Promes: 'Lekker om tegen Lille en PSV te spelen'

BartVeenstra, 20-09-2019 om 08:30, 6077 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Quincy Promes vindt het de hoogste tijd dat Ajax weer eens gaat winnen op bezoek bij PSV. De laatste drie edities in Eindhoven eindigden allen in het voordeel van de Brabanders. De laatste twee keer werd het 3-0, terwijl het in 2017 in 1-0 eindigde.

'Is dat zo?', vraagt Promes in gesprek met Voetbal International. 'Die twee keer 3-0 wist ik, maar daarvoor dus ook niet gescoord en verloren. Daar moeten we snel verandering in brengen en nu dus winnen', aldus de aanvallende middenvelder van Ajax, die een heel sterk PSV verwacht. 'We hebben tegen ze gespeeld om de Johan Cruijff Schaal, toen wonnen wij. Zij zullen dus ook uit zijn op revanche. We gaan daar echt niet heen met het idee dat we wel even zullen winnen.'

Ajax kent een drukke week. Eerder deze week stond namelijk het duel met Lille OSC in de Champions League op het programma en nu wacht dus de topper tegen PSV. 'Ik vind het eerlijk gezegd wel lekker om tegen Lille en PSV te voetballen in één week. Dat zijn goede tegenstanders en dan weet je daarna direct waar je als ploeg staat.' 

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome tijdens de Viewing Party!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Juichtoon
Niet verliezen in Eindhoven is al winst. PSV speelt vaak heel scherp tegen ons thuis. Als Makkelie weer 8 Vd 10 twijfelgevallen aan PSV geeft kunnen we onze borst weer nat maken.
1 0
31xAjax
och het ligt weer aan de scheids, zooo vermoeiend, zooo Calimero....
0 0
Ajacied33
Wel voor de winst spelen natuurlijk. Als het er echt niet inzit, dan tevreden zijn met een punt
0 0
WZAWZDB14
We moeten natuurlijk niet voor de dag komen met het idee dat we willen gelijkspelen, maar het zou geen verkeerd resultaat zijn.
0 0
Spitz
Ajax speelt heel anders dan voorgaande jaren. Het is niet alleen aanvallend goed, maar ook juist via de counter. ten Hag gaat de angel uit PSV halen. Daarbij is dit middenveld heel anders ingesteld. Advocaat benoemde het al eerder. Ajax speelt als Liverpool. Aanvallend explosief met daarachter een blok van 5 tot 6 man.
1 0
Sampaoli
Liverpool speelt niet met een blok, maar met 2 lopers en een 6 (Fabinho). Het spelen met (extreem) aanvallende backs is dan wel weer vergelijkbaar met Liverpool, want wat wij doen met Dest en Tagliafico doen zij natuurlijk ook met Trent en Robertson.
3 0
Spitz
Je formuleert het net even wat beter. Maar ik ben heel benieuwd zondag. Dit Ajax wordt volledig onderschat.
0 0
Sampaoli
Door de publieke opinie worden wij lichtelijk onderschat, maar desondanks in de favorietenrol gestopt. PSV zal ons niet onderschatten, daar zorgt MvB wel voor. Die gaan heel de wedstrijd hopen op 2/3 uitbraken via Malen en Bruma.
1 0
FerdiZ
en als er zondag verloren wordt, gaat iedereen weer los op Ten Hag...
Hoop dus dat er een keer weer gewonnen wordt.
0 0
Leviathan
Ben dit seizoen eigenlijk totaal niet met de competitie bezig. Misschien ook wel omdat we boven aan staan en natuurlijk CL spelen ondanks het nog niet helemaal staat heb ik daar toch wel vertrouwen in.
1 0
Hofpleinismaareenfontein
Nee, ik ben dit seizoen ook totaal niet met de competitie bezig. Misschien omdat ik een kantoorbaan heb. Ik volg het wel, dat wel.
0 0
Dennisjez
In werk en voetbal zelf ook
0 0
DeLeermeester
Vorig jaar presteerde Ajax het beste tijdens de drukste periode. Regelmaat werkt gewoon goed voor ritmes en patronen.
1 0
Ajacied33
Laat het zondag maar zien Promes, we hebben een overwinning tegen deze gehate tegenstander erg nodig. We spelen zondag de moeilijkste uitwedstrijd van het seizoen ook, in ED verband
2 0
noppenkoning
Zoals de laatste jaren Feyenoord thuis een zekerheidje is geworden is PSV uit een zekerheidje geworden dat we verliezen. Stop deze trend aub.
0 0
@Maar7en
Drukke week? Dinsdag en zondag voetballen.. Dat vind ik nog wel gaan hoor ;-D Hopelijk kan Ajax het dit keer wel bolwerken in Eindhoven, ik blijf het altijd lastige wedstrijden vinden waarbij Ajax zich vaak genoeg heeft vergaloppeerd.
0 0
AlexIbarra
Zondag Psv, daarna woensdag en zaterdag weer een pot.

Er komt dus een drukke week aan maar de 4 dagen rust tussen Lille en Psv is idd juist de langste periode rust die we hebben voorlopig.
0 0
Labrador
Dit zijn toch andere teksten dan : Wij gaan winnen en PSV wordt geen kampioen tegen ons.
2 0