[Update] Zeven Ajacieden in selectie Oranje O16

BartVeenstra, 28-10-2019 om 15:55, 5827 views, Ons Oranje |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

KNVB-coach Martijn Reuser heeft een behoorlijk aantal Ajacieden opgenomen in zijn voorselectie voor het Nederlands elftal onder zestien jaar, zo valt te lezen op de website van Ons Oranje. Oranje O16 speelt begin november twee oefeninterlands tegen de leeftijdsgenoten van Hongarije.

Namens Ajax zijn Amourricho van Axel Dongen, Chahine van Bohemen, Charlie Setford, Divaio Bobson, Gabriël Misehouy, Prince Aning, Raphaël Sarfo en Tristan Gooijer opgenomen in de voorlopige selectie. De selectie kent nu nog 35 namen. Op maandag 28 oktober wordt de definitieve selectie bekendgemaakt.

Oranje O16 speelt beide oefenduels op het veld van Achilles 1894 in Assen. De duels vinden plaats op dinsdag 5 november en donderdag 7 november. Beide keren wordt er afgetrapt om 18.30 uur.

Update - 15.55 uur (28 oktober 2019) - Zeven Ajacieden in selectie Oranje O16

Zeven jeugdspelers van Ajax hebben de uiteindelijke selectie van Oranje O16 gehaald, zo meldt Ons Oranje. Divaio Bobson is de enige afvaller. Amourricho van Axel Dongen, Chahine van Bohemen, Charlie Setford, Divaio Bobson, Gabriël Misehouy, Prince Aning, Raphaël Sarfo en Tristan Gooijer behaalden de selectie wel. Oranje O16 speelt oefenduels met Hongarije op dinsdag 5 en donderdag 7 november.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kaito
En zijn er talenten van andere clubs die voor ons intersant kunnen zijn? AZ levert ook weer 6 speler zo te zien en PSV levert nu ook nu meer dan Feyenoord. Wat een bende daar. hahaha
0 0
wolterx
Ourhris van PSV (over gekomen van Feyenoord deze zomer) is heel interessant. Owusu-Oduro is een goede doelman (AZ, komt uit een gezin waar ze Ajax supporten), Bogarde en El Moussaoui doen het heel goed bij Feyenoord al lijkt Bogarde broer achterna te gaan richting Duitsland zijn wat geruchten rond. Van Sas bij Utrecht staat er goed op daar als doelman, zelf amper gezien. Van den Berg van PEC (broertje van) is imo ook interessant. Epoku is volgensmij dit seizoen van amateurploeg over gekomen naar AZ en doet het daar goed, wil hem ook nog paar keer zien en Strijdonck (nu niet erbij) had ook keuze binnen Nederland maar bleef bij AZ.
0 0
Kaito
Kan je deze groep wat talent betreft vergelijken met die van 2002? Ik heb het idee dat veel jongens in deze groep fysiek een grote voordeel hebben ten opzichte van hun leeftijdsgenoten.
0 0
wolterx
Mooi dat Misehouy erbij is, is jaartje jonger dan de rest (2005) en was vorig jaar al doorgeschoven naar toen geblesseerd geraakt. Heel groot talent.
1 0