Driessen: 'Ajax bezig Van der Sar langer te binden'

JesseTH, 18-10-2019 om 20:15, 4887 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Valentijn Driessen hoopt Edwin van der Sar een ruime loyaliteitsbonus te ontvangen wanneer hij verlengt bij Ajax. De Amsterdamse club is voornemens om de algemeen directeur langer aan zich te binden, maar eerder ontving Marc Overmars al ruim een miljoen bij zijn verlenging.

'Ze zijn nu bezig om Edwin van der Sar langer te binden', vertelt Driessen tijdens Kick-Off Eredivisie van De Telegraaf. 'Dat heeft ook een financiële kant. Overmars heeft een soort loyaliteitsbonus gekregen van meer dan een miljoen. Die wil Van der Sar natuurlijk ook wel oppikken. Dan blijf je loyaal en blijf je voorlopig wel.'

Nadat Van der Sar het moeilijk leek te hebben in zijn beginperiode als directeur, ziet Driessen dat hij zich inmiddels veel beter voelt in de rol. 'Hij kreeg ook zo verschrikkelijk veel op zijn bord dat het eigenlijk te veel was voor een beginnend directeur. Volgens mij voelt hij zich op dit moment wel als een vis in het water. Hij zit lekker in zijn vel, anders ga je niet bijtekenen.'

Denk jij dat Ajax met 0-4 wint op bezoek bij RKC Waalwijk? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
Driessen: de Telegraaf bezig mij te ontslaan. Met zo'n koptekst begin ik pas te lezen.
0 0
Joodhannus73
Man, man, man, dit is toch geen geld kwestie... De heren zijn al drie keer binnen... Je moet ze iets bieden wat uitdagend is. Laat los al die regels en ga ondernemen! RvC is al decennia het probleem. Gelukkig is van Duivenbode als een duif gevlogen en gaat het nu beter. Maar waarom niet Stengs en Boadu al aangekocht? Omdat Ziyech nog bij Ajax speelt? Daar gaat het volledig mis. Dat is de laatste barrière naar waar we moeten zijn...
0 0
Ajax27
Laat los die regels en ga ondernemen... En in jou ogen betekent dat geld uitgeven en ieder talent wat een paar aardige wedstrijden speelt in de eredivisie kopen? Jij snapt er duidelijk helemaal nix van.
0 0
ajaxxcied4life
Ik ben het erg oneens met jou. Twijfel gevallen als Boadu en Stengs halen terwijl we al jaarlijks de grootste moeite hebben om onze eigen toptalenten in te passen (Traore, lang, Gravenberch, Eiting enz.) en daar dan ook nog grandioos veel miljoenen voor neertellen dit in combinatie met een nog aanwezig Ziyech.

Dan begrijp je er in mijn ogen niks van
0 -1
Ferd
Wat lul jij dom zeg. Traore is beter dan die overschatte boadu en stengs wordt er nog uitgelopen door een bejaarde
0 0
markk
Als Driessen dat zegt dan zal VdS wel onderweg zijn naar United.
2 -1
Labrador
Interessant nieuws maar Valentijn blijft een lul
3 0
Wout1988
nieuws die al bekend is
1 0
suske
Klopt helemaal. was al lang bekent. Driessen wil nu interessant doen door er weer geld bij te halen. wat niet klopt. Het is wel bekent dat bij goed functioneren iedere directeur een bonus ontvangt op jaar basis. En dat is terug te vinden in de begroting!!!!
0 0
masterrr
Is echt gegroeid, onze Sar. Heef zn waarde. Wel denk ik dat hij meelift op inzicht van Overmars
1 0
Cupmetgroteoren
Van der sar is sluwer dan je denkt. Hij kan wel degelijk partners en mensen binden en wikt zijn woorden af. Iedereen lift mee met de vruchten van de jeugdopleiding. Ook bij PSV en AZ breken talenten door. Dat is een golfbeweging en niemand heeft daar directe invloed op.
2 0