Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'We gaan Brobbey missen op het veld'

FinnDekker, 22-10-2019 om 07:10, 20186 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Peter van der Veen baalt van het ontbreken van Brian Brobbey in de selectie van Oranje O17. De spits heeft in overleg met Ajax en de KNVB besloten om het WK in Brazilië te laten schieten. Dit omdat Brobbey nog niet volledig is hersteld van een enkelblessure.

'We gaan hem missen, zowel op als buiten het veld', aldus bondscoach Van der Veen in gesprek met De Telegraaf. 'Ik heb met Brian gesproken. Hij wenste ons heel veel succes en heeft er ook alle vertrouwen in. Hij heeft door zijn blessure nog geen volledige training kunnen afwerken, dus daar zit een risico aan vast. In goed overleg met Ajax, want Ajax is hierin leidend, is hiervoor gekozen. Hij was heel teleurgesteld, maar al snel weer positief.'

De selectie kent wel acht andere Ajacieden en is inmiddels vertrokken naar Brazilië. In mei van dit jaar werd de ploeg nog winnaar van het EK. Het doel is nu om ook het WK te winnen. 27 oktober is de eerste wedstrijd tegen Japan, daarna volgen de groepsduels met Senegal en de Verenigde Staten.

Denk jij dat Ajax en Chelsea 1-1 spelen? Zet in en krijg 6,10 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Erg jammer dat hij er niet bij is, Brobbey vind ik een geweldige spits. Je ziet niet vaak dat een speler met een dergelijk fysiek nog zo bewegelijk is, zeker niet met een bal.
Ik kijk enorm uit naar de doorbraak van deze lichting bij het eerste!
0 0
Sterretje73
Mooi klote voor hem. Zo’n toernooi is voor een speler van deze leeftijd prima voor zijn ontwikkeling naast dat het gewoon een geweldig iets is om mee te maken.
1 0