Gerucht uit Italië: Juve lonkt naar Veltman

BartVeenstra, 17-10-2019 om 09:50, 14816 views, Tuttosport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Matthijs de Ligt kan mogelijk binnenkort een oud-teamgenoot verwelkomen bij Juventus. Tuttosport, de huiskrant van de Italiaanse topclub, meldt namelijk dat Joël Veltman in de gaten wordt gehouden door De Oude Dame. De club uit Turijn is dringend op zoek naar versterking voor de rechtsbackpositie.

Overigens is Veltman niet de enige die op het lijstje staat bij Juventus. Andere namen die worden genoemd zijn Denzel Dumfries (PSV), Thomas Meunier (Paris Saint-Germain), Achraf Hakimi (Borussia Dortmund) en Youcef Atal (OGC Nice). Bij Juventus kampen Danilo en Mattia De Sciglio met blessures, waardoor Juan Cuadrado - normaal gesproken een vleugelaanvaller - de laatste duels als rechtsback speelde.

Juventus zou sinds de Champions League-ontmoetingen tussen de Italiaanse club en Ajax in het vorige seizoen onder de indruk zijn geraakt van Veltman. In beide duels deed Veltman de volledige negentig minuten mee. Naast Juventus zouden ook AS Roma en Atalanta Bergamo interesse hebben in de verdediger van Ajax, die in Amsterdam een contract heeft tot de zomer van 2021.

Denk jij dat Ajax met 0-4 wint op bezoek bij RKC Waalwijk? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
lijstje met o.a.

DUMFRIES, hahaha dit is of n verlate, of n vervroegde 1 aprilgrap
0 0
michaellaudrup
Dan hoop ik maar dat ze geen competitie gaan kijken hahahahahahhaha.
0 0
Cupmetgroteoren
Volgens mij past hij wel in Italië en worden dit soort spelers daar meer gewaardeerd.
0 0
4-3-3
Hehehe, das pas humor.
0 0
xstaniox
Ga alsjeblieft ergens anders talenten vroeg kopen.
0 0
Redrum
Zit de technisch directeur van Juventus nu ook al aan de pillen? Ik dacht dat ze die alleen aan de spelers gaven.
2 0
PetrusKeizer
hehehehe, duimpje
0 0
edalm
Als je tien namen dropt zal er vast 1 goed zijn
0 0
JanTa
De verdediging in Italië staan dichter bij de 16 dan wat men gewend is bij Ajax en ik denk daarom ook dat dat de manier van spelen daar meer past bij Veltman dan de Ligt.
0 0
Radie125
minimaal 40.000.000 voor die gasten
4 0
Gonzalez75
Ik wil Joël wel daar naartoe brengen.
0 -1
Eastwood
Als dit waar is, kan Ajax nog lekker cashen uit onverwachte hoek. Het moet wel gezegd, dat Veltman de laatste tijd prima wedstrijden speelt. Klasse gedaan van Joël, zoals hij terug is gekomen.
6 0
xMilkshake
200 miljoen mogen ze deze topper kopen
1 0
MH1988
Haha, mensen hier roepen dat Joel niet goed genoeg is voor Juve.. Wel roepen dat we blij zijn dat hij nu bij ons in de basis het zo goed doet.
Sinds Joel terug is van zijn blessure is hij gewoon 1 van de betere verdedigers van het moment (wereldwijd ja!). Zo heel veel echt goede rechter verdedigers die op 2 plekken uit de voeten kunnen lopen er niet rond.
Bij zowel Ajax als het NL elftal komen trainers toch steeds weer bij hem uit. Waarom toch? Volgens mij is Ajax momenteel van minimaal hetzelfde niveau als Juve. Logisch dus dat clubs van dit kaliber geïnteresseerd zijn in Veltman. Ik denk persoonlijk dat hij daar gewoon de eerste rechtsback zou worden.
En dat gezeur over dat Veltman een noodoplossing is centraal achterin omdat mensen liever een 'echte' verdediger naast Blind zien staan snap ik ook niet. Het koppel Blind-Veltman is nou echt Ajax! Weten we nog? Frank en Danny?
Go Veltman!
3 -2
Knalpot
Joh, die Lichtsteiner heeft daar ook jaren tot volle tevredenheid rondgelopen is dat zo'n geweldige voetballer dan? Kan lekker draven a la Dumfries dat is het. De mening van de meesten hier moet je niet al te serieus nemen.
0 0
ST
Super gaaf voor Joel. Wat een bekroning op zijn harde werken. Hij is natuurlijk niet goed genoeg voor Juve maar het laat wel zien dat ie heel goed bezig is. Als het gerucht tenminste waar is.
2 -3
SamW
Ik voel een gevalletje Schöne aankomen. Nu allemaal een beetje lacherig doen maar als hij weg is, roepen dat we hem 'te vroeg' verkocht hebben.
5 -1
PetrusKeizer
oh ik moet wel lachen, maar niet om Joel hoor. Wel om Dumfries op dat zogenaamde lijstje, hahahaha
0 0
Labrador
Ajaxshowtime in een notendop
4 0
Spuit11
Ondanks alles en dat ik hem persoonlijk verguis, gun ik Joël een mooie transfer! Ongeacht naar wie het is, als die gozer maar mooi in de luwte kan voetballen.

