Ajax Onder 19 gaat onderuit tegen Jong Sparta

JesseTH, 15-10-2019 om 22:35, 7592 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax Onder 19 is dinsdagavond in eigen huis onderuit gegaan tegen Jong Sparta Rotterdam. Voor rust kwam de ploeg van John Heitinga nog op een 0-1 voorsprong in Amsterdam, maar na rust werd het overlopen door de opponent.

Er zijn veel jeugdspelers uitgevlogen voor interlandverplichtingen en dus moest Heitinga het doen met een aangepaste basiself. Voor de rust liep het echter aardig bij Ajax O19 én scoorde het zelfs de eerste goal van de wedstrijd. Het was middenvelder Youri Regeer die vanaf de stip de openingstreffer voor zijn rekening nam.

Na rust kwam het vlaggenschip van de jeugdopleiding van Ajax heel wat minder goed voor de dag. Waar het zonder tegentreffer de rust in ging, moest de ploeg na rust maar liefst vier tegentreffers incasseren. Zaterdag volgt de volgende wedstrijd voor Ajax O19, dan een officiële. ADO Den Haag komt op bezoek op Sportpark De Toekomst.

Opstelling Ajax O19:

Dieker (Raatsie); Van der Sloot, Rensch (Ünüvar), Musampa, Douglas (Salah-Eddine); Regeer, De Waal, Warmerdam; Frei (Hansen), Pinas, Pynadath.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NR9
Gaat niet best in de competitie met onder 19 . Gat tussen nummer 1 Groningen is al aanzienlijk...
1 -2
Ajax_33
Waarop baseer je dit? Staan 7 punten achter maar hebben ook 2 wedstrijden minder gespeeld..
0 0
avanstraten
Kan iemand me uitleggen hoe je thuis op een 0-1 voorsprong kunt komen???
1 0
Van Reenen
Dit soort uitslagen vindt men bij Ajax niet belangrijk. Belangrijker is dat spelers internationale wedstrijden speelt, zodat de spelers er beter van worden. Het individu staat voorop. Dus ook weer belangrijk voor spelers van O17 en O16 om zich te ontwikkelen tegen Sparta, maar niet voor het winnen.
2 0