ESPN: 'Lainez wil alsnog naar Ajax komen'

FinnDekker, 18-09-2019 om 21:30, 40186 views, ESPN |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Er is een opvallend gerucht gaande over Diego Lainez, een oud-target van Ajax. De aanvaller verkoos een jaar geleden Real Betis boven Ajax, maar zou spijt hebben van deze keuze. De Mexicaan kijkt naar verluidt naar een mogelijkheid om alsnog richting de Eredivisie te verkassen.

Deze geluiden worden door meerdere media verspreid. ESPN is daar een van. 'Lainez zou de mogelijkheid bekijken om naar Ajax te gaan. Volgens bronnen zouden de ouders van de speler, die ook zijn vertegenwoordigers zijn, kijken naar opties binnen de Eredivisie', stelt journalist Jorge Ramos.

Lainez zou dus mogelijk ook openstaan voor een avontuur bij een andere club in Nederland. Of Ajax of een andere club daadwerkelijk geïnteresseerd is, is nog niet duidelijk. De negentienjarige speelde tot dusver zeventien duels voor Betis, waarin Lainez één goal en één assist produceerde.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RSM
Mag als hij gratis wilt.
0 0
Ajaxxxisdebeste
You made your bed go lay in it.
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Zal me niks verbazen als hij 'dus' bij PSV opduikt.
0 0
Cruijffthebest
Zie veel liever Malen en Ihattaren komen, want als je eerst niet wilde komen, hoeft het nu ook niet meer.
Ajax moet NU gaan doorpakken en de grootste talenten van Nederland halen en zeker ook een creatieve middenvelder, dat wordt steeds meer duidelijk, ook al win je van Lille!
0 -3
afcas
Waarom malen dan? Die wilde nota bene zo snel mogelijk weg bij ajax...
3 0
Gonzalez75
Stengs is ook een interessante speler.
0 0
RJB1979
Ik heb het even voor hem uitgezocht maar helaas is er momenteel een wachtlijst voor seizoenskaarten.
3 0
Murtagh
blijf maar lekker bonenvreten daar
0 0
gunithater
Waarom moet het weer zo..?
1 0
RJB1979
Ja joh, ga even lekker op het racistische orgel.
1 0
PetrusKeizer
ach ja. meneer , en/of wie-zal-t-zeggen zn ouders, bekijken de 'opties'. Wat zullen we nu weer ns gaan doen. Ajax, of toch maar PSV? We hebben t maar voor t uitzoeken....
0 0
Gonzalez75
Als je in eerste instantie niet wil komen en kiest voor geld en betere competitie, dan kan het inderdaad gebeurem dat het alsnog tegenvalt. Ik hoef hem niet meer te zien bij Ajax. Dan liever Malen.
0 0
Radie125
lekker move met die gast.
0 0
Pheadrus
Je moet wel een plan hebben als je deze speler aantrekt. En dan nog; is hij beter dan Danilo of Kuhn? Hij moet concurreren met Neres, Tadic, Promes en Ziyech op de flanken. Good Luck. Wat ook voor de Wit gold; deze jonge moet elke week spelen op zijn 19e. Speelt nu veel te weinig bij Betis.
0 0
vincent_DV
Ik vind het zo gek bij Kuhn en eigenlijk ook bij Jensen, in mijn ogen beide toptalenten, die ook in eigen land zo bestempeld worden terwijl zij bij Ajax echt totaal geen kans krijgen, dat vind ik zo vreemd. Kuhn zelfs niet echt bij Jong Ajax waar hij constant op een verkeerde plek wordt gezet.
1 0
MPAjax
ja jammer idd zo komen ze nooit te weten of ze echt renderen, één oefenwedstrijd of knvb wedstrijd tegen een amateurclub is nooit voldoende om een voetballer goed te beoordelen, laat staan dat je een speler die tussen 1-5 wedstrijden in het eerste heeft mogen spelen in de halve finale van de champions league laat invallen om de wedstrijd te consolideren -_-
0 0
aniet
Ja wie niet!!
0 0
MPAjax
psv zal wel de eerste zijn die aan hem gaat trekken als ze dit weten, ze zullen wel proberen om 15 miljoen voor hem te krijgen want hij heeft nog een contract tm 2024
0 0
MPAjax
eredivisie is in ontwikkeling en la liga in verval dus snap wel dat hij wil verhuizen :)
0 -2
Ajax27
Ja de eredivisie zal wel ooit het niveau van La Liga aantikken.... hahahaha man man man.
0 0
masterrr
Als Ajax echt veel vertrouwen had in die Laniez, dan zou ik het juist cool vinden als ze 'm alsnog oppikken.
0 -1
kampioen0809
Geen idee wat ie moet kosten, maar zal wel naar PSV gaan dan.

