Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax O17 gaat onderuit op bezoek bij Sparta

JesseTH, 27-09-2019 om 22:35, 4748 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax Onder 17 is vrijdagavond onderuit gegaan op bezoek bij Sparta Rotterdam. Tegen de leeftijdsgenoten uit Rotterdam kwam de jeugdploeg al vroeg op een achterstand en dat werd geen moment meer weggewerkt.

De ploeg van Dave Vos haalde uit de eerste drie wedstrijden slechts vier punten en dus was een overwinning welkom. Na zes minuten echter, was het Shayron de Wind die de thuisploeg op een 1-0 voorsprong zette. Ook de tweede treffer van het duel viel al binnen de eerste helft, toen Jelle Hak de marge naar twee bracht.

Het duurde vervolgens tot vlak voor tijd voordat de Amsterdammers tot een aansluitingstreffer wisten te komen. Het was Rio Hillen die de hoop enigszins terugbracht. Die hoop is echter maar van korte duur geweest, want Quincy Hoeve scoorde slechts enkele minuten later voor de allesbeslissende 3-1. Op die manier blijft de ploeg van Vos na vier wedstrijden nog altijd steken op vier punten.

Opstelling Ajax Onder 17:

Dijkstra; Dakriet, Dirksen, Hillen, Baas; Fitz-Jim, Martha, Campagne; Sarfo, Enem, Karahasanovic.

Denk jij dat Quincy Promes in beide helften scoort tegen FC Groningen? Zet in en krijg 5 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SpursAjax
denk dat van dit elftal nog niet eens 5 spelers Jong Ajax halen. Voor 1 misschien het centrale duo alleen?? Derest zal reuzen stappen moeten zetten want is sommige jongens zit wel wat maar komt er nog niet helemaal uit.
0 -2
geDaante
Fitz-Jim is wel echt een goede, komt terug van een blessure en net over van AZ, net als Hillen. Karahasanovic ziet er ook goed uit.
2 0