het is 1 grote corrupte bond de uefa. Viel me nog mee dat er geen Uefa Maffia spandoek te zien was...
0 0
trodat4030
Das maar goed ook, krijg je alleen maar boetes van (ook al maakt dat velen niets uit omdat de club ze betaalt en zij zelf niet) en je bereikt er geen ene moer mee.
0 0
ajaxminimax
Dat was het ook niet. De var heeft 90 minuten lang zitten slapen.
0 0
Oempaloempa
Het ruikt naar Match Fixing.
2 -1
Beffie
UEFA zit het niet lekker dat Nederlandse club het te goed doet in CL. Dan zet je een corrupte scheids op de wedstrijd. Straft de fans om niks.
2 -2
aietos
https://www.telegraaf.nl/sport/1112291147/gullit-hier-is-het-bewijs-van-geldige-goal-promes
0 0
Mokum31
Geen buitenspel
2 0
CasperAjax
Kijk hier is goed naar: https://pbs.twimg.com/media/EHlMHxBWsAIliKX?format=jpg&name=medium. Uefa maffia
Ik zeg geen buitenspel. Zeg het maar?!
1 0
Kaatje
Geen buitenspel.
0 0
DeMeervanweleer
Aan alles kan je merken dat het de bedoeling is dat Ajax niet per ongeluk nog een keer de 2e ronde haalt en misschien meer. Het moet wel een feestje van de rijken blijven...
Eerst die belachelijke kaartenlast, dan die uit supporters, vervolgens het penalty moment in de wedstrijd dan die VAR waanzin, waar bij je ziet dat de scheidsrechter nog niet eens kijkt.
5 -2
mickey2602
Over die belachelijke kaartenlast gesproken. Toen ze bij Veronica de elf lieten zien die zouden gaan spelen stond er alleen bij Onana een gele prent. Dat viel me op,er werd verder ook totaal niks over gezegd,althans niet op tv. Hier weet ik het niet.
Verder ben ik het wel met je eens,we worden weer eens genaaid.
0 0
Bramzel
Ja en de Super League moet er snel komen, maar daarin mag Ajax natuurlijk niet meedoen dus die moeten heel snel wat plaatsen zakken dan kunnen ze eerder die Super League optuigen.
0 0