Heb deze jongen 1x zien spelen voor betis, dus kan er niks over zeggen. Behalve dat hij ooit is gescout (en dus goed bevonden is) en ik niet vind dat Ajax nu een houding aan moet nemen als "jij wou toen niet, wij nu niet". Dat is gewoon kinderachtig.
0 0
Wimmel
Klopt, echter hebben we inmiddels andere spelers en is zijn komst minder noodzakelijk.
0 0
433metdepuntnaarlinks
Dit is gewoon ook een succesverhaal voor Ajax. Als buitenlands talent, waarom zou je Ajax kiezen? Nou noem maar op, de drie beste argumenten om te komen zijn de carriere's van:

*Neres - international, halve finale CL, grootverdiener, kampioen, kan naar een hoop grote clubs.
*Sanchez - international, finale EL, gelijk basisspeler en voor een goed bedrag naar een topclub.
*Lainez - international, geen onuitwisbare indruk achtergelaten, zit semi op een doodspoor ...

Want je had de keuze om naar Ajax te gaan, bewust niet gedaan en dit was het resultaat. Hij had ook in de halve finale CL kunnen meedoen ...
1 0
EersteAanname
Leek me een goed talent maar de statistieken spreken tot nu toe niet in zijn voordeel. Iemand die veel wedstrijden van hem heeft gezien bij Betis? Op zich lijkt het me namelijk helemaal niet onverstandig om zo'n jongen te halen om te anticiperen op evt vertrek van Ziyech of Neres wat toch een keer gaat komen
1 0
kaashaas
Inmiddels zijn ze er achter gekomen dat Ajax heel goed op je cv staat en dat je dan echt serieus word genomen. ;-)
1 0
Rentokill
@buitenlandse talenten. De kortste weg naar de top van Europa is via Ajax.
5 0
Lorenzo010
Lainez = Hijo de la Puta!

Lekker weg laten kwijnen in Sevilla..Achteraf maar goed ook dat hij niet deze kant is opgekomen, had toen al liever Pavon gehad.
3 -10
Santiago
Als jij Pavon wilt bij Ajax dan is het gewoon heel duidelijk dat jer niks van snapt of Pavon nooit hebt zien spelen
1 -1
Lorenzo010
Pavon m.u.v. afgelopen seizoen bij Boca was werelds..dit jaar in de USA laat hij zien dat hij het niet verleerd is. Waarschijnlijk snap jij er niet veel van.
1 -1
OdjePils
Wauw
0 0
EersteAanname
geen speld tussen te krijgen..
0 -1
Ajax27
Jammer maar helaas... Dit seizoen geen optie. Kans verkeken.
0 -1
ajaxxcied4life
Laat maar komen.
2 -3
Jari83
Kans verkeken, graag of niet.
2 -2
oudzuid2
raarrrrrrr..
1 0
afcas
Er is 1 groot probleem. Betis zal hem niet voor minder verkopen dan dat zij hem kochten. Dus dan zou je meer moeten betalen dan je in eerste instantie moest voor een speler die niet presteert daar. Anders zou je hem best kunnen halen als hij zo graag wil dat je hij een lager salaris accepteert dan ajax in eerste instantie wilde bieden. Alleen dan zou je het kunnen doen aangezien je bewijs nodig hebt dat hij het echt wil en niet alleen denkt aan zijn eigen voordelen.
2 -1
BrandjeXL
Waarom zou dat zo zijn? Leg eens uit.
0 0
afcas
Moet ik serieus uitleggen waarom een groot talent dat net een half jaar bij zijn club zit en het daar nog niet helemaal heeft laten zien niet voor een lager bedrag verkocht wordt?
0 0
vincent_DV
Dat denk ik juist niet. Hij is eigenlijk tot nu toe mislukt dus misschien willen ze wel van hem af. Ajax laat Magallan waarschijnlijk ook gaan voor minder bijvoorbeeld, liet Sinkgraven voor iets minder gaan etc. Ik zou hem nemen als je hem voor 5-7 miljoen kan krijgen en hij begrijpt nu ook wel dat ie minder salaris zal krijgen.

