Overmars: 'Müller is altijd welkom bij Ajax'

ArthurV, 14-10-2019 om 16:20, 31275 views, Sportbuzzer |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Marc Overmars staat zeker niet onwelwillend tegenover een eventuele transfer van Thomas Müller naar Ajax. Het is nog maar de vraag of de Duitser ook volgend jaar onder contract staat bij Bayern München, nu de multifunctionele speler amper aan spelen toekomt.

'Hij kan mij bellen en is altijd welkom bij Ajax', reageert Overmars tegenover het Duitse Sportbuzzer, wanneer hem wordt gevraagd naar de toekomst van Müller. De directeur voetbalzaken heeft sterk het idee dat Müller nog van waarde zou kunnen zijn voor de Duitse recordkampioen. 'Hij staat voor mij symbool voor het DNA van Bayern.'

Naast Overmars, is ook oud-Ajacied Patrick Kluivert nog altijd erg lovend over de Duitser. 'Müller is een geweldige speler, hij heeft erg veel betekend voor Bayern en het Duitse voetbal.' Rafael van der Vaart is op zijn beurt van mening dat Müller geen speler is voor de bank. 'Ik hoop dat hij weer regelmatig gaat spelen.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cupmetgroteoren
Qua motoriek één van de lelijkste spelers die er is. Het ziet er niet uit. Maar toch opvallend veel techniek voor zo'n slechte motoriek. In zijn prime was hij wel een ideale Bayern spits en dus Ajax spits. Nu over z'n top, maar Overmars wil hem natuurlijk als opvolger van Huntelaar.
1 0
Cupmetgroteoren
Is de opvolger van Huntelaar + marketingtechnisch grote naam.
0 0
trainerdv
Ajax is heerlijk bezig, maar dit is toch wel een blufje. Hoewel, het zou wel de laatste stap zijn in echt aansluiting met de top :) Jullie willen bij ons shoppen? deze voor je, wij kopen bij jou....
1 -1
jutter
Qua stijl zou je zeggen dat hij niet zo bij Ajax past, oogt ook wat houterig. Maar deze jongen heeft wel die typische Duitse mentaliteit en is vaak dodelijk in het afwerken op de goal, en werkt keihard, maar dat zijn we gewoon van Duitsers. Die in int. wedstrijden met name op mentaliteit doorgaans altijd een beetje meer kunnen brengen dan Ned. spelers bijv., ligt ook aan de landsaard en hoe het voetbal daar leeft, bij het extreme af zou je zeggen. Muller was ook altijd één van de absolute sterkhouders jarenlang bij het team van de Duitse bondstrainer Low. Het was overigens van Gaal die hem destijds overhevelde van het tweede elftal naar de basis bij Bayern. Desalniettemin denk ik dat Ajax nu meer behoefte heeft aan een sterke RCVer die ook kopsterk is en in de duels, en een jonge attractieve speler voor het middenveld, lijkt mij zeker geen sinecure op dit moment. We gaan het zien, mogelijk worden er tijdens de winterstop al de nodige stappen ondernomen om in e.e.a. te voorzien.
2 -1
aniet
Ik wacht liever een half jaartje op Louis S
0 -1
Rommy
Ik zou in de winterstop proberen Zlatan voor een half jaar te huren. Win je de championsleague mee.
1 -1
Sterspeler
Als Zlatan iets nog niet heeft gedaan dan is het een CL winnen..
0 0
Babangida83
Dit soort spelers zijn altijd lastig te krijgen en o zo belangrijk om die jonkies in t gareel te houden. Persoonlijk vind ik dat je altijd één ervaren kracht per linie moet hebben. Op t middenveld missen we er nog één. Dus er is een vacature.
0 -1
Bean
Dit is weer zo'n gevalletje Eto O.. die Muller gaat echt niet komen.. hij verdiend 16 miljoen, die gaat er echt geen 14 inleveren
4 -1
Van Reenen
12,5 inleveren bedoel je. Maar is altijd nog meer dan als hij niet meer bij Bayern speelt.
1 0
JariJari
Dit, 4-5M wat onze max is is echt te weinig voor deze topper. Of hij moet echt een liefhebber zijn.
0 -1
Joseph
Voor het geld hoeft deze man het niet meer te doen, ik vraag me af of je uiteindelijk niet voor een plek kiest waar je opnieuw bewonderd wordt boven een plek op de bank.

