Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

TG verwacht Van de Beek in Oranje-basis

ThijsZwagerman, 13-10-2019 om 09:35, 3328 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Donny van de Beek stevent volgens De Telegraaf af op een basisplaats in het EK-kwalificatieduel met Wit-Rusland. Donderdag begon de Ajacied tegen Noord-Ierland nog op de bank, maar daar lijkt zondagavond geen sprake van. 

De Telegraaf schrijft dat de kans op basis van de afsluitende training van Oranje groot is dat Van de Beek gaat starten. De middenvelder vormde op die training het middenveld met Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum, die doorgaans verzekerd zijn van een basisplek op het middenveld van het Nederlands elftal. Als Van de Beek inderdaad start, gaat dit ten koste van Marten de Roon.

Verder verwacht De Telegraaf ook Daley Blind in de basis. De overige Ajacieden in de selectie van Oranje, Joël Veltman en Quincy Promes, beginnen waarschijnlijk wel op de bank. Veltman maakt echter nog wel kans op een basisplek, omdat Denzel Dumfries (tegen Noord-Ierland de rechtsachter van Oranje) volgens De Telegraaf niet in een goede vorm steekt.

Vermoedelijke opstelling volgens De Telegraaf:

Cillessen; Veltman/Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind; Van de Beek, Wijnaldum, De Jong; Bergwijn, Malen, Babel.

Denk jij dat Van de Beek scoort en Oranje wint van Wit-Rusland? Zet in en krijg 3,20 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Soccerskins
8 spelers met een verleden bij Ajax, 9 als Veltman speelt. Laat eens te meer zien wie de dominante ploeg is in Nederland.
0 -2
Klasseman
Helemaal mee eens ze missen alleen een trainer als Ten Hag
0 0
maluku0348pz
Loop je nou serieus te pochen over de dominantie van Ajax in NL (de grootste club van NL) op een Ajax fansite? Wie probeer je te overtuigen haha
0 0
BrandjeXL
Nu Donny opstellen en Koeman verliest, na zijn onzin redenen van afgelopen donderdag, dan wel een stuk van zíjn geloofwaardigheid.
0 0
geDaante
Hij weet het zelf ook wel, durft zijn 'falen' gewoon niet toe te geven. Hij zal het nu onder het mom van rouleren en rust gunnen schuiven, of doen alsof hij zo verrast was dat Noord-Ierland zo speelde en dat Wit-Rusland dat gaat kopiëren, wat ie al zo'n beetje aangaf.

Deze man heeft altijd een wedstrijd of 5 nodig om in te zien wat ie fout doet, terwijl menig voetbalvolger het in 1 wedstrijd al ziet, of voordat er uberhaupt een wedstrijd gespeeld is, en de opstelling bekend is.

Eerst het 5-3-2 wat bij voorbaat kansloos was, lang aan vastgehouden. Vormer, zelfs als aanvaller, ook lang aan vastgehouden, nu weer De Roon, en ook Dumfries en geen Malen.

Maar ja, als uiteindelijk dat inzicht maar komt, tot nu toe is ie er met dat geklooi goed mee weggekomen.

Buiten dat zal hij bij lange na niet het maximale halen uit het aanwezige en aanstormende talent. Daarvoor is het een veel te behoudende en laffe coach, die volgens mij ook niet eens zoveel snapt van het korte en vlotte aanvallend combinatiespel. Onder hem is het altijd zo statisch, op veilig, traag, doodsaai, nietszeggend. Baal ervan dat hij bondscoach is op dit moment, hoop dat na het EK, of liever daarvoor al, een andere, goede coach voor de groep komt met lef en ballen.
0 0
Terugnaardemeer
Buitengewoon succesvol voor een laffe trainer die niet zoveel snapt van combinatiespel en die standaard vijf wedstrijden blijft hangen in een fout. Kun je nagaan hoe goed de dingen zijn die hij wel goed doet.
0 0
Rentokill
Ik ben partijdig. Maar ik denk dat Promes ipv Babel, VdBeek ipv DeRoon en Veltman ipv Dumfries het nl11tal beter in staat maakt om taaie verdedigende 11tallen aan te pakken.
1 0
markk
Voor het beste team zou ik Depay ipv Babel met Malen en Bergwijn en dan Van de Beek ipv De Roon. Veltman is op dit moment beter maar een Dumfries in vorm is toch een prima speler. Toch heb ik uiteindelijk het liefst Dest als hij zich zo blijft ontwikkelen. Hoop dat het een speler wordt a la TAA.
1 -1
pettuh
Je bent dus niet op de hoogte dat Depay afwezig is vanavond vanwege een blessure?!
0 0
JariHeijden
Ik zou Promes opstellen als rechtsback. Dan fungeert ie in de praktijk als een extra aanvaller, want ook Wit-Rusland gaat natuurlijk de bus parkeren.
1 0
MarLuuk76
Beetje laat liever alle Ajax spelers op de bank vanavond. Minder kans op blessures ed.
1 0
Ajaxbrl
Zal eens tijd worden..
0 0
HStorm
Dat was voor N-Ierland net zo.

Volgens mij werd het zelfs gebracht als feit. Wat een slechte krant is dat zeg. Bijna niets wat ze zeggen klopt en voorspellen lijkt ze nog slechter af te gaan al lijken er open deuren te zijn.

Het is een raadsel dat ze nog niet failliet zijn.
0 -1