Met het oog op volgend seizoen kan je hem sowieso gebruiken, Ajax wilde hem al graag dus dan zullen ze wel vertrouwen in hem hebben. Kan ie vanaf januari even een half jaar wennen. Bij Jong zitten we toch al krap in de buitenspelers en hoe gek het ook klinkt, ook in 1 is er wel ruimte. Nu zitten steeds Labyad en Siem de Jong bij de selectie maar dan zie ik liever iemand als Lainez op de bank zitten.
0 0
Scarrd
Winter halen evt via huur optie tot koop-constructir, half jaartje bij Jong betijen en bewijs maar dat je het waard bent. Is niet voor niets gescout.
4 -2
ETM
Tsja Guardado scheen voor hem doorslaggevend te zijn geweest en nu staat Alvarez op de voorpagina van alle Mexicaanse kranten. 
Maar ik begrijp 'de roddel' helemaal niet. Van wie krijgt hij die mogelijkheid? Van Betis? Die transfer is lijkt me niet terug te draaien.
1 -1
Radikaal
Lekker naar Heerenveen of zo.
0 -1
Hagmag
Berouw komt na de zonde(n).
Graag of helemaal niet.
Eerst geil van Sevilla euro's.
Nu kicken op het voetbal van Ajax.
"Dat wil ik ook".
Maar wij willen niet meer en ook de resultaten van Lijn(z)es zijn niet van je dat.
4 -3
JanTa
Iedereen maakt wel eens een vergissing maar dat wil nog niet zeggen dat Ajax het nu gaat oplossen.
2 -1
036AFCA97
Als je niet goed genoeg bent voor Ajax mag je naar Betis. Niet andersom.

Veel succes bij PSV. Die zullen hem wel halen als vervanger voor Malen die bij ons aller Ajax gaat tekenen.
1 -2
AjaxHoorn
Eerst had je die Olmo obsessie, nu denk je dat Malen een optie is? Dat was hij heeeel misschien toen zijn contract nog niet verlengd was. Even wat realistischer kijken.
0 0
JanTa
Met Raiola als zaakwaarnemer zal Molen nooit komen. Die zijl hij wel weer slijten aan een Italiaanse club.
1 0
036AFCA97
Neem aan dat Raiola ook ziet voor wat voor bedragen de beste spelers bij Ajax vertrekken. Misschien wordt die man nog eens verstandig en ziet die dat jonge spelers bij Ajax al gauw heel hard stijgen in waarde. Zie Martinez, Sanchez, Frenkie.