Daarnaast zal Bayern best meewerken aan dat salaris, als ze niks doen, lappen ze voor niks door.
0 -2
rss-dion
Hahahahahah, adem pauze, hahahahahah. Voor het geld hoeft die het niet meer te doen? Welke wereld leef jij?
0 -1
Cisco2
Kom even van die wolk af.....

Als hij bij pak m beet West Ham gaat spelen kan hij nog steeds die 15 mil pakken en in de basis staan.
1 -2
Joodhannus73
Marc, hij moet jou niet bellen. Jij moet hem bellen. Dat is je werk... Wees eens pro-actief... Als de journalist jou de vraag niet had gesteld, had hij en niemand anders (inclusief waarschijnlijk jezelf) dit nooit geweten. Vergeet ook Suarez niet te bellen... Je moet ze paaien. Aandacht geven. Met een 'plan' komen... Stengs en Boadu ook al gesproken? Ben je een seizoen te laat mee. Zijn aankomende zomer niet meer te betalen. Net zoals je Odegaard binnen had moeten halen voordat hij van Heerenveen naar Vitesse ging. Je bent steeds te laat..! Net zoals je aanbieding voor Malen toen hij al een paar maanden zestien was en hij al besloten had om naar Engeland te gaan... Zoals laatst hier te lezen viel op AS. Als dat ook nog goed gaat, zijn we waar we wezen moeten... Dan komen we écht terug aan de top...
2 -10
Ferd
Nee!

Jij snapt er geen flikker van. Journalist vraagt iets, iets onzinnigs, en Marc reageert daar een beetje sarcastisch op. Meer is het niet. En dan staan de iets minder intelligent begaafde figuren gelijk te bleren.
3 0
WZAWZDB14
Gast, het werk dat overmars inmiddels geleverd heeft, maakt hem tegenwoordig de beste TD ter wereld. Geef hem een beetje vertrouwen, hij weet echt wel wat hij doet. En vergeet niet dat we zelf ook nog een jeugdopleiding hebben.
3 0
EersteAanname
Wijsneus
1 0
RusselWestbrook
Het klinkt alsof hij jou moet bellen, jij weet alles perfect, vooral nadat het gebeurd is.

4 0
Babangida83
Hij heeft niet helemaal gelijk, maar wel degelijk een valide punt natuurlijk.
1 0
Cisco2
Hij verdient ongeveer 15 miljoen per jaar.

Dat hij iets wil inleveren, oke.... maar geen 10 miljoen denk ik. ;)
1 -1
bdsngsfs
Haha... Jullie zijn ook zo makkelijk voor de gek te houden. Natuurlijk komt ie niet. Wakker worden! :)
2 -1
TomAjaciedd
Ff realistisch blijven jongens, tuurlijk is Muller minimaal 1 klasse beter dan Donny, is een beetje dezelfde soort speler met meer inzicht, het afmaken van kansen beheerst hij als geen ander en zijn positionering is ook beter dan die van Donny, ik ben ook een Donny fan maar hij is zeker nog niet op het niveau van Donny. Kortom: Mark, ga d’r voor!!
1 -4
Schwalbino
Dit is gewoon een dolletje. Ach ja je moet wat. Interland break.
3 0
rafael32
We worden dadelijk zo'n soort All-Star team voor bejaarde topvoetballers. Al zal Marc wel uitleggen dat dit geheel in de lijn is met de Ajax-filosofie.
0 -7
Jornnn
Daar begint het zo langzamerhand wel te lijken ja. Ow wacht. Overmars is juist prima bezig.
5 -2
luiszwaaris
Die verdiend zo'n 15M per jaar :')
0 -2
trooop
Zonder bal een van de beste spelers op de velden, zo wordt gezegd.
Maar ik heb liever dat Ajax op zoek gaat naar de beste spelers met bal.
Alles zonder bal is voor een groot deel aan te leren, andersom niet.
0 -3
ETM
Ik snap wat je bedoeld. Maar je slaat wel de plank mis. De grootste spelers zijn met en zonder bal steengoed. Dat is een vereiste. En spel zonder bal is juist moeilijk aan te leren en gaat heel erg over lezing en instinct. Tal van vaardige spelers zijn gestrand om dat ze zonder bal zwak zijn.
Wat wel zo is, en dat bedoel je waarschijnlijk, is dat er veel basistechniek nodig is om het spel dat Ajax nastreeft/dient te streven te kunnen spelen. En daarboven op nog wat extra's ;)
En het huidige Ajax mist zeker niet een type Muller. Maar een juist een middenvelder die aan de bal meer voetbal brengen kan.
1 0
trooop
Ik versimpel het hierboven weliswaar een beetje (zoals altijd, aan de aftrap). Maar als je zegt 'spel zonder bal is juist moeilijk aan te leren' (waar ik het op zich mee eens ben) impliceer je dat spel met bal minder moeilijk is aan te leren. Ik denk niet dat dat klopt.

