Ten Hag gaat uit van eigen kracht en roemt Ihattaren

ThijsZwagerman, 22-09-2019 om 16:35, 5275 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag is erg onder de indruk van PSV-middenvelder Mo Ihattaren. De trainer van Ajax ziet in de jongeling een bedreiging voor zijn ploeg, maar rekent er desalniettemin op dat Ajax voldoende bestand zal zijn tegen de counters van PSV.

‘Je gaat altijd van eigen kracht uit. Dat is mijn filosofie en dat is de filosofie van Ajax. Maar je moet natuurlijk wel rekening houden met een tegenstander. Wij hebben al heel veel grote wedstrijden gespeeld, maar dit is ook een grote wedstrijd. Zij hebben bepaalde krachten en daar moeten we op inspelen.’ Met 'bepaalde krachten' doelt Ten Hag onder meer op de snelle uitbraken van PSV.

Hoe Ajax zich daar tegen gaat wapenen, legt de trainer uit voor de camera van FOX Sports. ‘Dat doen we op onze eigen manier, door veel de bal te hebben en deze ook te houden. We moeten geduldig zijn. Als we de bal toch verliezen, moeten we compact staan en zorgen dat we hen snel kunnen opsluiten. Vooral Ihattaren is ontzettend goed. Hoe hij tussen de linies beweegt en vrijstaat; dat is heel knap van die jongen.’

 

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DrD3k
Zou Ajax Ihattaren en Malen over kunnen halen om bij ons te komen spelen volgend jaar? Zie hun graag komen met het dreigende vertrek van Ziyech, Neres en Donny.
0 0
Cupmetgroteoren
Off: psv heeft maar liefst 30 miljoen euro over de balk gegooid deze zomer. Baumgartl, Bruma en Doan komen alledrie tekort.
0 0
DrD3k
na Ajacieden ga je nu ook spelers van andere ploegen onderuithalen na een paar maanden. Get a life!
0 0