Sport: 'Ajax sprak in Valencia al met Real Madrid'

BartVeenstra, 14-10-2019 om 08:30, 21136 views, Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Real Madrid heeft volgens het Spaanse medium Sport nadrukkelijke belangstelling voor Donny van de Beek en Hakim Ziyech. De Koninklijke is weliswaar koploper in La Liga, maar tevreden over de huidige prestaties is men echter niet.

In de Champions League is Real Madrid namelijk zeer teleurstellend begonnen en om die reden zou de Spaanse topclub nu op zoek zijn naar nieuwe spelers. Het liefst slaat men in de winterse transferperiode al toe, al is het de vraag of Ajax haar beste spelers in die periode wil laten gaan. Bovendien gaven zowel Ziyech als Van de Beek al aan het seizoen af te willen maken bij Ajax.

Volgen Sport zijn er rondom het duel van Ajax op bezoek bij Valencia wel al eerste officiële contacten gelegd tussen de beleidsbepalers van de Amsterdamse club en Real Madrid. In de sportkrant wordt rondom Van de Beek een bedrag van 112 miljoen euro genoemd, terwijl er bij Ziyech wordt gesproken over een transfersom tussen de vijftig en zestig miljoen euro. Ook oud-Ajacied Christian Eriksen - nu Tottenham Hotspur - zou op het lijstje staan bij de Madrilenen.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Ik ben best gecharmeerd van Donny, maar onomstreden zal hij nooit worden
Donny is een type dat de ruimte heel goed ziet, en moet dus door andere spelers benut worden.
En dat dat moeten goede spelers zijn die hem weg kunnen steken, die lopen er nu bij Ajax, Ziyech en Tadic, in de jeugd had hij dat met Nouri. Ook past dit goed bij het Ajax spel van Ten Hag
Ik ben het er gewoon niet eens dat hij ook op de andere posities op het middenveld heel goed is, hij kan zich daar redden, dat is wat anders
Donny heeft een goede functionele techniek, niet de techniek waar een elftal opdraait, vorm gevers.
Dat zijn heel andere spelers, vandaar dat ik Donny een diende speler vind

Klaassen was het zelfde type als Donny, wel minder techniek, maar ook gevoel voor de ruimte, en dodelijk voor de goal, wat bleef er over bij Everton? Een zielig hoopje, omdat je op de training helemaal niet zo goed bent, dan zien spelers, je moet het afdwingen, zelfs de trainer Koeman kreeg dit niet voor elkaar bij de spelers. Koeman zag zelf ook wel dat het toch niet een hele goede voetballer is. Bij Bremen zie je weer iets van de oude Klaassen, daar word hij toch weer redelijk in zijn sterkte gebracht. ( daar zal Donny ook mee te maken krijgen als hij Ajax verlaat )

Komt dan Real met 110 miljoen ( ik geloof er niets van ) dan zou ik hem direct verkopen, ik ben er van overtuigd dat hij het heel moeilijk gaat krijgen bij Real, om de reden hier boven
1 0
Hans Kraay Jr.
Denk ook dat hij niet past bij spelletje van Real en het daar heel moeilijk gaat krijgen mocht hij daar heen gaan.

Echter is Donny wel iets meer dan een speler met alleen diepgang en een neusje voor de goal.

Hij is enorm goed in de korte combinaties en voetbalt zeer makkelijk in de kleine ruimtes. Dit aspect beheerst hij even goed als een Tadic en Ziyech.

Hij heeft wel veel minder een individuele actie dan Tadic en Ziyech.
0 0
ST
Eens
2 0
wieweet
De enige overeenkomst tussen Klaassen en van der Beek is hun inzicht om op het juiste moment op de juiste plek te zijn en hun blonde haren.

