Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Timmer: 'Ajax gaat niet reageren op voorzitter Santos'

JesseTH, 15-10-2019 om 18:10, 11336 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax zal niet reageren op de beschuldigingen en dreigementen van José Carlos Peres, zo weet Marco Timmer, Ajax-watcher van Voetbal International. De Amsterdammers zouden volgens de voorzitter van Santos onreglementair gehandeld hebben inzake het eventuele aantrekken van Giovanni Manson Ribeiro (17) en de bestuurder zou gedreigd hebben met inmenging van het CAS.

'Als deze beste man, de voorzitter van Santos, naar het CAS stapt, dan moet het serieus genomen worden', vertelt Timmer. 'Ik heb contact gehad met Ajax en zij gaan zelf niet reageren op deze boze voorzitter. Het schijnt volgens hem de tweede keer te zijn dat Ajax zich hieraan bezondigd, maar bij Ajax halen ze voorlopig de schouders op.'

Ook gaat Timmer in op een andere ontwikkeling. Tijdens de afgelopen interlandperiode zag hij veel Ajacieden rust krijgen. 'Voor Erik ten Hag was het heel prettig. Dan praat je over Dest, Neres, Álvarez en Martínez. Die hebben allemaal niet gespeeld en lekker hun rust kunnen pakken. Dan heb je Ziyech nog die terugkeerde uit het trainingskamp in Marokko. Die heeft wat lichte klachten, is een beetje oververmoeid. Het is goed dat hij terugkeert en zijn rust pakt voor Ajax. Hetzelfde geldt voor Tadić', zo spreekt verslaggever, die ook Nicolás Tagliafico rust zag krijgen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax meister
Wat een verademing om een stuk van de man te lezen, laatste paar berichten die hier op as voorbijkomen zijn goed en geen gezeur. Geen idee goe lang hij Ajax-man is, maar hij mag blijven.

En over Ajax gesproken, als het waar is dat Ajax vreemde zaakjes uitspeeld bij deze club, " want Ajax piept zelf ook als jeugd tevroeg weggaat of weggekaapt wordt". Vind ik dat niet chique, je moet zeker oppassen dat je naam niet door het slijk gaat. Verder weet ik niets van deze gang van zaken. Het is alleen wel een waarschuwing, andere clubs lezen deze berichtgevingen ook, of het waar is of niet dat boeid ze niet, die gaan dan ook makkelijker in je jeugd shoppen onder het mom van Ajax doet het ook.
0 -1
wolterx
Ben benieuwd, zie hem graag komen. Tot dusverre niets dan positieve geluiden gehoord over hem als speler. Beelden die zijn vorig management online gooide zien er ook fraai uit. Ben heel benieuwd hoe dit af gaat lopen.
0 0
3sterrenAjax1
“tijdens de afgelopen transferperiode zag hij veel Ajacieden rust krijgen” Moet interlandperiode zijn neem ik aan?
1 0
JesseTH
Oops, uiteraard! Bedankt voor de feedback!
0 0
3sterrenAjax1
als je onze reacties wist, zal niemand er achter komen :)
1 0
trodat4030
Nee hoor, wij zijn geen VZ. Wij erkennen dat we mensen zijn en wel eens een foutje maken ;-)
0 0