Ekkelenkamp tussen 1 en Jong: 'Het is best moeilijk'

JesseTH, 20-09-2019 om 23:30, 4968 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jurgen Ekkelenkamp geeft tegenover FOX Sports toe dat de situatie waarin hij momenteel verkeert geen gemakkelijke is. De middenvelder traint veelal met Ajax 1, maar staat bij Jong Ajax meestal nog aan de aftrap.

'Het is best moeilijk', luidt zijn eerste reactie op het onderwerp dan ook. 'Ik train niet veel met ze, meestal één keer per week. Het systeem blijft hetzelfde, dus dat is het probleem niet echt. Ik vind het prima. Ik houd van wedstrijden spelen, dus ik vind het goed.'

Kijkend naar het duel met Go Ahead Eagles van vrijdagavond, kent de doelpuntenmaker vrede met de eindstand, al baalt hij van de gemiste strafschop op het eind. 'Ik denk dat 1-1 zeker terecht is. In de eerste helft vond ik hen de bovenliggende partij en de tweede helft was voor ons. We konden nog 2-1 maken via die penalty, dus het is wel jammer.'

Denk jij dat Dusan Tadic scoort en Ajax wint van PSV? Zet in en krijg 4,20 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schwalbino
Hoe schatten we zijn kansen in ooit door te breken?
0 0
Joseph
Op dit moment staat hij nog ver af van het niveau van het eerste, voor hem was een verhuur het beste geweest.
Hij moet nog veel stappen maken om in het eerste van waarde te kunnen zijn, dat werd tegen Lille pijnlijk duidelijk. Gelukkig heeft hij de leeftijd dat het nog kan.
0 0
0h0Litmanen0h0
In 5/6min werd het pijnlijk duidelijk......ze zouden je een baan als scout moeten geven, super efficiënt als je een speler kan beoordelen in een paar minuten. Hulde!
1 0
ajaxinho
Slimme speler!

Nooit meer als vm opstellen aub.
0 0
Web
Deze jongen kan niets goed doen, vanaf dag een krijgt hij veel over hem een. Zal waarschijnlijk nooit een vaste basis plek veroveren, hij heeft ook een behoorlijke techniek, absoluut niet zoals ik hier vaak voorbij zie komen. En hij weet wat hij wel kan. Niet de misplaatste arrogantie van Lang, die snapt er vrij weinig van, vechten voor minuten en dan achterlijke hakjes geven. Ten Hag heeft ook dit weer heel goed gezien.
0 0