Verder is Donny in alle aspecten minstens een klasse beter vind ik.
3 -2
Web
Dat geef ik toch ook aan
Maar niet goed genoeg om een team aan het voetballen te krijgen
Daar word hij in overschat.
Types als vd Vaart en Sneijder zijn veel betere voetballers, ook Tadic en Ziyech
1 0
AFCA1961
Ik word een beetje schijtziek van dat Real met z`n eeuwige kooplust........en dan de kreet "Als Real komt kun je geen nee zeggen"....waarom niet?? Je moet er maar zin in hebben om daar in dat rattenhol terecht te komen. Meestal is het ook nog alleen maar om de prijs voor een speler die ze liever hebben naar beneden te halen.....walgelijke club en hoe betrouwbaar is de bron??
2 0
Raoul14
Wat een belediging voor Ziyech!
2 0
Truth
112 miljoen..!! Ik vind Donny een geweldige speler, maar voor dat bedrag hoef je niet te twijfelen
0 0
de-Ajacied
Waarom zou je de beste spelers, die precies dat op de mat neerleggen, waardoor Wij Ajax Zijn, verkopen voor veel geld waar we genoeg van hebben en waar we in de CL met deze spelers ook tientallen miljoenen mee binnenhalen?
Waarom zou je dat als fan willen?
2 -1
Danos
Dat is compleet afhankelijk wat ze met dat bedrag gaan doen. Als je het weer in de selectie steekt kan je het algemene niveau van de selectie verder verhogen zodat je geen 13/14 ''basis'' spelers hebt maar 17/18.

Je kan ook nog meer in de jeugd investeren zodat je nog meer Donnys krijgt.

Daarnaast heb je ook nog als club met een stukje menselijk aspect te maken, wil je Donny dit soort kansen ontnemen? wat voor signaal geeft dat naar potentieel nieuwe aankopen of jeugd ( dit kan positief en negatief zijn).

puur verkopen om op de bank te zetten dan met ik het compleet met je eens.
1 0
DeWijsneus
112 miljoen maar? Neem toch wel aan met doorverkoopclausule!?
3 0
3*stars*3
Bij Real zijn ze doorgedraaid.
Ze haalden in de winter van 2018 Diaz weg bij City.
Hij had nog een half jaar contract maar Real vond het nodig om hem te halen.
Ze betaalden 17mil voor een speler met een half jaar contract...
Die zullen nu ook weer een gek bedrag betalen voor Donny.
112 misschien niet maar als Ajax 70/80 kan krijgen voor Donny, is dat gewoon een geweldig bedrag.
2 0
behangdelul
Als je Donny voor 80mio+ kan verkopen, ook al is het in de winter, dan moet je dat doen. Ook al heb je het geld niet nodig, maar voor dat geld koop je bijna alles terug wat je maar wil (ook Ihattaren) en meer.
2 0
RusselWestbrook
112 miljoen voor van de Beek?

Jezus. Strik erom. Obsceen bedrag.
3 0
036AFCA97
Had je Ihattaren of Odegaard maar gehad als vervanger voor Donny en Antony als vervanger voor Ziyech. Was top geweest.

Misschien hoog gegrepen, maar zou Ajax Asensio niet kunnen huren een tijdje en dit betrekken in de deal met Ziyech?
0 -3
Web
112 miljoen, echt niet, dat gaat Ajax er nooit voor beuren
Donny is niet onomstreden, een dienende speler
Als je hem niet op zijn sterke punten gebruikt, en dat gaat daar echt niet gebeuren, komt hij op de bank terecht.
Donny is een diepgaande speler, die oog heeft voor de ruimte.
Voor de andere posities komt hij gewoon tekort. Vooral bij de top
0 -6
3sterren
Herinner jij je nog zijn bijnaam in de A1? Als ik mij goed herinner was dat ”Marradonny”.
Niet bepaald een bijnaam voor een dienende speler ...
; )
1 -1
Web
Zie jij dat terug in zijn spel?
Donny word/ werd ontzettend goed benut door een Tadic en Ziyech, die halen het beste uit Donny, dat deed Nouri al in de jeugd
Niets mis mee, maar geen ras voetballer
Zoals, Nouri, vd Vaart enz
0 0
Lazell
Ik vind Donny misschien wel de beste speler van de selectie, al heeft hij goede concurrentie. Hij heeft zo'n goed gevoel voor ruimte in de 16 en heeft een enorm rendement. Laat hij ook tegen elke tegenstander zien en staat op in de grote wedstrijden, maar ook in de kleine wedstrijden blijft hij continu gaten trekken, duikt hij op op gevaarlijke posities en pikt hij zijn goals/assists mee.

