Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax Vrouwen hard onderuit tegen PSV

ThijsZwagerman, 13-10-2019 om 16:25, 4047 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Ajax Vrouwen hebben de topper tegen PSV zondagmiddag ruim verloren. Op een uitverkocht Sportpark de Toekomst kreeg de ploeg van Danny Schenkel een lesje effectiviteit van de bezoekers, die uiteindelijk uitliepen naar een 1-4 zege.

Na een tamme openingsfase was Ajax na een halfuur spelen voor het eerst serieus dreigend. Na een aanval over meerdere schijven kon Vanity Lewerissa voorgeven, maar deze voorzet eindigde in de handen van voormalig Ajax-goalie Eli Sarasola. Niet veel later sloeg PSV in een tijdsbestek van een paar minuten minuten aan de andere kant vervolgens wel toe. Joëlle Smits en Katja Snoeijs, het gevreesde aanvalsduo van PSV, scoorden allebei een keer.

Kort na de rust zorgde Desiree van Lunteren met een knappe kopbal al snel voor de aansluitingstreffer. De aanvoerder van Ajax kopte goed raak uit een prima aangesneden vrije trap van Victoria Pelova. Vervolgens wist Ajax de druk op het PSV-doel te vergroten en tot meer mogelijkheden te komen. Marjolijn van den Bighelaar wist zelfs te scoren, maar dit doelpunt ging niet door vanwege buitenspel.

Echt spannend werd het hierna niet meer, want PSV sloeg in het laatste kwartier opnieuw zeer effectief toe. Eerst profiteerde Snoeijs van matig keeperswerk van Lize Kop, waarna de PSV-er voor de 1-3 tekende. Enkele minuten later wist Smits gemakkelijk weg te lopen uit de rug van Van Lunteren en kon zij oog in oog met Kop eenvoudig de 1-4 binnenschieten. Dit bleek tevens de eindstand, waardoor PSV het gaat met Ajax wist te vergroten tot maar liefst zes punten.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cruijffthebest
Belachelijk dat je als Ajax zijnde niet veel betere spelers haalt terwijl je zo veel geld hebt. Je moet als Ajax zijnde echt investeren en dat hoeft echt niet heel veel te zijn, want we willen toch de beste zijn?!
2 0
Klasseman
Niemand zegt hier dat we benadeeld zijn door de scheidsrechter, tenminste 2 doelpunten hadden afgekeurd moeten worden en na de 1-2 speelden we ze helemaal van het veld
0 -1
AFCA1961
Ben echt geschrokken van het niveau.....die nummer 25 daar achterin bij Ajax die kon er helemaal niks van. Zelfs over 3 meter de bal naar een medespeler spelen was al teveel gevraagd.
Als extreem psv hater vond ik deze pot een enorme afknapper.....bij 1-3 ben ik er maar mee gekapt, de winst heeft er geen moment in gezeten. Ajax had toch altijd een goed dames team.....koude douche dit.
2 0
Woodenshoe
5e klasse amateur niveau, mijn hemel wat slecht zeg....
3 -2
Salamis
Dit is echt veel en veel slechter dan 5e klasse amateurs. Zelfs B-junioren winnen van de vrouwen.
3 0
Ajax0317
Leuk voor die meiden dat FOX het uitzond maar wat een erbarmelijk niveau zeg..
3 0
ditisdebeslissing
Je zit op het verkeerde forum. tjüss!
0 -2
Terugnaardemeer
Van de Ajaxvrouwen.

Geen moment konden ze mij overtuigen. Ze speelden veel te gespannen. De commentator zei steeds dat de laatste bal niet lukte. Maar de op een na laatste en op twee na laatste bal voor dat het kansrijk zou worden was ook vaak al funest.
3 0
Marcw1972
#Schenkelout
0 -2
AjaxDaniel
Haha ja en die willen evenveel verdienen als de mannen
2 0
Terugnaardemeer
Verdiensten zitten niet in de kwaliteit maar in het geld dat ze kunnen genereren. Als ze evenveel kijkers trekken. Of beter gezegd als ze evenveel voor de reclamemakers interessante kijkers trekken dan mogen ze van mij evenveel verdienen.
2 -1
ajaxdordtt
Seksist
0 -2