Natuurlijk is het zo dat spel zonder bal een kunst op zich is, en inderdaad, als je daar geen instinct voor hebt zal je het nooit helemaal doorgronden. Maar het verschil is dit: de basisprincipes van spel zonder bal zijn heel goed uit te leggen. Iedereen met enig lerend vermogen kan zich daardoor op dat punt verbeteren, sommigen tot hoogtes waar ze zelf niet eens weet van hadden. Temeer daar je op iets latere leeftijd meer rust en overzicht hebt, en vaak beter in staat bent om iets complexere dingen te begrijpen en te doorzien.

Voor spel zonder bal hoef je in principe niks te kunnen, je hoeft alleen maar -heel passief- wat te leren herkennen. Namelijk op welk moment je waar naartoe moet rennen (of juist niet).
Laten we dat niet groter maken dan het is.

Voor spel met bal ligt dat heel anders. Bij spel met bal gaat het er evengoed om dat je leert herkennen wat je wanneer moet doen (dat deel is denk ik trouwens wél makkelijker aan te leren), maar waar alles op aankomt is of je ook kúnt wat je moet doen. Balgevoel dus, en de daaruit voortvloeiende basistechniek. Daar valt heel weinig aan uit te leggen. Als balgevoel niet aangeboren én al vroeg doorontwikkeld is, kun je het schudden.

Dus ik zou zeggen: spel zonder bal is weliswaar complexer, maar toch is het makkelijker aan te leren.
0 0
ETM
Spelers zullen idd eerder daarin groeien dan in balvaardigheid. We hebben te maken met volwassen spelers. Dus dat is waar.
Maar spel zonder bal is wel een ruim onderschat 'onderdeel' binnen voetbal. Een speler heeft immers veeeel vaker de bal niet dan wel. Bovendien bepaald het spel zonder bal grotendeels in welke ruimtes het spel aan de bal gespeeld wordt :)
En een coach kan idd een speler verbeteren, en vooral van een speler tactisch dingen verlangen. Maar het is toch vrij beperkt hoor. Zeker op dat niveau.
Het is ook steeds belangrijker aan het worden, juist voor ploegen als Ajax.
Tadic, Ziyech en Vd Beek zijn zonder bal heel goed. Ziyech is hierin onderschat. En dan doel ik niet op het verdedigen. Ziyech geeft altijd de mogelijkheid onder druk uit te voetballen. En is heel vaak de speler die een lini creeert, door waar hij loopt.
0 0
trooop
Eens met dat het een onderschat onderdeel is. En ook dat het steeds belangrijker aan het worden is - helaas. Veel teveel wedstrijden worden tegenwoordig dicht-getactiekt (hoe vind je die).