Zou wat zijn, dat Raiola ineens aan “onze” kant zou staan en alle grote talenten naar Ajax brengt haha! Maar helaas.
0 0
JariJari
Hij wil wel. Wij willen niet met hem werken. Fuck off Raiola.
0 0
Sammy Sosa
Jammer gap. Ajacieden zijn niet zo vergevingsgezind hahah. Mooi om die te reacties te lezen. Iedereen verdient een 2e kans, behalve als je Ajax afwijst.
3 -3
RJB1979
Prima. Binnenhalen, meteen verhuren aan Sparta en daarna meteen met van der Sar en Overmars 200 strafregels laten schrijven voordat ie aan Jong Ajax mag ruiken.
2 -3
MosesD
Prima, laat maar komen in de winterstop. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Kan ie half jaartje wennen, einde seizoen zullen immers zeer vermoedelijk en Ziyech en Neres vertrekken.
7 -3
Simpelishetmoeilijkst
Deze jongen moest zo nodig luisteren naar Andres Guardado, ex-Pisvee. Laat hem maar bij Betis proberenaarcde top te gaan, want dat lukt daar vast niet. Had met Nico moeten praten voor die transfer te hebben gemaakt.
3 -2
DeBaarsjes
Lainez wilt rustig op zijn kans wachten en is niet wanhopig. Het zijn meer zijn ouders die een nieuwe transfer willen zien ivm te weinig speeltijd
0 -1
Cello
Dat....maar ik had ook begrepen, dat er flink wat kritiek is gekomen afgelopen winter dat ie de keuze naar Betis had gemaakt. Half Mexico had liever gezien dat ie naar Ajax zou transfereren, omdat Ajax bekend staat op speelstijl en het geven van speeltijd aan jeugdige talenten.
En die kritiek, het dient gezegd, werd alleen maar heviger naar mate Ajax verder kwam in de CL. De oorspronkelijke kritiek was er al vóór de achtste finales overigens.
1 -1
ajax4ever01
PSV gaat er mee aan de haal let maar op
3 0
Cello
Zou kunnen. Guardado zal wel een goed advies geven, tog?.

Maar serieus. Hoe doet ie het eigenlijk bij Betis. Als ie het goed doet, zal Betis hem niet kwijt willen en een flink hoger bedrag willen zien dan de kleine 15 mio van die ze Club America betaalden. En als ie zwaar tegen valt dan ullen ze niet al teveel verlies willen draaien op hem en zal men alsnog een forse som vragen.
Punt is wel....zou je een speler, die het niet goed doet bij Betis en daar weg zou mogen eigenlijk als Ajax, PSV, etc zijnde willen ophalen voor waarschijnlijk niet heel veel minder dan de oorspronkelijke 15 mio.

En als ie bij Betis zeg maar mislukt is...waarom zouden wij hem dan wel willen hebben?.
0 -1
ram
Leuk bericht dit!

Eerlijk van die jongen ook. Gewoon in de gaten houden, contact houden en blijven scouten. Wie weet een goede aankoop.
3 -1
GrandMasterFlex
Juist heel eerlijk vind ik ook. Hij is 19 en heeft nu een verkeerde keuze gemaakte oké. Nooit te laat om voor de mooiste club van de wereld te spelen!
4 0
Ajaxbrl
Misschien wat voor Jong?
0 0
Joodhannus73
Jezus, wat een sentiment weer. Het is toch alleen maar een compliment dat hij alsnog naar Ajax wil?! Een mens kan een fout maken. Bovendien zijn dit soort geluiden heel positief voor volgende talenten uit Zuid- en Midden-Amerika die naar Ajax kunnen. Maak de juiste keuze is het devies. Laat het maar goed doorsijpelen daar. Als hij echt wil, dan snel toe happen. Ajax moet aan zichzelf denken. Castillo ook terug. Waarom Lainez niet? Anders gaat hij gegarandeerd naar PSV. Koning van Ajax afvallers oppikken. Wat als we Malen en Bergwijn hadden teruggenomen ipv die gloeilampen? Dat hadden we toch écht een gouden ploeg gehad. Zet sentiment opzij en denk aan jezelf. Zie ook Bonucci bij Juve. Die speelde toch ook weer goed vanavond. De Ligt gaat na deze wedstrijd banken. Weg ontwikkeling. Misschien wil hij in de zomer ook terug? Ook dan maar niet doen?
5 0
Cello
Hannus.....alles goed en wel. Maar waar moet ie spelen, beter nog, voor wie?.

En eigenlijk wil ik wel hetzelfde aangaan wbt een Malen, Bergwijn en laten we gek doen: Ihattaren. Waar in Godesnaam moeten die gaan spelen, voor wie in de plaats?.

