Marin: 'Natuurlijk geen prettige situatie'

ThijsZwagerman, 22-09-2019 om 14:35, 8979 views, DigiSport |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Razvan Marin baalt ervan dat hij momenteel geen basisspeler is bij Ajax. De middenvelder werkt naar eigen zeggen hard om zijn plekje in het basiselftal van trainer Erik ten Hag weer terug te veroveren. In gesprek met DigiSport kijkt Marin terug op zijn eerste maanden als Ajacied.

‘Natuurlijk is dit momenteel geen prettige situatie, maar toen ik tekende bij Ajax wist ik dat het een grote club is en dat het lastig zou worden om een basisplaats te veroveren. Er is veel concurrentie, maar ik zal zelf moeten afdwingen dat ik speel’, vertelt de 21-jarige Marin realistisch. 

De Roemeen zag dat hij bij aanvang van het seizoen wel veel speeltijd kreeg. ‘Aan het begin van het seizoen kreeg ik de kans en speelde ik veel. Nu is het iets minder, maar ik verwacht dat mijn kans weer gaat komen. Ik werk keihard op de training, ben erg serieus bezig en doe zelfs extra dingen om mezelf te ontwikkelen. Ik weet zeker dat het goedkomt’, spreekt hij vol vertrouwen.

Marin zoekt zelf ook naar verklaringen voor zijn mindere vorm van de laatste weken. ‘Misschien heb ik mezelf te veel druk opgelegd. Dat komt mijn spel natuurlijk niet ten goede en daar heb ik me aanvankelijk een beetje in vergist. Ik moest van mezelf elke wedstrijd goed spelen en was te kritisch op mijn prestaties.’

Denk jij dat Dusan Tadic scoort en Ajax wint van PSV? Zet in en krijg 4,20 keer je inzet terug!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Gecko
Kwaliteit
0 -1
Bapinho
Denk dat ie op de plek van donny best een redelijke speler kan zijn
0 -1
Pierre Heno
Je kunt altijd nog terug naar Standard moet je maar denken.
1 -1
Aeter
Jij bent echt de grootste mongool op AS.
1 0
Pierre Heno
..maar nog wel op jou na dan natuurlijk. Jij staat namelijk echt overal bovenaan wanneer je alle lijstjes ondersteboven bekijkt. Ga eens met je gezicht boven jezelf hangen ....val je lekker in slaap. Niks dat dat jou ooit nog komt wakker kussen .
0 0
milanoajaxpiet
ik hoop ven harte dat die het gaat halen , want voetballen kan die natuurlijk wel.die uitspraken van hem eerder vond ik niet zo heel slim ,dat die via ajax bij een betere club terecht zou komen.maar zet m op
1 -1
Amsterdamsetrots
Denk dat dit een goede opvolger van vd Beek kan worden.
1 -1