Maar ik geloof er totaal niet in dat het maar 'vrij beperkt' is wat je spelers tactisch bij kunt leren. Tenzij je bedoelt dat de gemiddelde voetballer een domkop is. Maar afgezien daarvan: als jij een normaal stel hersens hebt en je verhuist van bv sam allardyce naar bv guardiola, dan gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Dan ga je zo veel bijleren.
Het blijft bovendien wel voetbaltactiek he. Ik vind het om uiteenlopende redenen geen goed idee om te doen alsof dat iets ontzettend ingewikkelds is.

Ben het met je eens over ziyech. Die is heel 'sneaky' geworden, heel slim in metertjes vooruit en achteruit, ook bij uitbraken, en ook bij voorzetten van de overkant. Is hij niet juist een goed voorbeeld van een speler die daarin heel veel heeft bijgeleerd? Zou die daar voor z'n Ajax-periode ook zo mee bezig zijn geweest? Ik gok van niet.
0 0
ETM
Dicht getactiekt mag er zeker een gangbare term van mij worden.

Ik tactiek dicht
Jij tactiekt dicht
Hij tactiekt dicht
Wij tactieken dicht.

"Waarop ik razend snel de boel heb dicht getactiekt, en zodoende mijn hoofd boven water hield"
0 0
ETM
Leuk dat je Big Sam noemt. Wat een sukkel is dat!

Met 'op dat niveau' doel ik op de snelheid van denken. Hier hebben veel toeschouwers vaak geen idee van. Verdedigen is makkelijker dan aanvallen. Spelers die voor de bal bewegen kunnen niet door hun tegenstander heen. (Donny kan dat gek genoeg wel ;)
Het centrum is altijd bezet, dus in principe wordt iedere aanvallende ploeg naar buiten gedreven. En komen ze 'onder' de speler aan de bal dan, dan dekt er 1 door, staat de speler met bal meteen onder druk en is de aanval meestal voorbij. Dit is wat je 100x per wedstrijd ziet. Dan krijg je gemopper, want er is 'geen beweging'. 'Want de spelers werken niet voor hun geld' ;) Of een voorzet en dan gaan de geDaantes piepen (is echt een geintje hoor!)

Op het moment dat de bal gespeelt wordt veranderd de situatie, en DAN gaat het om wat spelers zonder bal doen.
Het spel zonder bal gaat veel sneller dan het spel aan de bal. (pass in ruimte is ultieme vernelling)

Wat je natuurlijk wil is dat de speler aan de bal komt te reageren op de speler zonder bal. En daarin zit m de pure kwaliteit.
Ik zeg nergens dat spelers tactisch niet bij kunnen leren. Een overgroot deel hiervan ontwikkelt zich echter via het spel en niet via de trainer. Maar trainer kan zeker bruikbare handvaten geven op de training.

Jij denkt dat ik het ingewikkelder maak dan het is, maar ik heb het over 'uitvoering' Niet over tactiek.
Dus op het hoogste niveau gaat ook het spel zonder bal puur om kwaliteit.

Als je het over tactiek hebt, dan heb ik nog wel wat te toe te voegen: als je als trainer heel veel moet bijsturen aan wat een speler doet (we hebben het niet over kinderen he) dan doe je bijna altijd iets fout.

Ziyech heeft volgens mij echt ontzettend veel bij Ajax geleerd idd. De Ziyech van Twente kan ik me al haast niet meer herinneren zelfs :) Maar Ziyech is gewoon heel slim. Bosz wilde van alles en dat wilde Ziyech ook. Omdat Ziyech zich 100% wilde ontwikkelen.
0 0
trooop
In de top is het voetbal dichtgetactiekt, met andere woorden ;)
0 0
trooop
'Wat je natuurlijk wil is dat de speler aan de bal komt te reageren op de speler zonder bal. En daarin zit m de pure kwaliteit.'

Bij city gaat het nog een stap verder. Daar wordt niet gereageerd maar geanticipeerd. Wordt de bal bv naar bernardo silva op rechtsbuiten gespeeld, sluit de bruyne snel bij vanuit het centrum, tikt bernardo 'm terug en legt de bruyne 'm zonder ook maar één keer gekeken te hebben in één keer door de lucht bij de tweede paal, waar sterling compleet vrij voor de keeper staat omdat die al was gaan lopen voordat de bruyne werd aangespeeld. De patronen in dat team zijn zo vanzelfsprekend dat je ze (ik althans) vaak in de herhaling pas herkent.

