'Wilde Sanches bij wijze van spreken vermoorden'

BartVeenstra, 18-09-2019 om 08:55, 7764 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Wie aan Nicolás Tagliafico komt, komt aan André Onana. De doelman verrichte in het duel met Lille OSC enkele geweldige reddingen, maar liep bij een opstootje ook tegen een onnodige gele kaart aan.

Na een duel tussen Renato Sanches en Tagliafico ontstond een opstootje, waarna Onana op woedende wijze verhaal kwam halen. 'Voetbal is emotie. Toen ik zag hoe Nico naar de grond werd gewerkt, wilde ik Sanches vermoorden, bij wijze van spreken', zegt Onana tegen Voetbal International. 'Dit soort dingen gebeuren weleens. Soms denk je niet na. Dit was een fout van mij, geef ik toe.'

Ajax won het duel met Lille OSC met 3-0 en daarmee kende het een uitstekende start van de groepsfase van de Champions League. 'Het was geen makkelijke wedstrijd, maar het belangrijkste was om te winnen en goed te starten. Voor mij was het een lekkere wedstrijd met een clean sheet. Zij kwamen best vaak voor het doel, dan is het als keeper fijn als je je kan laten zien. Een fantastische avond voor mij, dit niveau wil ik vasthouden.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ram
Hmmm... tsja.. geen populaire mening maar ik vond dit zwaar overdreven.

Nico schopte hem en hij reageerde daar - misschien logisch - wat opgefokt op. Maar hij deed weinig verkeerd. En dan dat uitfluiten van zo'n jongen... ik vind het vrijwel altijd irritant. Doe gewoon niet joh.
0 -1
JariJari
Waarom niet uifluiten? Hij ging er niet beter op voetballen en het zet druk op de scheids.
0 0
ETM
Die redding tegen het einde in 1vs1, en vooral de manier waarop, die verricht alleen Onana zo.
Doet me denken aan een PES vroeger, weet niet meer welke, dat je de keeper laat uit komen, maar als he op het juiste moment de knop los laat, stopt het poppetje en maakt een redding. Veel vrienden begrepen toen niet waarom me dat steeds lukte.
Onana komt uit, houdt onverwachts in en zaait zo verwarring, ook zn handbal-pose is bijzonder en een beetje alsof de animatie van het computerspel niet realistisch is :)
Vervolgens heeft Ajax wat geluk dat de bal ook weer naar Onana stuitert, maar vanaf de grond krijgt hij er wel meteen weer een hand bij.

Wat een doelman.
0 0
Robbie en de Kock
Pech hebben wel al genoeg gehad in dit soort situaties, Schöne Onana Tottenham...
Het mag ook wel eens meezitten met zo'n kluts.
0 0
PetrusKeizer
is OK, Andre. Zolang je maar geen gele kaart(en) voor dat onbenullige tijdrekken krijgt.
1 -1
Noxin
Die steun voor elkaar merk je in het hele team. Als er iemand hard wordt aangepakt, komt er een minuut later een andere Ajacied die even een tikkie terug geeft. Iedereen gaat voor elkaar door het vuur en werkt ook voor elkaar. Tadic die geen potten weet te breken, maar 90 minuten lang loopt te rennen en te sleuren, waardoor anderen kunnen voetballen. Als er 1 ding is waar Ten Hag zichzelf voor op de borst mag kloppen, dan is het dat hij voor het tweede jaar op rij een superhecht team heeft gesmeed, ondanks een aantal nieuwelingen.
3 0
VoorMokum
Heerlijke keeper en heerlijk persoon.
3 0
De Stift
Een van de beste keepers van de wereld.
2 0
Sterretje73
Met Cillessen want wat keepte me die ook een wedstrijd gisteren zeg. Fenomenaal beiden....
0 0
AFCA.
Big boss.
1 0
Truth
En zo hoort het ook! Vechten met en voor elkaar
4 0
Schip
Briljante reddingen, stond er weer als topkeeper.

Mooi dat hij Nico steunt, net zoals Nico met een sliding in kwam, toen Lang aan de zijlijn hard werd aangepakt.
5 0