Onrust in Valencia: ook technisch directeur Longoria vertrekt

JesseTH, 20-09-2019 om 23:15, 2782 views, Valencia CF |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De onrust bij Valencia CF duurt voort. Nadat men recent Marcelino de laan uit stuurde, is het vrijdag de beurt aan technisch directeur Pablo Longoria. De Spaanse club vertelt op haar website dat club en directeur vrijdag tot de overeenstemming zijn gekomen om het contract te ontbinden.

Het kwam de club al op een hoop onvrede vanuit de spelersgroep te staan door trainer Marcelino uit zijn functie te halen, maar de rust is daarmee dus nog niet wedergekeerd. Albert Celades werd aangesteld als de nieuwe trainer, maar nu volgt daar het aftreden van Longoria op. Volgens Spaanse media, zo weet Voetbal International te melden, wilde de directeur niet meer werken voor een club die zonder enige twijfel de vorige trainer en zijn technische staf op non-actief stelde.

Toevalligerwijs is Valencia de eerstvolgende tegenstander voor Ajax in de Champions League. Op woensdag 2 oktober staan de Amsterdammers aan de aftrap in het Estadio Mestalla. De opponent van die dag won haar eerste poulewedstrijd, ondanks alle onrust, met 0-1 van Chelsea.

Denk jij dat Dusan Tadic scoort en Ajax wint van PSV? Zet in en krijg 4,20 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MK77
Ajax haalt 2 oktober een goed resultaat: Ja maar de onrust in Valencia
0 0
PuurGeluk
Lekker laten lullen die lui die zichzelf "kenners" noemen. Want daar doel je denk ik op? Winnen daar is al bijna zeker zijn van plek 3. Dan Chelsea nog 1x oprollen en plek 2 is ook een zekerheidje.
0 0
ETM
Ik reken ons niet rijk. Wat de spelers op het veld doen is waar het om gaat. Die willen zich misschien zelfs alleen maar meer laten zien in de CL, en krijgen misschien zelfs een hechter collectief. Bij Kroatie boterde het ook achter de schermen niet toen ze wel de finale van het WK haalde.
Chelsea was wel sterker dan Valencia, maar Valencia kan op momenten van klasse een wedstrijd beslissen. Een resultaat bij de nummer 4 van Spanje zou geweldig zijn.
0 0
Lane 8
Insert jack nickelson nodding gif
1 0
Redrum
Dat is in mijn Telegram chat group altijd mijn standaard pervert reaction gif.
0 0