112 is misschien wat overdreven, maar zeggen dat Donny niet onomstreden, slaat nergens op. Speelt altijd als hij fit is.
1 -1
Web
En wie zetten hem voor de goal?
Juist de betere spelers, als Ziyech en Tadic
Dat gebeurde in de jeugd al met Nouri
Dan ben je in mijn ogen niet de beste speler
Klaassen had dit ook ( minder techniek dan Donny ) maar zag de ruimte ook goed.
Donny is gewoon afhankelijk van goede spelers om hem een, en word dus nooit onomstreden. Zie Klaassen bij Everton, bij Bremen gaat het weer beter, daar zijn spelers die hem weer in zijn sterkte laten spelen
0 0
Lazell
Vind het merkwaardig dat je denkt dat aangevers meer getalenteerd zijn dan afmakers, omdat ze het niet alleen kunnen doen. Aangevers kunnen het ook nooit alleen doen, zie Frenkie, die scoort ook zelden. Ze hebben wel een verfijndere techniek en meer gevoel in de voeten, maar missen dan wel weer koelbloedigheid en killersinstinct. Juist de wisselwerking tussen diepgaande spelers en aangevers is dodelijk.

Donny had trouwens ook 13 assists afgelopen seizoen. Loopt vaak de ruimte in om een teruggetrokken lage voorzet te geven. Overzicht in de 16 is een van zijn grootste kwaliteiten.
0 0
Web
Die aangevers scoren ook behoorlijk van daar dat ik die completer vind. Die laten een team beter voetballen. Het is niet zo dat Donny geen goede speler vind, maar ik vind het niet compleet voor de Europese top. Is behoorlijk afhankelijk van het systeem, doet zo maar niet op het middenveld in een sterk team mee. Maar ik hoop dat hij mij verast. Het is hem gegund
0 0
wieweet
Je moet echt eens op gaan letten hoevaak Donny zichzelf (uiteraard na een pass van een andere speler maar daarmee is niet altijd alles gedaan) vrij draait of kapt voor een doelpunt.
0 0
Web
Daar ben ik het mee eens hoor.
Hij is heel bal vast.
Maar het gaat er mij om, kan hij in een ander systeem een team vorm geven? beter laten spelen? Ik betwijfel dit
0 0
Rhythim
Weet je überhaupt wel wat er verstaan wordt onder een "dienende speler" ?
1 -1
Web
Ja dat weet ik heel goed, spelers die door andere spelers beter worden gemaakt
Donny moet het hebben van zijn gevoel voor ruimte, dat kan alleen als dit ontkend word door medespelers, die moeten hem de bal geven, daar zijn Tadic en Ziyech heel belangrijk in, net als vroeger Nouri in de jeugd.
Datzelfde geld voor Klaassen, ook die zag de ruimte heel goed, maar bij Everton werd hij daar niet in benut, omdat je dit moet afdwingen, het werd daar een beetje een zielig hoopje, bij Bremen zie je het weer terug komen.
Echte goede voetballers slagen door de regel overal, maar types als Donny moet je nog maar afwachten
Sterker nog, je zag het gisteren al, hier word gezegd dat hij op alle posities op het middenveld goed is, dat is gewoon niet waar
0 0
wieweet
Een dienende speler is niet iemand die beter wordt gemaakt door een ander. Een dienende speler is iemand die het vuile werk van een ander oplost waardoor een ander juist beter wordt.

