Promes: 'Weet niet waar die verhalen vandaan komen'

BartVeenstra, 19-09-2019 om 08:40, 11726 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Quincy Promes kan weinig met de verhalen over spelers van Ajax die niet met hoofdtrainer Erik ten Hag overweg zouden kunnen. In een interview met Voetbal International gaat de Ajax-nieuweling in op deze geruchten.

'Ik ken de trainer en ik weet dat ik naar hem toe kan, als mij iets dwarszit', begint Promes, die vertelt dat Ten Hag hem dan altijd te woord staat. 'Dat doet hij ook met anderen. Zijn deur staat altijd open en niet alleen voor mij. Mochten er problemen zijn onderling, dan ga ik ervan uit dat die worden opgelost. Ik merk er hier eerlijk gezegd niets van en volgens mij is het ook helemaal niet waar.’

'Ik weet ook niet waar die verhalen vandaan komen, maar misschien moet je het aan de desbetreffende personen vragen', gaat Promes verder, waarna hij benadrukt dat Ajax vorig seizoen onder Ten Hag succesvol was en dat de ploeg onder zijn leiding ook dit seizoen al de nodige doelen heeft behaald. 'We hebben de Johan Cruijff Schaal gewonnen en de Champions League bereikt. Maar je hebt altijd onruststokers die iets proberen te forceren. De waarheid is dat er een goede sfeer is en we resultaten halen. Natuurlijk zijn we wel kritisch op elkaar en corrigeren we elkaar echt als dat nodig is.’

Johan Derksen

Ook Promes zelf krijgt af en toe kritiek te verwerken. Vooral voetbalanalist Johan Derksen is af en toe zeer kritisch op de middenvelder annex aanvaller van Ajax. 'Eén keer heb ik gereageerd op Johan Derksen, maar dat zou ik nu niet weer doen. Ik was ook maar wat aan het dollen. Ze floepen er in dat programma regelmatig wat uit als het om mij gaat, ik dacht: Nu zeg ik een keer wat terug. Ik kan ook goed omgaan met kritiek, hoor. Ik begrijp het soms ook wel. Misschien komt het omdat ik in Rusland zat en toch een beetje uit beeld was. Terwijl het wel mijn beste jaren waren.'

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome tijdens de Viewing Party!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MarLuuk76
Volgens mij is het gewoon godsonmogelijk om zulke resultaten te halen, sfeer te zien onderling bij spelers en staf. Is niet te faken, gewoon loos gelul.
0 0
FreddyAX
Nou gaan we toch niet geloven dat een gemankeerde aanvaller die af en toe wel eens een bal naar de goeie kleur speelt ()met een volkomen risicoloos breedte passje, geen idee heeft waar die verhalen over die dorpspastoor uit Tukkerland vandaan komen?

En dat terwijl die Ten Hag toch genoeg gewaarschuwd is dat hij niet bij Ajax past,dat hij volledig afhankelijk is van de kwaliteit van zijn spelers maar ze zeker niet beter maakt.

Weer zo een die zichzelf veel te serieus neemt en alleen maar van die typische trainerskreten kan uitslaan.

En dat gaat er zo'n over het paard getilde kwibus ,die niks zinnigs te melden heeft door de media training,met zijn verwende tronie ijskoud staan beweren dat hij niet weet wie de bron is van die ,volkomen terechte, kritiek.

Oh , da's raar.
1 -3
Radikaal
Van onder welke steen kom jij nou gekropen?
0 0
Cupmetgroteoren
Kieft: "Ik word een beetje moe van Ten hag, Promes en Ajax."
0 0
Redrum
Promes heeft blijkbaar nog nooit van Valentijn Driessen gehoord.
0 0
voorkennis
Laat t zondag maar zien Promes
0 -1
Aad82
De Franse en Spaanse pers waren lyrisch over hem afgelopen dinsdag en terecht.
1 0
DeMeervanweleer
Follow the money en dan weet je genoeg.
0 0
Sterspeler
Hoe lekker zou het zijn als het is Weerd gezegd over iemand die lak had aan mediatraining. Gewoon een Theo Janssen die zou zeggen: je moet niet zoveel luisteren naar wat die praatpop van de Mol te zeggen heeft. Dat mis ik echt in het NL voetbal.
1 0
Ajax-4-ever
Ah, AS is weer eens reacties aan het verwijderen? Top.
0 -1
Ajacied33
Haha mijn reactie is ook verwijderd, en zei niks schokkends?
0 0
fanforeffer
Correctie : dat waren tot nu toe mijn beste jaren ! Anders ben jij een mis koop.Je moet beter dan tot nu toe.
1 -11
Wimmel
Trieste opmerking...
3 0
Rentokill
precies, er staan namelijk altijd mensen klaar om je neer te sabelen op woordjes.
6 0
Jariiii
Ten Hag heeft al vanaf het begin van zijn aanstelling te maken met gestook.
Laat mensen maar, de beelden (spelvreugde, reactie van Ten Hag zelf op spelmomenten, de manier waarop hij door de spelers betrokken wordt) spreken voor zich.
8 0