Mijn probleem met city, met bijna alle topteams eigenlijk, is echter dat de speelsheid eruit is. En daarmee een groot deel van de intuïtie. Wat neres op de achterlijn tegen real madrid deed bv. Tegen carvajal geloof ik. Op dat soort vrolijkheid lijkt een verbod te staan in de top van het huidige voetbal. Dat lees je af aan de koppen, dat dringt door in hun bewegingsritme. Dat resulteert in een gebrek aan puur enthousiasme, een van de dingen die Ajax op dit moment juist zo leuk maakt. In de top is voetbal tot werk verworden.
0 0
ajaxwestland09
Goede speler altijd welkom
3 0
AFCA.
Vd Beel voor 65 miljoen verkopen aan Real. Müller oppikken bij Bayern. Prima toch?
6 -1
FCMax
65 miljoen ahhahahahahahaha
0 -7
pieke
Een Eto'otje.
4 0
Mokum31
Zou prachtig zijn
0 0
Hagmag
Van deze echte Duitser, moet ik kotsen. Voelt zich groter en beter in het veld. Presteert toch niets meer. Gewoon een echte duitse "jankerd".
Kan niet begrijpen dat Overmars "geil" van hem wordt.
Steek je energie in Alderweireld of Boadu, die hebben de toekomst.
Laat deze gedateerde walgelijke duitser met rust svp.
2 -14
BrandjeXL
Alderweireld? Iets betere versie van Veltman. Ze hebben in ieder geval een ding gemeen dan is dat ze verdedigen met hun handjes op de rug.
0 0
Ferd
Alderweireld heeft de toekomst? Is dat een jong talent? En die Boadu, dat is een leuk eredivisie voetballertje maar geen Ajacied. Wij hebben beter in de opleiding.
0 0
Babangida83
Ik snap dat gegeil op Boadu niet zo. We hebben met Traore, Brobbey en Hanssen meer dan voldoende opties die waarschijnlijk nog beter zijn ook (sommigen op termijn). Traore zal dit jaar wel gebracht gaan worden. Dan heb je Tadic nog als plan B.
0 0
ambtenaar
Ga een keer naar oktober fest in München, je zal zien dat er weinig verschil zit tussen Nederlanders en Duitsers.
Hij heeft wel een beetje een jankmuil ala Luc de jong .... mee eens.
2 -1
Caparzo
40-45 syndroom nog?
0 0
ajaxdordtt
Alderweireld heeft de toekomst? Zijn zoontje?
5 0
MM1974
lijkt me geil als hij komt
4 0
Eastwood
Ja? Lijkt het je lekker?
2 0
MM1974
Echt wel:)
2 0
ambtenaar
Speler van zijn kaliber gaat niet op kunstgras spelen.

