Tagliafico: 'Wilde situatie bij Ajax niet opjagen'

BartVeenstra, 05-10-2019 om 11:45, 29715 views, Cadena COPE |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Nicolás Tagliafico heeft in de afgelopen zomer een weloverwogen keuze gemaakt door bij Ajax te blijven. In gesprek met Cadena COPE bevestigt hij dat Atlético Madrid interesse in hem had, maar de Argentijn koos uiteindelijk voor een langer verblijf bij Ajax.

De transfermarkt was nog niet open of het nieuws dat Tagliafico nog minimaal een seizoen Ajacied zou zijn, kwam al naar buiten. 'We hebben besloten om nog een jaar bij Ajax te blijven, omdat dat de meest geschikte optie was', zegt de linksback. 'Ik wilde de situatie bij Ajax niet opjagen, waardoor ik besloten heb nog een jaar te blijven. We zullen zien wat er volgend jaar gebeurt.'

Atlético Madrid was na het vertrek van oud-Ajacied Filipe Luis en Lucas Hernández op zoek naar een nieuwe linksback en vond die uiteindelijk in Renan Lodi. Ook Real Madrid en Arsenal zouden interesse hebben gehad. Zij haalden respectievelijk Ferland Mendy en Kieran Tierney op als nieuwe linksbacks.

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint in Den Haag? Zet in en krijg 8,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
bdsngsfs
Van Ajax naar Atletico is ook niet bepaald een vooruitgang.
0 0
Gecko
Had nog een contract. Niets te willen
Ajax bepaalt
0 0
Spuit11
Wat een enorme arbeidsethos legt deze gozer, elke wedstrijd weer, op de mat.

Aan zijn inzet zal het niet liggen en als hij weggaat, dan heb je wel even een gat om op te vullen.
0 0
AFCA1961
Een fenomeen......onmisbaar geworden door een geweldige wedstrijd mentaliteit. Een top aankoop waarvan ik hoop dat we nog vele jaren van hem mogen genieten.
0 0
wendoo9
Heb nog nooit zo een sterke speler gezien als deze gast. Hij is klein van stuk, snel , kop sterk, en een goeie wedstrijdmentaliteit.
Soms gaat hij een duel aan dat ik denk die staat nooit op, maar hup staat op en gaat net zo vrolijk verder. Dit is een speler om van te houden !!
4 0
Ajacider
Mijn favoriet in de selectie. Hoeveel lef en energie hij in zijn spel en duels legt is bewonderenswaardig. Voor de duvel niet bang. Maakt ook zo makkelijk zijn goals.
0 0
TontoKarnaggel
Misschien niet de allerbeste van de selectie maar wel èèn van de allerbelangrijkste. Sleept met zijn positieve agressie het hele team mee en niet alleen het team, op de tribune voel je gewoon de sfeer toenemen als Nico er weer eens een messcherpe tackle eruit gooit. Heerlijke gozer.
3 0
Ajax4proud
Verdient bij Ajax altijd wel een voldoende of erboven. Alleen voor het geld snap ik dat hij ergens anders naartoe wilt. Wie zou dat bijna niet doen. Zou het jammer vinden, dit soort kaliber spelers mogen voor mij part nog jaren door voetballen bij Ajax. De realiteit is tegenwoordig anders. Nu gewoon van elke wedstrijd aan het genieten met Nico Nico ik heb je back met Tagliafico.
0 0
Noxin
Beste 4 miljoen die Ajax ooit heeft uitgegeven.
9 0
insectenverdelg
De euro voor Frenkie was ook wel aardig.
4 -1
JariJari
Was wel wat meer, 15% van 85M
0 -1
voorkennis
Nou die 5 miljoen van Davinson Sanchez was ook een voltreffer
2 0
wendoo9
Denk zelf dat Davinson geen progressie heeft gemaakt sinds zijn vertrek naar de Spurs. Hij is geen schim meer van de speler die hij bij Ajax was. Was erg blij toen hij tegen Ajax aan de bal was, dan wist je zeker dat er niks fout kon gaan . Jammer, maar zelf de keus voor het geld gemaakt en nu moet hij de bank lekker warm houden bij de Spurs !! Zo zie je weer dat een elftal met goeie spelers niet van zelf sprekend een goed elftal is !!!!!!
2 0
voorkennis
Die gaat pleite komende zomer,deze zomer viel mee , maar komende zomer gaat een exodus worden.
Helaas maar waar, ik zie Onana, van der Beek, Ziyech, Neres en Tagliafico niet zomaar weer blijven.
Het is "de prijs van de roem" zoals Frank boeijen ooit een prachtig nummer over schreef.
Aan Marc en Edwin de taak om er alvast op in te spelen.
Overigens hoop ik dat ik er volkomen naast zit
0 -1
OviMivO
Enige kans dat ze wel blijven is als Ajax wederom ver komt in CL, dan ga je namelijk de stap zetten naar top-8 club, en kunnen de meeste clubs die spelers niet zomaar extra halen.