Het is wel de ultieme hak van Joël om weer tegen die Mexicaanse janker te spelen. Tenminste twee lekkere ontmoetingen voor hem haha!
0 -2
Knalpot
Minstens 75M!!!!
3 0
ajax1forever
VERKOPEN!!
2 -3
Spitz
Het zou een prachtige beloning voor Joel zijn als dit door gaat. Na een flink zware blessure en revalidatie zo terug komen. Iedereen had hem afgeschreven en hij moest maar lekker oprotten. Hij is nu relatief goedkoop en zou in de winterstop weg kunnen. Nu kan Ajax nog een leuk bedrag vragen. In vergelijking met Dumfries en de anderen is het contract van Joel het meest gunstige voor Juventus. Ik gun het hem van harte. En wat betreft de plek die open komt? Je hebt Schuurs en Pierie en mochten ze nog te licht zijn, dan komt er vast een verrassing in de vorm van een Belg of een Zuid Amerikaan.
1 0
Hans Kraay Jr.
Blijkbaar leiden wij dus betere verdedigers op dan die Italiaanse Cazzo’s.

Beetje bij ons komen winkelen, opbokken!
5 0
036AFCA97
Lozano zit te bibberen van angst door dit gerucht.
0 0
AppieForever
Sterker nog die vertrekt
0 0
Stamhoofd
Gek genoeg denk ik dat hij het daar nog goed zal doen ook
0 0
Ajax27
Hahahaha... Dit zou echt lachen zijn.
0 0
036AFCA97
Ik lach me dood als dit gebeurt. Dit had zo een artikel van De Spele kunnen zijn.
0 0
ajaxdordtt
Verkocht!
2 -1
AFCAjax
Veltman is toch echt onze beste optie op RCV gaan hem hard nodig hebben daar dus zeker niet wegdoen in de winter.
achter Veltman heb je Schuurs en dan pas Álvarez in mijn opinie.
3 -1
4xEC1
Veltman tot daar aan toe maar andere opties zouden o.a. Denzel Dumfries zijn. Haha
0 -1
BrandjeXL
Mag jij vinden maar Dumfries brengt in mijn ogen, zeker aanvallend, veel meer dan Veltman. Ook al kan ie niet voetballen hij heeft er al twee/drie inliggen en stuk of wat assists en voor een opkomende back zijn dat prima cijfers en daar kijken clubs toch naar. Dat wij, de AS leden, het geen Ajaxspeler vinden daar hebben die clubs maling aan.
1 -2
4xEC1
Leuke statistieken allemaal hoor van Dumfries maar dit stuk gaat over Juve die belangstelling heeft in Veltman en o.a. Dumfries als alternatief ziet. We hebben het over JUVENTUS. Leuke stats. voor in de eredivisie maar dat is andere koek.
0 0
ajaxdordtt
Beiden net zo lachwekkend.
0 0
Schip
Ruildeal met Mathijs.
4 0
Dennis1964
Hahahaha
0 0
GvanderK
Geweldig voor Veltman.
1 0
AnsB
Waar of niet waar. Ik vind het leuk voor Veltman. Hij verdient alleen al de geruchten.
8 0
AlexIbarra
Tenzij Juve heel snel een financiele inhaalslag gaat maken, denk ik niet dat die club komende zomer in staat is om spelers weg te kopen bij de CL-winnaar..
1 0
Joseph
Mooi dat het contract van Veltman met een jaar verlengd is, dan kan er nog wat gevangen worden. Met dat potje kan er dan aan Alderweireld of Vertonghen getrokken worden. Dat is voor Ajax een mooie stap vooruit.

Voor Veltman is dit natuurlijk geweldig, ik vind het mooi als hij met een sterk seizoen afscheid neemt. Ik heb toch flink op deze jongen zitten klagen, maar doet het uitstekend centraal achterin.
0 -3
aniet
Waarom 1 van die Belgen terug? Als Tottenham je top is...
Plus er zit genoeg potentie in de huidige selectie en wat eraan komt
1 -1
Joseph
Alderweireld is een klasse beter dan Veltman, lijkt me een goede reden.

