AD verwacht Van de Beek wél in basis Ajax

BartVeenstra, 21-09-2019 om 09:35, 11347 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Donny van de Beek zondagmiddag in de topper tegen PSV in de basis staat bij Ajax. De Telegraaf schreef vrijdag nog dat de middenvelder weer zo goed als hersteld is, maar dat de kans klein lijkt dat hij direct in de basis zal staan.

Van de Beek zou volgens het Algemeen Dagblad het middenveld vormen met Edson Álvarez en Lisandro Martínez. Quincy Promes wordt verwacht als vleugelaanvaller, terwijl David Neres het kind van de rekening lijkt te worden. De Braziliaan wordt buiten de basis verwacht.

Verder kent de opstelling van Ajax weinig verrassingen. De verdediging is dezelfde als die tegen Lille OSC, terwijl voorin uiteraard Hakim Ziyech en Dusan Tadić worden verwacht.

Vermoedelijke opstelling PSV:

Zoet, Dumfries, Baumgartl, Viergever, Boscagli, Rosario, Ihattaren, Hendrix, Bruma, Malen, Bergwijn

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Onana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Álvarez, Martínez, Van de Beek; Ziyech, Tadić, Promes.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Spitz
Donny speelt tegen echt niet tegen PSV. Hooguit als invaller laatste 15-20 minuten. En wie denkt dat ten Hag zijn elftal nu voor deze wedstrijd door de mixer haalt, hoort niet thuis op dit podium. Alvarez blijft mooi op zijn middenveld plekkie.
0 0
trodat4030
Ik weet het zo net nog niet. TH werd tjdens de perso gevraagd of hij risico zou nemen en met Donny zou beginnen en TH antwoordde heel tactisch dat hij geen risico zou nemen. Maar misschien is het in zijn ogen geen risico om met Donny te beginnen, het is maar net hoe je zijn woorden interpreteert.
0 0
Prethoofd123
Zou wel weer typisch iets voor Ten Hag zijn, iedereen wil VD Beek naast Martinez zien, Ten Hag zet hem dan eigenwijs weer op 10 ten koste van Neres. Zou heel jammer zijn!
2 -1
Boer Gijs
En wat zijn zo de verwachtingen hier voor morgen? Ajax is natuurlijk beter, maar de soms open verdediging, de tikken van de laatste keren daar en hun cowboys voorin geeft me niet direct het volste vertrouwen.
0 0
Peteronline
de verwachting....ajax is beter, valt aan...psv wacht op een uitvalletje...en scoort natuurlijk weer de lucky zoals altijd....maar goed, er komen nog meer wedstrijden en dan staan we weer bovenaan
0 0
DiAngelo
Ik denk dat Neres gewoon speelt, je ziet dat hij er net een beetje in gaat komen. Het zou zonde zijn als hij niet speelt. Als Van Beek speelt zal Promes banken....Maar goed, Neres is ook super als invaller....Veltman svp geen kaart pakken 1e helft !! Dat is iets waar t op mis kan gaan....
0 0
oudzuid2
Donny dus niet in de basis dan...

en Neres ten koste van Promes banken lijkt me ook sterk
2 0
ajax4ever01
Bij Ten Hag weet je het maar nooit he. Neres in topvorm heeft vorig seizoen ook een paar keer moeten banken ten koste van Donny.
0 0
ajax4ever01
Ik denk dat TH Huntelaar in de spits zet, Donny en Neres op de bank verwacht ik TH kennende.
0 0
Webster
Ik kan me niet voorstellen dat Donny basis zal staan, dat lijkt me ook onverantwoord. Daarnaast ben ik persoonlijk een groot fan van Neres en ik vind dat je die jongen gewoon het vertrouwen moet geven, zoveel talent! Maargoed het AD zit er 9 vd 10 keer naast.
Morgen psv bij de strot pakken en niet meer loslaten. Ik heb vertrouwen, 1-3.
0 0
ETM
Ik heb eerlijk gezegd ook het gevoel dat bij een terugkeer van Vd Beek Neres het slachtoffer wordt.
Dit komt vooral door vorig seizoen, natuurlijk. Toen stond hij er ook 'ineens' naast. En hier was ik het volstrekt niet mee eens. Hoewel ik moet toegeven dat Vd Beek uiteindelijk de investering in hem terugbetaald heeft. Als ik het me goed herinner kwam Neres vooral weer terug toen Tadic de vaste 9 werd.
Nu is Neres ook nog eens wat stroef en Promes juist in aantocht.
Ik hoop het iig niet, althans zeker niet structureel. Dan zou ik het er namelijk wederom niet mee eens zijn.
0 0
milan-jantje
Dan weten we 1 ding zeker van de beek staat niet in de basis
2 0
***1900***
Het AD zit de laatste maanden vaker in de juiste richting dan de Telegraaf wat betreft opstellingen.
0 0
trodat4030
Ze hebben nu dan ook eindelijk een góede Ajaxswatcher daar..
0 0
GvanderK
Denk niet dat Ten Hag ineens het systeem gaat wijzigen maar ik wil Ajax wel een keer zo zien:

_______________________Onana______________________
Dest___________Alvarez_______Blind________Tagliafico
______________________Martínez______________________
_______________Vd Beek__________Ziyech_____________
___Promes____________Tadic______________Neres_____
1 0
Ajax0317
Ziyech en Promes rouleren, maar verder de best mogelijke opstelling
0 0
Tscheu
Neres gewoon het vertrouwen geven, dat verdient hij.
0 0
Rentokill
Of voor de afwisseling en het verassingseffect met Promes en vd Beek als aanvallende middenvelders. Martinez op 6.
0 0
insectenverdelg
Altijd Neres opstellen. Begon niet zo goed aan t seizoen,maar was tegen Lille al beter. Moet is t vertrouwen kirjgen dat hij echt basisspeler is en wordt dan alleen nog maar beter.
1 0
Schip
Nah, Neres speelt wel. Verder wel logisch. Promes is te weinig middenvelder voor een 10. Donny is veel en veel belangrijker, ook voor de balans en Neres had veel balverlies. Denk dat promes gewoon plaats maakt.
0 0
***1900***
Zou een extra tikje voor Neres zijn deze week, ook buiten de Selecao voor de komende periode. Heb niet het idee dat hij heel matig presteert, dus zou hem lekker laten staan.
1 0
MaximilianRosse
Neres zit niet in z’n beste periode maar zou hem gewoon laten starten en hem het vertrouwen geven. Was belangrijk in de CL bij die tweede goal en was al een stuk gretiger. Neres in vorm is gewoon je gevaarlijkste aanvaller. Promes doet het aardig maar zou zeker niet hem boven Neres kiezen. Met van de Beek zou ik geen risico nemen.
0 -1
Ajaxxxisdebeste
Neres hoort erin
2 0
Redrum
Ja, maar wel als rechtsbuiten. Ziyech kan dan op 10. Donny naast Martinez op het middenveld. Edson naast Blind achterin en Veltman rechtsback of naast Siemerink op de bank.
0 0
RayJordaan
Tadic dan wel het liefst als spits met Promes op links en Ziyech op 10.
0 0
Redrum
Mee eens. Dat lijkt me de beste opstelling met deze selectie.
0 0
Leprechaun
We gaan het zien. Van de Beek kun je moeiteloos inpassen. Verder zou ik niks veranderen t.o.v. Lille. Als we straks een reeks met makkelijkere tegenstanders hebben zou ik gaan experimenteren met Alvarez naast Blind en een middenveld met de punt maar achteren.
0 -1
Huntelaar020
Zou mooi zijn, maar moet wel verantwoord zijn.
1 0