Gaat gewoon naar Amerika, lekker genieten en cashen.
1 -1
Ferd
Hoe kan je jezelf voor lul zetten in 1 reactie "wil niet op kunstgras spelen, gaat naar Amerika". Kom op zeg.
2 -1
ram
Denk ik ook. En gelijk heeft ie.
1 -1
dennisindoor
:-) en waar spelen ze in Amerika op?
2 0
ambtenaar
Geen idee eigen ;-)
Op een american football veld ?
2 0
Cruijffthebest
Als het zou kunnen......................HALEN!!!!!!!!
6 0
HilversumNoord
Aub niet
4 -18
Caparzo
Het simpele feit dat een speler als Müller (los van wel/niet goed idee) in verband wordt gebracht met Ajax (ook nog meer spelers) én dat het van beide kanten ook echt een zeer reële optie zou kunnen zijn (en niet zoals destijds dat gezeik met Elo'o), dat had geen mongool op aarde pakweg 2 jaar geleden gedacht. We wennen snel, maar sta daar eens even bij stil, hoe speciaal dat is. We gaan de goede kant op.
17 -5
De_Realist
Wie zegt dat Ajax een optie is voor Müller? Dat Overmars interesse toont betekent niet dat Müller interesse heeft.
4 -5
Ferd
Overmars toont geen interesse. Dat is juist de crux hier.
0 0
Caparzo
Ajax zou voor Müller een optie kunnen zijn is mijn inschatting. Waarom niet? Als Tadić (die ik hoger inschat als Müller) bij ons speelt, waarom hij dan niet eventueel? Je onderschat denk ik de naam van Ajax en de internationale uitstraling van onze Club.
6 -1
gi0vanni
Waarom niet? Ik denk omdat de beste man een salaris van meer dan 10 mil heeft. Als hij weg mag gaat dan gaat hij naar een club die dat kan ophoesten.
1 0
Caparzo
Tadić had ook oneindig veel meer kunnen verdienen in een land ver weg maar koos voor Ajax. Niet alles draait om geld in het leven (dus ook niet bij spelers), en al helemaal niet als je al een paar jaar die 10mio hebt getoucheerd. Bovendien hij weet ook dat hij bij een nieuw contract niet hetzelfde krijgt (zelfs niet in een land ver weg).
0 0
strafschop
Juist, in een land ver weg. Dat soort keuzes zal Thomas Müller niet hoeven maken.

Het verschil is dat Tadić weet wat het is om in een kleinere competitie te spelen. En Tadić kon wellicht dik meer verdienen en een Thomas Müller zal dan dik moeten inleveren, dat is een ander perspectief.
0 0
strafschop
Thomas Müller zit bij Bayern dik boven de 10 miljoen Duitse euro's per seizoen.

Met een beetje geduld is Niko Kovac eerder vertrokken en anders duikt Thomas Müller ergens in de Engelse competitie op.
1 -1
trainer
tadic hoger dan Muller? op basis waarvan? 1 goed seizoen Ajax? Muller heeft ook aardig wat goede jaren gehad.
1 -1
Caparzo
Tadić is een 100% dragende speler, en van ongekend belang voor dit Ajax, Müller is per definitie een veel minder dragende speler. Simpel, denk Tadić weg bij dit Ajax en Müller bij Bayer (toen hij basisspeler was).
2 -1
Santiago
Je overschat denk ik de internationale uitstraling van de Eredivisie
1 0
Caparzo
Volgens mij niet. Het gaat goed met het NLD voetbal, AZ heeft goud in handen met een paar zeer veelbelovende spelers, ook pisvee heeft zulke spelers, hopelijk gaan beide overwinteren in de EL (zuid is peilloos drama, geen vraag).

Dat zou goed zijn voor het aanzien van de ED. Eindelijk lijkt het besef geland dat er "iets moet gebeuren", de ED stond een paar jaar terug 14e oid, nu 9e. Alleen dat k*tplastic nog weg (wordt aan gewerkt, is op z'n retour) en event. een BENELiga starten (om op termijn de strijd om plek 5 aan te kunnen gaan).

Je kunt ook té negatief over de ED zijn.
0 0
bdsngsfs
Fantasy Island.
0 -1
NelsonAFCA
Thomas Müller

■ Geschikt
□ Ongeschikt
13 -4
Web
Opvolger van Donny
Daar ga je dan niet op achteruit
8 -4
geDaante
Donny is beter
1 -1
Web
Heb je Muller niet gevolg?
Of braak je er onzin uit
0 0
ram
Muller was 5 jaar geleden goed. Donny is nu véél beter.
0 0
ajax4lifebaby
Van mij hoeft deze Duitser niet te komen. Nooit speciaal gevonden en takelt momenteel hard af en is ook nog eens duur.
5 -9
Bky
Fuck, dat zou echt geweldig zijn.
7 -1
Soccerskins
Welkom in de winter als je het mij vraagt!
1 -2
OpaVerteld
Nooit een bijzonder speler gevonden.
Gefundenes Fressen van Van Gaal toendertijd, maar kraak noch smaak
3 -8
SilverHaze
Ga je mond spoelen! Muller zou zo perfect in het Ajax systeem passen. Vergelijkbaar met Donny, maar zo veel technischer. Muller is ervoor gemaakt om op de helft van de tegenstander te spelen. Hij heeft ook alles gewonnen wat er te winnen valt.
4 -7
ram
Haha, Muller technischer dan Donny... je bent niet goed snik man.
7 -5
SilverHaze
Traptechniek, koptechniek en passing van Muller zijn wel van een iets hoger niveau dan we nu bij Ajax hebben.
2 -1
ram
Nee joh! Echt niet.
1 0
geDaante
Je vergeet de techniek en balgevoel aan de bal, creativiteit, snelheid van handelen, etc.