Schuurs gaat nog wel even duren en Alvarez zie ik het niet winnen van schuurs voor de positie centraal achterin. Een zekerheidje centraal achterin maakt het ook mogelijk dat Blind naar het middenveld verhuist, dan kan Martinez de plek van Tagliafico overnemen als die vertrekt.
0 0
Hagmag
Geruchten moet er zijn.
2 0
amthree
Whahah atlanta, verliezen alles in de CL waarom zou je daar naar toe willen gaan??
0 -2
vincent_DV
Ik zou als ik hem was eerder naar Atalanta als Juventus gaan. Atalanta doet het structureel goed in Italië en daar gaat hij tenminste ook echt spelen.
1 0
Ajax#1900
Betere competitie, andere omgeving, beter weer, leuk salaris, geen gezeik uit Nederland hoeven te lezen. Om maar wat te noemen.
7 0
De Stift
Voor Veltman geldt: beter goed behouden, dan slecht gekocht.
5 0
Robbie en de Kock
Mooi man.
0 -1
De Stift
Voor Veltman geldt: beter goed behouden, dan slecht gekocht.
1 0
bdsngsfs
Ik gun het Veltman graag. Hij is niet zo slecht als velen het willen doen voorkomen. Jammer alleen van dat kutclubje Juve ;)
1 0
wendoo9
Deze Jongen wordt vaak bekritiseert, maar vind hem toch wel een vrij stabiele factor binnen Ajax. Hij maakt soms fouten die andere spelers ook maken. Een Ramos ,Godin, Cellini, Varane kunnen we niet betalen dus blijf anderen over waar ik betwijfel of ze beter zijn dan Veltman op het moment in dit systeem hoe Ajax speelt. Een van de weinigen samen met Nico die mannelijke duels durft te gaan. Voorlopig mooi gehouden zou ik zeggen.
5 -1
Bounce77
Ben het gedeeltelijk met je eens, pakt alleen wel (te)veel onnodige kaarten
0 0
Pauw
Ene Sergio Ramos heeft volgens mij een recordaantal kaarten gepakt maar wordt de hemel in geprezen.
1 0
4EVERAJAX
is dat die man die een opnamen stil liet leggen tijdens een wedstrijdje
2 0
Lazell
Haha mooie karma. Geel pakken bij 2-1, je laten filmen tijdens de return en dan dat zo de deksel op je neus krijgen.

Was niet de eerste keer dat die dat tegen ons deed trouwens.
0 0
AnsB
Eens, maar dat doet Tagliafico ook. Het is een beetje inherent aan hun harde speelstijl.
Veltman wordt dat op de een of andere manier harder aangerekend dan T. Omdat Veltman sowieso de gebruikelijke zondebok is? En (veel) mensen niet graag toegeven dat hij wel degelijk goed is, waardoor ze graag blijven hameren op in elk geval nog deze fout?
3 -1
BrandjeXL
Veltman heeft juist helemaal geen harde speelstijl maar wil dat gemaakt doen overkomen. Veltman verdedigt als een wijf en bij een schot van de tegenstander heeft ie zijn handjes op de rug en draait hij zich half om. Kijk voor de gein eens de verdedigende actie van Alvarez tegen Valencia. Hij gooit zich met alles voor de bal en Veltman, die er naast staat, is bang voor de bal. Nico heeft dat ook. Die gaat er ook vol in. Pakt welliswaar ook teveel kaarten maar zelden een rode.
1 -1
ajax4ever01
Ze mogen Veltman hebben maar dan willen wij Matthijs
3 -2
Bky
Ruilen voor die ene Matthijs.
3 -2
dimitri1903
en nog geld moet juve betalen :)
1 -1
aniet
Te gek toch voor die gozer, als het klopt
perfecte leeftijd om die stap te maken;)
0 0
trodat4030
Als het klopt? Dit moet wel waar zijn, zelfs journalisten kunnen dit niet verzinnen..
0 0
aniet
oh kom op journalisten van de zogenaamd grootste krant van Nederland doen niets anders
0 0
trodat4030
Ok, deze had ik niet zien aankomen...
2 0
behangdelul
Contract loopt af toch? Dus Juve zal hem wel voor een mio of 5 willen ophalen in de winterstop
0 -1
PowNed
Nee, contract is afgelopen zomer verlengt.
2 0
behangdelul
mooi, had ik even gemist...
0 0
WZAWZDB14
Niet heel waarschijnlijk, maar dit zou wel ongelooflijk mooie stap zijn voor Veltman.
1 0
Simon1
Voor Juventus hun doen is hij nog jong, een talent zeg maar. Dus ik zeg 70 miljoen, wie bied meer?
5 0
NelsonAFCA
Voor 30 miljoen euro is hij te koop.
2 0
BrandjeXL
Voor een miljoentje of tien minder zal Marc ook geen nee zeggen. :)
0 0