Ik heb wel eens het idee dat er sommigen hier rondlopen op AS, die eigenlijk alles en iedereen die het elders een beetje goed doen willen/hadden willen kopen.
2 -1
Danos
Nou ja volgens mij is meer de strekking dat we niet rancuneus moeten doen als spelers een keer nee hebben gezegd.
En dat waren wij volgens mij een beetje naar Malen toe, die hadden we weer terug kunnen oppikken maar omdat we dit niet wilden ging hij naar PSV.
1 0
FerdiZ
hoe had je Bergwijn terug willen nemen? van psv kopen?
0 0
Jajijdaar
Haha, die jongen moet Ajax echt niet meer willen.
Als je Real 'fucking' Betis? boven het almachtige Ajax verkiest. Dan hoef je sowieso niet meer terug te komen. Gegokt en verloren Lainez. Doe je moeder de groeten.
3 -1
Cello
Het valt vies tegen daar in Sevilla bij Betis. Is ook verre van onomstreden. Tsjah, lekker luisteren naar Guardado!.
En nu wil meneer met de spreekwoordelijke staart tussen de benen alsnog naar de Eredivisie. Ik denk en hoop, dat het echt geen Ajax zal worden. Tenzij hij gratis op te halen is, want ik denk dat er meer dan de bank bij Ajax niet in zal zitten, misschien zelfs wel tribune.
Inmiddels hebben we Quincy Promes al, dus ik zou niet weten wie er plaats moet gaan maken voor hem.
Maar er zijn nog 17 andere clubs in de Eredivisie....keuze zat!.
1 -3
grannig mokum1
Ajax is al bezig met volgende seizoen, want volgende seizoen gaat weer paar spelers weg
1 0
Cello
Maar dan haal je ze niet nu (wat niet eens kan, transferwindow gesloten), welke vervangers men ook op het oog heeft. Dat zou dan op zn vroegst in de winter zijn.
0 -1
diamanti
We hebben Neres al, laters!
1 0
RedFeather
Nog 1 seizoen
2 0
makaveli
Lieve lainez, je zit daar prima bij betis. met de nadruk op zit. je hebt je kans gehad om voor Ajax te spelen. maar betis was de juiste stap. helaas had je een halve finale CL niet ingecalculeerd.
1 0
Cello
Buiten dat, maar hij ziet nu ook zijn oude maatje van Club America, Edson Alvarez, mee marcheren bij Ajax in de CL. En niet geheel onverdienstelijk ook nog. Tsjah...wordt ie er weer met de neus op de feiten gedrukt dat Betis misschien niet zo een heel goede keuze is geweest.
3 -1
RedFeather
Bankzitter nummer 15 PD
Dan moeten ze het wel heel slecht zien daar.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Lekker op de blaren zitten of opgepikt worden door PiSV die houden van afdankertjes...
2 0
BrandjeXL
Iedereen maakt fouten en is nog steeds een groot talent. In de winterstop een poging wagen.
2 -6
PJSM
Niet goed genoeg voor Real Betis dus zeker niet goed genoeg voor Ajax .
7 0
BrandjeXL
Wat een logica weer
0 -5
stopperspil
Hij mag gratis komen met optie tot koop bij gebleken geschiktheid voor een gelimiteerd bedrag.
0 0
markk
Natuurlijk is het makkelijk om hem af te kraken maar je kan een 18 jarige jongen niet verwijten een verkeerde keuze gemaakt te hebben. Ik zou de deur altijd open laten als je hem voor een leuke prijs kan kopen (10 miljoen dat kan oplopen tot 12-13 miljoen met bonussen). Het is altijd goed om wat diepte te hebben maar ik heb liever een Antony. Ik zag trouwens die Olmo weer voetballen maar sjonge jonge wat zou dat een aanwinst zijn voor Ajax.
11 0
Afcatobias
Eens
0 0
Sereropositivo
Zeg je nou dat 10 tot 13 mil een leuk prijsje is voor een bankzitter van Betis? Sorry, begrijp dat we geld hebben bij Ajax, maar dat is me toch iets te gortig en hoop dat Overmars daar t zelfde over denkt. Al denk ik dat dit sowieso allemaal bullshit is en nooit gaat gebeuren.
1 0
Toon meer reacties