'RKC verdiende op zijn minst een gelijkspel'

FinnDekker, 22-10-2019 om 14:25, 2850 views, VI |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Dusan Tadić is niet tevreden over het spel van Ajax tegen RKC Waalwijk. De aanvaller zag zijn ploeg met de hakken over de sloot winnen in Waalwijk, hetgeen de 'koppies' weer op scherp heeft gezet. Men moet gefocust zijn, ook in dat soort wedstrijden.

'De trainer heeft een plan, maar wij moeten het op het veld uitvoeren', aldus de aanvoerder tegen Voetbal International. 'We moeten kritisch zijn op elkaar en iedereen moet naar zichzelf kijken als het niet lukt. Ons spel is dat we goed hoog druk zetten, maar als één speler niet in de juiste positie staat, komen we in de problemen.'

'Vooral positioneel stond het de eerste helft niet goed. Dat mag niet, wij zijn Ajax en we moeten het beter doen', vervolgt Tadić. 'Als we niet de juiste houding hebben, winnen we van niemand. RKC verdiende op z’n minst een gelijkspel.'

Denk jij dat Ajax en Chelsea 1-1 spelen? Zet in en krijg 6,10 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EricAjax1
En tegen Tottenham hadden we verdiend om door te gaan. tegen Psv hadden we 3 punten vedriend etc. Zo gaat dat in het voetbal
0 0
aniet
stel je voor dat wij altijd gekregen hadden wat we verdiende
was die prijzen kast nog groter geweest
0 0
Libero
Ik vind niet dat RKC een gelijkspel verdiende. Ajax had de meeste kansen, doelpogingen, veruit meer balbezit, betere passnauwkeurigheid, enz enz enz.
Omdat er van Ajax verwacht wordt dat het even over RKC heenwalst lijkt het al gauw dat het tegendeel waar is als zo'n club zich kranig verweert. Zeker gezien ze een aantal keer gevaarlijk werden.
Maar, net zoals dat altijd voor Ajax geldt: als je die grote kansen niet benut verdien je het ook niet. Simpel zat.
1 -1
Web
Klopt, maar ik snap wat hij bedoeld
Zoveel meer kwaliteit en dan bijna de wedstrijd in evenwicht.
Dat gebeurt je gewoon, het zijn geen robots.
Dat is altijd al zo geweest, en zal ook altijd zo blijven
0 0
gi0vanni
Juist, daarom verdien je iets alleen als je het ook goed doet. Als iemand zijn werk niet volledig goed doet verdient hij ook niets. Grote kansen creëeren is goed maar ze niet afmaken is niet goed, simpel.
0 0
AjaxDaniel
Ja net na rust met wat meer scherpte sta je binnen 10 minuten gewoon 4 of 0-5 voor en heeft niemand het meer over onverdiend.
0 0
Koningtoto
Eens. Het gaat om het totale aantal kansen. Dat was dik in ons voordeel. Dat het slecht en plichtmatig was, staat als een paal boven water.
0 0
Libero
Dik in ons voordeel waren de kansen ook weer niet. Even uit de losse pols: schoten op doel RKC 5/7 Ajax, grote kansen 1/2, allebei een keer het houtwerk geraakt.
Maar er wordt al gauw van geluk gesproken en dat Ajax er maar mooi mee wegkomt, terwijl het feitelijk pech gehad zou moeten hebben om punten te laten liggen.
0 0