Ekkelenkamp scoort voor winnend Oranje O20

ArthurV, 14-10-2019 om 23:15, 4808 views, Ons Oranje |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Oranje O20 heeft maandagavond een benauwde 1-2 zege weten te boeken op Polen. Hoewel de ploeg van Bert Konterman het in de tweede helft erg moeilijk had, werd in een hectische slotfase de overwinning uiteindelijk uit het vuur gesleept. 

De talenten van Oranje kenden gedurende het eerste bedrijf erg weinig problemen met Polen. Zo wist Zakaria Aboukhlal na een kwartier de eerste treffer binnen te schieten na een steekbal van Thomas Buitink, waarna Jurgen Ekkelenkamp de score na een snelle aanval via Juan Familia-Castillo en Nathan Markelo vlak voor rust verdubbelde.

Ondanks het goede spel in de eerste helft, kwam Polen acht minuten na de pauze terug in de wedstrijd. In de tweede helft wist Oranje via Ekkelenkamp slechts één keer gevaar te stichten voor het Poolse doel, maar stelde het de zege toch veilig. 'Natuurlijk win je liever met dominant positiespel, maar dit is ook wel een keer mooi, winnen op vechtlust en karakter', laat Konterman weten tegenover Ons Oranje.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
0h0Litmanen0h0
Ik geloof nog steeds niet dat Marin better is dan Ekkelenkamp, Eiting, Gravenberch.....of terwijl 12m plus salaris weg gepist.....tenzij Marc bem voor 20 weet te slijten
1 -1
WZAWZDB14
Ik snap niks meer van die leeftijdsklassen van oranje, is er nou een O17, O19, O20 en een jong oranje?
0 -1
Sampaoli
u17 (Fitz-Jim, Dirksen, Martha etc.), u18 (Taylor, Unuvar, Hansen etc.), u19 (Gravenberch, Llansana etc.), u20 (beloftenteam; Pierie, Castillo en Ekkelenkamp) en u23 (jong Oranje, Scherpen, Lang en Schuurs).
0 -1
insectenverdelg
Waar was Tadic bij Servie?
0 0
jaribombari
Goede vraag. Ik kan er niks over vinden. Wellicht kreeg hij rust.
1 0
insectenverdelg
Ik hoop het
0 0