Donny is beter.
2 0
SilverHaze
Ohja, ik was vergeten dat niemand hier ook maar een klein beetje objectief kan oordelen als het op Ajax aankomt. We zijn goed nu, maar we hebben het hier over een speler die uit de basis wordt gehouden door nota bene Coutinho, Gnabry en Lewandowski. Donny is goed en hij kan net zo goed worden als Muller, maar alsjeblieft zeg.
1 0
TomAjaciedd
Dankjewel.
0 0
gebruikersnaam
Ronald de Boer gaf in een interview ooit aan dat hij vaak als voorbeeld bij de techniektrainingen die hij geeft. Dan zal hij toch een erg goeie techniek hebben.
2 0
Web
Dat geloof ik ook niet, maar Muller moet je niet onderschatten
Hij gaat niet de regisseur op het middenveld worden,
Daar is hij ook niet goed in ( vind ik ook van Donny )
Maar de ruimtes zien, en er komen, kan hij heel goed, daar is zijn techniek meer dan voldoende voor, ook een speler die nooit iets doet waar hij niet goed in is.
2 0
Gecko
Roemmoll
0 -2
DeWijsneus
Eerst even wennen in Jong aan het Ajax spelletje.
5 -1
Ismael Urzaiz
Siem de Jong van Bayern.
1 -16
GvanderK
Moet sterk spul zijn.
1 -1
mvdk
Neres--Tadic--Ziyech
---------Muller-------
--Martinez--Vd Beek
Nico-Blind-Alvarez-Dest
-----------Onana--------
4 0
bdsngsfs
En wanneer Suarez ook nog langskomt? ;)
0 0
mvdk
Tadic--Suarez--Ziyech
-----Muller--vd Beek
---------Martinez------
Nico-Blind-Alvarez-Dest
-----------Onana-------

Promes en Neres stand-in voor de flanken. Brute aanval.
0 0
bdsngsfs
ipv nico en dest? :)
0 0
3*stars*3
Zulke aankopen, geven Ajax toch wat extra glans in de voetbalwereld.
Alleen maar bevestiging dat je als club serieus stappen maakt.

Persoonlijk ben ik nooit fan geweest van Müller.
Vind het gewoon geen mooie speler.
Maar hoe dan ook, hij weet altijd op de goede plek te staan.
1 -1
ram
Hmm... een paar jaar geleden wel ja.

Maar nu.. Ik weet het niet hoor. Ik denk dat Muller niet goed genoeg is voor Ajax. Het is in mijn ogen teveel 'Klaassen'. En naar die tijd wil ik in ieder geval niet terug.
1 -5
gebruikersnaam
5 klassen beter dan Klaassen
2 -1
ram
Nou... En nog twijfel ik. Kun je nagaan hoe ik denk over Davy 'overrated' Klaassen.
0 0
Radie125
bedoel je de trompetter?
2 0
Web
Klopt kun je nooit met zekerheid zeggen, al denk ik wel dat hij nog heel fit is
Goede prof lijkt het mij, die alles doet om fit te blijven?
Maar het allerbeste is er wel af denk ik?
Een contract voor een jaar, samen kijken of het wat word
2 0
3*stars*3
Bij Muller had ik lange tijd het gevoel dat er zoveel geluk bij zat.
Het rommelt en frommelt, dan ook nog die afgezakte kousen, lange benen...Het ziet er gewoon niet uit...
Maar als je zolang zoveel hebt gedaan en gescoord voor Duitsland en Bayern, is het natuurlijk geen geluk meer.
Maar is alweer een tijd geleden dat hij zijn kunsten heeft vertoond op hoog niveau.
Geef eigen talenten maar de kans.
1 -1
Gonzalez75
Die speler heeft wel de passie en motivatie om telkens door te gaan.
0 0
3*stars*3
Dat is waar.
Wel een irritant mannetje.
Denk ook niet dat hij past bij het huidige Ajax.