Iemand die in dienst van een ander speelt dus.
0 0
Web
Beide is dienend
Door dat Wouters het vuile werk op knapt, kan Rijkaard beter spelen, is inderdaad ook dienend
Maar vind jij dat Donny bij een team als bv Real, het middenveld voetballend sterker gaat maken, zoals een Frenkie?
Ik denk het niet, dat is wat ik bedoel
Hij is afhankelijk van wie hem bediend, systeem is heilig voor zijn kwaliteiten, bij Bayern zou hij Muller op kunnen volgen, daar zie ik het wel voor hem zitten
0 0
wieweet
Ik denk dat hij een heleboel toptennis sterker kan maken. Hij heeft namelijk diepgang, waarmee hij variatie kan geven in het aanvalsspel. Hij heeft een goed schot, hierdoor heeft hij scorend vermogen zowel binnen als buiten de 16. Hij heeft een groot koopvernietigend, dit kan zowel helpend zijn bij het druk zetten als bij het aanvalsspel. Hij heeft een goede techniek en ook een goede passing vind ik.

Ik weet niet of real Madrid het juiste adres team is maar ik denk zeker dat hij bij een bayern, spurs (finalist cl dus ook Europese top lijkt me), Atlético Madrid of Juventus absoluut beter kan laten spelen.

Bovendien zeg jij dat hij spelers om zich heen nodig heeft om te floreren. Juist in de top krijgt hij die betere spelers om zich heen om hem weg te steken.
0 0
Web
Kieft geeft het net ook aan bij VI
Bij Ajax heeft hij Ziyech en Tadic.
0 0
wieweet
Zullen er bij de topteams dan geen spelers rondlopen die hem weg kunnen steken of met hem door verdedigingen heen kunnen combineren?

Verder was volgens mij Boskamp van de week erg lyrisch over van der Beek als je hun mening als feit wilt aanhalen.

Verder denk ik dat hij barca beter kan maken omdat bij hun zowel Arthur, Frenkie en Busquets alle drie max 3 a 4 doelpunten per jaar maken en juist een scorende komende middenvelder als van der Beek hun elftal verrassender en completer kan maken.

Ik denk dat hij bij Juve bliksemafleider kan zijn voor Ronaldo, waardoor hun elftal verrassender en dus beter wordt.

Bij spurs denk ik dat hij complementair is aan Eriksen en daardoor meer voetbal op het middenveld krijgt waardoor het elftal beter wordt.
0 0
Nogmaals
Wel in een hele andere context dan in jouw verhaal overigens ;)
0 0
Daneman
Net op andere site wordt gerept over 60 miljoen voor Malen. Volgens mij is Malen ietsje beter dan van Beek.
1 -17
Joseph
Malen moet eerst maar eens een Champions League wedstrijd spelen, voordat er over dit soort bedragen gepraat kan worden.
1 0
roodwit007
malen > die was over al , behalve in de 16 waar je als spits moest zijn , zo speler krijg je bij de 50 blueband zegels met 5 euro bij betaling malen is alang geen euro top
0 -1
GvanderK
Sven van Beek?
5 0
Mikee
Verkeerde forum. Ff terug naar lampjestalk.nl
0 0
BrandjeXL
???
0 0
WZAWZDB14
ik mag hopen dat je t over die onnozel van feyenooit hebt
4 0
Murtagh
hoe kun je die 2 nou vergelijken totaal andere type spelers op verschillende posities
2 0
Sjaakvaak
Als we Donny voor 112 miljoen kunnen slijten mag hij van mij best in de Winterstop weg. Verwacht eigenlijk niet dat we daar ooit meer dan 30-40 voor gaan krijgen.
2 -8
Joseph
Ajax had hem deze zomer daar al voor kunnen verkopen. Ik verwacht ergens tussen de 60 en 80 miljoen.
0 0
Web
Ze vinden hier 112 miljoen niet genoeg, gezien de duimpjes
Heel veel geld voor Donny, is hij absoluut niet waard
1 -4
trodat4030
Of mensen vinden het maar slap gelul dat we er nooit 30-40 voor krijgen, dat denk ik eerder.
3 -1
Sjaakvaak
Waar slaat dat nou weer op? Afgelopen zomer werd er gesproken over een bedrag van 50 miljoen met nog een 3-jarig contract en na het behalen van de halve finale CL. Dan is 30-40 met een 2-jarig contract toch niet zo gek?

