Ten Hag begint met Álvarez als verdediger

BartVeenstra, 09-10-2019 om 14:10, 23639 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft voor het oefenduel met sc Heerenveen een plek in de centrale achterhoede ingeruimd voor Edson Álvarez. De Mexicaan, die in principe werd gehaald als opvolger van Matthijs de Ligt, speelt sinds zijn komst vooral als controlerende middenvelder.

Álvarez vormt tegen de Friezen een centraal duo met Boy Kemper. Als backs heeft Ten Hag gekozen voor jongelingen Jasper ter Heide en Nordin Musampa. De Portugees Bruno Varela staat op doel.

Op het middenveld zien we de namen terug van Quinten Timber, Siem de Jong en Carel Eiting. Voorin kiest Ten Hag voor Hassane Bandé, Klaas-Jan Huntelaar en Zakaria Labyad. Het duel in het Abe Lenstra Stadion begint om 14.30 uur en is hier te volgen.

Opstelling Ajax:

Varela; Ter Heide, Álvarez, Kemper, Musampa; Timber, De Jong, Eiting; Bandé, Huntelaar, Labyad. 

Denk jij dat het Nederlands elftal met 3-0 wint van Noord-Ierland? Zet in en krijg 5,70 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tinus
Dit is wel een kans om Alvarez een beetje te beoordelen. Echter met Blind naast hem zal hij ongetwijfeld heel anders functioneren.
1 0
sjeetje
Zouden Martinez en Neres een weekje vakantie hebben gekregen ofzo? Zijn er vandaag niet bij, niet geselecteerd en zeker Neres heeft natuurlijk korte vakantie gehad in de zomer.
0 0
Joseph
Zou natuurlijk mooi zijn, maar op dit moment speelt Veltman sterker dan ooit. Ik heb in zijn verdedigende acties op het middenveld niet kunnen zien dat hij een hoger niveau haalt dan Veltman.
5 0
EersteAanname
Dat is inderdaad nog moeilijk te zeggen maar ik denk dat we allemaal blij zijn dat het in ieder geval eens geprobeerd wordt.
0 0
Daneman
Wat ik op samenvatting studio sport den haag ajax zag. Ik vond verdediging vaak niet zo sterk uit zien. Onana was in bloedvorm. Zie graag een betere verdediging. CV duo Veltman en Blind vind ik nog steeds best apart. Een hoop voetbal zeg maar, maar missen wel power, fysiek en sprongkracht. Of onthoud ik nu die keren dat Veltman verkeerd timede met kopballen?
0 0
AFCAwooz
Valt mij ook qua snelheid en wendbaarheid tegen. Werd er op een moment in de wedstrijd tegen Valencia finaal uitgelopen in een sprint over 35 meter.
2 0
davidgravemaker
Hoop zo dat dit slaagt.
0 0
DaarHoordenZijEngelenZingen
Ik dacht dat Alvarez was opgeroepen voor de Mexicaanse nationale ploeg? Meestal is hij daar toch basisspeler?
0 0
Ajax0317
Krijgt rust net als de grote namen zoals Guardado en Jimenez. Willen met de 023 oefenen
1 0
AFCAjax
Nee krijgt rust net zoals de meeste daar trainer wou spelers zien die niet op de gold cup hadden meegedaan.
1 0