Ajax had volgens Bild interesse in talentje van Bayern 019 vorig jaar maar ook niets meer van gehoord.
Dat was echt een geweldig talent.
Zelfs in samenvatting van dat YL duel, hoorde je naam van die speler 10x.
0 0
xstaniox
Meritan Shabani?
0 0
3*stars*3
Dat is en.
Krijgt daar weinig kans, zou mooi zijn als Ajax hem voor volgend seizoen kan halen.
0 0
ram
Hij zou Donny kunnen vervangen. Sure. Maar dan ga je er wel aardig op achteruit. Ik ben niet zo enthousiast als de meesten hier.

Het lijkt mij een beetje vergane glorie en denk niet dat hij echt bij ons past. Ik denk dat ik dan liever een jong talent zou zien.
2 0
ajax4ever01
Niemand heeft gezegd dat hij Donny zou kunnen vervangen hoor dus ik weet niet hoe jij aan die info komt?
0 -1
ram
Volgens ben ik gewoon degene die zegt: "Hij zou Donny kunnen vervangen"...
Mag ik dat zeggen?

En ik zeg niks raars want Donny staat bij ons op '10' en Muller is het best op '10'. Daarbij zijn ze hetzelfde type speler.
2 0
Web
Zeker, daar zal hij eventueel voor gehaald worden
Ergens anders is hij ook niet geschikt voor
Een zelfde typ als Donny
0 0
lm
Veel mensen zeggen die gaat in de zandbak spelen maar dan kan die net zo goed bij Ajax in de eredivisie spelen net zoveel geld maar volle stadions en cl alleen jammer van dat plastic overal hier dat zou wel een punt zijn denk ik
0 -1
Sterspeler
Hij verdient bij Bayern ruim 8m per jaar meer dan dat hij bij Ajax kan verdienen. Dat is dus gewoon niet waar. De kans is veel groter dat hij straks bij een Liverpool, ManU, Arsenal of tottenham opduikt.
0 0
ZeeuwsAjax34
Heb het idee dat Overmars het meer sarcastisch zei. Natuurlijk is een topspeler als Müller welkom, maar die gaat nooit naar de Eredivisie willen, zelfs niet als dat betekent dat je voor een (tegen die tijd wellicht tweemaal) halve finalist CL kan spelen.
1 -2
vak114
Een echte draufgänger is altijd welkom.
1 0
ajax4ever01
Ik zeg doen, je gaat er niet op achteruit.
0 0
ram
Ik denk dat je er flink op achteruit gaat met Muller. Dan haal je een soort Klaassen in huis en een type De Wit maar dan een klasse beter.
2 -1
Sterspeler
Muller is nog steeds 2 klassen beter dan Donny. De laatstgenoemde kan echter nog veel beter worden, maar die speelt bij een dreamteam met Ajax. Ik moet nog maar zien of die het bij andere aanvallende ploegen net zo goed gaat doen.
0 0
Ajax4life16
Zou wel een stunt zijn hoor.. kan in de zomer Donny meer dan vervangen. Zie het alleen totaal niet gebeuren.
1 0
Leprechaun
Waar zou hij in dit Ajax moeten/kunnen spelen volgens jullie?
0 0
ram
Achter de spits; daar is hij in mijn ogen het best. In de spits kan ook, of eventueel op rechts.

Maar het is echt een type De Wit/Klaassen/Donny. Donny is wel een stuk technischer dan deze drie. Ik vind Muller duidelijk minder.
0 -2
xstaniox
Als dat maar goed gaat op de training tussen Nico en Müller...
1 -1
mvdk
Tagliafico vond het lekker
1 0