We zijn de afgelopen jaren enorm gelukkig geweest met enorme transferbedragen. Onthoudt dat 30-40 miljoen euro nog steeds bakken met geld is.
0 -1
Joseph
In deze markt praten we niet over "bakken met geld", als het gaat over een dragende speler van een team uit de halve finale CL. Zeker niet als hij nog een contract van 2,5 jaar heeft.

Donny zal komende zomer misschien vertrekkem voor een bedrag boven de 50. Deze winter zal daar zeker de helft bij moeten.
1 -1
Gonzalez75
112 miljoen? Verkopen dan. Dat krijg je anders nooit meer. De voetbalwereld is gek geworden.
2 0
JariHeijden
Ik hou de spelers liever. VdBeek hoeft van mij in de winterstop niet te vertrekken. Het mag dan veel geld opleveren, maar je kunt niet zomaar een goede vervanger halen en er is er op dit moment ook niet iemand in de jeugd die nu daar kan spelen. Dus ga je er sportief op achteruit.

Ik wil graag dat Ajax dit seizoen zo goed mogelijk sportief presteert. Dat gaat beter MET VdBeek in de gelederen.
0 0
Lazell
Ligt eraan hoe lang de voetbalwereld gek blijft. En dat blijft nog wel even gok ik zo.
1 -1
gerard
Ziyech mag ook best 100 miljoen opbrengen!
1 0
Eastwood
Begint dat getouwtrek nu alweer?
0 0
GvanderK
Prima, maar dan wel na dit seizoen. In de winter mogen alleen spelers als Labyad of Siem de Jong vertrekken.
1 0
Hagmag
Sanchez is uit beeld bij de Spurs..
Marc.... ik zou zeggen laten we die terughalen voor € 20 a 25 miljoen.
2 -1
Arie Vink
Ja, en dan speelt ie weer een half jaartje goed en is ie weer vertrokken. Je kan niet aan een team bouwen met een Davinson in je selectie.
1 0
AFCAwooz
Die Levy zit nog meer op zn centen dan Marc. Die laat hem echt niet voor onder de aankoopprijs gaan.
0 0
Daneman
Klinkt helemaal OK. Volgens mij is Sanchez met Blind samen prima CV koppel.
0 0
Redrum
Laten we dat lekker vooral niet doen.
1 -1
Bensco
We kunnen sowieso de bal weleens terugkaatsen en goedkoop een speler bij hun oppikken. Jan, Toby of Sanchez. 3 kansen, alledrie goede spelers.
0 0
Simon1
Toch prachtig om te zien dat onze jongens zo begeerd worden door de internationale top. Dat filmpje van Ajax in het EL seizoen was zo passend. Nadeel is wel dat wij ze nooit kunnen zien schijnen op een maximale kwaliteiten.

Moet je eens voorstellen wat voor een elftal we zouden hebben gehad als we alle toppers en goede aankopen in één team hadden gezet. Kon je ieder jaar de CL mee naar huis nemen.
0 0
vincent_DV
Ik begin steeds meer te geloven, dat wanneer Ajax dit jaar weer overwintert in de CL en misschien de kwartfinale haalt, je dan definitief gaat aansluiten bij de Europese subtop. Dan ben je geen eendagsvlieg meer, qua financiën kan je dan behoorlijk mee en je historie heb je ook al mee. Helemaal als je van de Beek bijvoorbeeld kan verkopen voor 80-100 miljoen, dan krijg je echt zo’n goede basis om echt aan te haken.