Dan willen die gasten dus als top aankoop gehaald worden, zodat ze ook "zeker" zijn van minuten, dus moet er eerst een concurrent verkocht worden, voor een grote club ze gaat halen.

Zeker positie van onana en ziyech is nog wel kans voor nog een jaartje, maar we gaan het zien.

Opzich een 'tussen jaar' in CL zou geen schande zijn ook.. dus eerst kijken hoe ver de jeugd is volgend seizoen (mocht er een leegloop zijn)
0 0
markk
Ik snap niet waarom mensen zo verrast zijn dat hij blijft; Hij is in Amsterdam elke week verzekerd van een basisplaats, hij speelt in een systeem dat perfect bij hem past en aantrekkelijk voetbal speelt, hij speelt op het hoogste podum, hij is razend populair en hij woont in een geweldig mooi land. Waarom zou hij dat op het spel zetten om iets meer salaris te krijgen? Ik vindt het raar dat mensen onder het mom van "persoonlijke ontwikkeling" or "ambities" denken naar het buitenland moeten te vertrekken.
6 0
ElPistolero9
Wat dacht je van de competitie? Iedereen onderschat dat hier altijd, maar de Eredivisie stelt internationaal letterlijk geen reet voor, niemand kijkt er naar. De hele wereld kijkt La Liga, als je als speler wat wil voorstellen moet je daarheen, of naar 1 vd andere 4 grote competities. Eibar, Leganes, Alaves uit is ook nog eens hele andere koek dan RKC, VVV en PEC uit (op kunstgras). Om over het verschil tussen Barca/Madrid en PSV/Feyenoord uit maar niet te spreken.
0 -1
talent020
Eibar, Leganes en Alaves worden de topspelers ook niet warm van hoor, natuurlijk is La Liga competitief uitdagender dan de Eredivisie en voor Zuid Amerikanen natuurlijk interessanter, maar ook daar heb je minder aansprakende tegenstanders
0 0
ElPistolero9
Ja, en mijn punt is dat die minder aansprekende tegenstanders nog steeds vele malen aansprekender zijn dan die van de eredivisie
0 0
simok
Maar wel alles relatief ver van huis. In Nederland lijkt alles loopafstand voor die gasten. En dat is ook wat waard, als je ernaast nog wat kunt doen / een leven hebt.
0 0
Robbie en de Kock
Hij speelt al in buitenland.
3 0
Bky
Omdat Valentijn Driessen in dat zelfde land woont?
4 -1
grensjager
Het weer....
0 0
AFCAjax
Buiten meer geld, warmer klimaat en spaanse taal, zie ik voor hem ook geen reden om te vertrekken.
1 0
Soccerskins
Echt een van de betere linksbacks die ik bij Ajax heb gezien. Nico snapt het spelletje heel goed.
4 0
Tscheu
Ruud Krol, Frank de Boer, Maxwell
0 0
talent020
Tagliafico mag van mij wel in dat rijtje, goede backs kom je niet vaak tegen,( tussen de namen die jij opnoemt zit ook constant een langere periode,) en na Maxwell hebben we niet meer zo,n goede linksback gehad
0 0
Lane 8
Frank was cv toch?
0 0
DaNaRWaL
vaak speelde hij op links onder Van Gaal
0 0
wendoo9
Maxwell was ook een genot !
0 0
chloorbestendig
Maak je een transfer zodat je straks ballen de tribune in moet pompen en je eigen helft niet af mag of blijf je als voetballiefhebber bij Ajax het mooiste voetbal van de wereld nastreven...
8 0
MennoJerry
Haha zo lekker optimistisch arrogant.
2 0
josajacied
Qua aanzien hoeft hij niet perse meer naar clubs als Arsenal.
Van Buenos Aires tot Mendoza iedereen in Argentinie krijgt het wel mee als Nico met 0-3 in Mestalla wint.
0 0
FreddyAX
Lekker bij ons blijven Nico, je bent voor ons spel de ideale back en kunt ook aanvallend veel laten zien.
Salaris bij Ajax zal niet armoedig zijn en je bent een held voor alle supporters.
7 0