Met een goed beleid kan je dan echt hele grote stappen gaan maken in mijn ogen. Vrijwel alle grote talenten in de wereld zien ons dan helemaal als de perfecte plek om door te breken, ook wat meer ervaren spelers willen graag bij ons spelen en met onze jeugdopleiding is er vaak ook aanwas. Maar dan moet Ajax qua aankopen wel wat ambitieuzer worden en voor directe aankopen niet schuw zijn om spelers te benaderen uit grote competities. Dat in combinatie met het halen van de grootste talenten en je eigen jeugd, kan Ajax echt aan gaan haken.

Laatste punt is die onder 21 competitie. Hier moet Ajax absoluut aan mee doen. Hierdoor creeer je namelijk extra ruimte voor talent en kan je spelers eerder met het fysieke gedeelte laten kennis maken. Creëer met de beste van onder 19, Jong Ajax en grote talenten van buitenaf(bijvoorbeeld jongens van grote clubs waarvan het contract af liep of gewoon grote talenten van 18-19) een selectie van 27-30 man. De beste spelen in Jong, de andere in onder 21. Ook had je spelers als Unuvar en Hansen nu alvast af en toe met onder 21 mee kunnen laten doen omdat zij gebaat zijn bij meer fysieke weerstand. Iedereen kan op die manier spelen tegen de weerstand die ze nodig hebben of waar ze aan toe zijn. Door dat extra team is er ook meer ruimte voor spelers van 16-17 van buitenaf of uit het buitenland. Hoe meer talent, hoe meer aanwas voor het eerste. Op deze manier word je echt HET opleidingsinstituut van de wereld waar elk jong talent graag bij zou willen horen.
2 -2
SilverHaze
Die -21 competitie is totaal overbodig en wordt puur en alleen in het leven geroepen omdat de beloftecompetitie niets voorstelt. Dit is een oplossing puur en alleen om het falende beleid van Feyenoord te helpen. Unuvar en Hansen zullen volgend jaar al met Jong Ajax meedoen en bij de 1e aansluiten. Wanneer je teveel jeugdspelers hebt staan ze elkaar in de weg en schiet je jezelf in de voet. Juist om HET opleidingsinstituut te worden moet je de plekken exclusief houden. Alleen de allerbesten moeten een plek krijgen.
1 0
WZAWZDB14
Ik denk niet dat in een paar maanden tijd de transferwaarde van donny verdubbeld is.
0 0
zuidzuid
Nood is hoog daar. Plus is wel heel volwassen geworden in een paar maandjes. Maar voor 80 mln doen we t ook wel hoor.
0 0
Mikee
Laat ze maar veel roepen dat hij meer dan 100 miljoen kost. Waarschijnlijk gaat hij toch aan het eind van dit seizoen, dan maar voor 100+miljoen.
0 0
altijdwelwat
112 miljoen voor Donny van de Beek ...... dan moet je echt een heel mooi lint kopen , mooie strik erin en op de brommer wegbrengen. Maar ik verwacht een Broodje Aap verhaal ...al vroeg in het seizoen.
9 -2
Simon1
Lekker belangrijk...
0 0
Labrador
Weer een van de vele onzin verhalen uit Spanje.
0 0
Soccerskins
Ik denk dat Ajax volgend jaar zeker 250 miljoen binnenhaalt met de verkoop van Onana, Donny, Hakim en misschien nog Neres. Niet normaal hoe ver je dan voorloopt op de Eredivisie.
1 0
gi0vanni
Of achterloopt, een zak met geld maakt geen doelpunten. En de zelfde kwaliteit terughalen kan niet. Een nieuw team moet je ook nog eens opbouwen. Dit jaar maar ff genieten van het team. Een goed resultaat tegen Chelsea is mogelijk en dan moet het lukken om door de groepsfase van de CL te komen. Dat zou mooi zijn. Graag dit jaar de dubbel en een prachtig CL avontuur.
5 -1
Adios
Lang en Gravenberch zullen Ziyech en Donny moeten vervangen. Als het goed is staat er nog een ijzersterke basis omheen met Tadic, Blind, Promes, Martínez, etc. Nico kan eventueel vervangen worden door Castillo. Dit jaar stond de jeugd nog niet helemaal klaar, maar volgend jaar heb ik er alle vertrouwen in!
3 0
31xAjax
Zolang Erik ten H. Siem eerder in laat valken dan Lang en Gravenbergh zullen zij zich niet echt doorontwikkelen....
2 -1
Jari_held
Je loopt niet ver voor. Psv zal met een begroting van 70 miljoen altijd in staat zijn om een team bij elkaar te brengen dat minimaal 75 tot 80 punten haalt. Het zal dus gewoon altijd spannend blijven. Simpelweg doordat de rest van de competitie te zwak is
3 -1
Rhythim
Maar daarvoor moet psv wel steeds alle zeilen bijzetten, dus hun beste spelers verkopen om geld te maken en daar zit wel degelijk nog een behoorlijk verschil in met Ajax.
0 0
zuidzuid
Volgens my hebben wij onze 2 beste spelers van t afgelopen jaar verkocht en zij? 1 en de meest gewilde behouden plus er loopt daar ook wel wat talent voorin rond. Missen alleen wat ervaring. Dat hebben wij met tadic en blind nu.
1 0
Rhythim
Nou, ze hebben zo'n 60 a 70% van de doelpunten vorig jaar verkocht met De Jong en Lozano. Die worden vervangen door jeugdspelers op die posities. Daarom is de selectie van psv niet in balans. Teveel jeugd en te weinig echte routine.
Jeugdspelers kunnen niet een heel seizoen constant presteren en dat gaat de reden zijn waarom wij kampioen worden.
0 0
Sluk
Psv heeft het tegen de verwachting in toch aardig voor elkaar met die voorhoede. Of die net zo veel gaan cashen als Ajax doet weet ik niet, want de hype rondom Malen is ook weer wat aan het afkoelen. Hoe dan ook halen ze een aardig bedrag binnen wat ze weer aardig kunnen investeren. Al vind ik persoonlijk dat ze daar dit seizoen wel laat mee waren, hierdoor zijn ze de CL misgelopen. Nationaal zal psv toch altijd wel weer een rol spelen doordat de rest van de clubs niet bij kunnen blijven en je zelf altijd wel een keer of 2 uitglijdt in de competitie.
2 0
Superman
Gelul, AZ, Vitess en Utrecht doen lekker mee Jari
1 0
Rhythim
Doen lekker mee ja, maar hebben het vermogen niet om Ajax en Psv een heel seizoen bij te houden, ze kunnen hooguit voor een keer puntverlies zorgen bij die twee en daar houdt het mee op.
1 0
cantharel
Zaterdag Utrecht- PSV, niet vergeten te kijken.
0 0
Rhythim
Nee ga geen live wedstrijden van psv kijken.
Score-app voldoet.
En als dat gunstig genoeg is gaan we zappen ;-)
0 0
Lazell
Kan die wedstrijden ook niet uitkijken, net als Feyenoord. AZ dit seizoen wel, mooie club.
0 0
edalm
Dat Utrecht is net zo als ADO. Kunnen tegen Ajax 110% geven en / of de boel dicht houden. Maar tegen PisVee gaat de boel gewoon open. Ik voorspel 0-2. En PisVee scoort in de laatste 10 minuten. Utrecht heeft denk ik 65% balbezit.
0 0