Nuchtere Onana: 'Doe gewoon mijn werk'

DouwedeVries96, 18-09-2019 om 07:45, 2312 views, AD Sportwereld |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ondanks de 3-0 overwinning, werd doelman André Onana verkozen tot Man of the Match bij Ajax - Lille OSC. De Kameroener reageerde zelf uiterst nuchter: 'Ach, ik doe gewoon mijn werk.' Dit zei hij tegenover het Algemeen Dagblad na afloop van de wedstrijd. 

Vooral de reddingen van Onana op de pogingen van Jonathan Ikoné en Victor Osimhen deden tot de verbeelding spreken. De krant stelt dat Onana scherp bleef, terwijl veel andere spelers zich 'in een circus waanden'. De journalist constateert: 'De achttienjarige Sergiño Dest imiteerde Zinédine Zidane met een gedurfde pirouette en ook Lisandro Martínez kreeg de fans met een een serie risicovolle hakballen op de banken.' 

'Ik weet niet of we voorin te veel risico namen', zei Onana. 'Dit is de Champions League. Dan speel je alleen maar tegen sterke tegenstanders. Dus het is niet zo raar als je dan eens een kans weggeeft. Ik ben alleen maar blij dat we hebben gewonnen. Of we opnieuw de halve finale kunnen halen? Dat weet alleen God.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cupmetgroteoren
Hij heeft dit seizoen qua reddingen nog niks fout gedaan. Enige minpunten zijn zijn uittrappen en bij het meevoetballen doet ie soms vreemde dingen.
0 0
mrsoul
Wederom zeer belangrijk gebleken. Hoop dat we nog lang van deze klasbak kunnen blijven genieten.
0 0
MaximilianRosse
Betere keeper dan Cillissen. Ik denk dat hij echt de wereldtop kan halen. Soms heeft hij nog wat gekke momentje maar heb niks te klagen.
1 0
Joseph
Wereldkeeper hebben we met deze jongen. Moet voor de verdediging ook heerlijk zijn dat er zo iemand achter je staat.
Die slowmotion van de redding vond ik gisteren ook echt fantastisch!
1 0
Rentokill
Topkeeper. Beetje gekke dingen doet ie af en toe (onnodig geel, tegenstanders uitlokken, rare uittrappen) maar wat een veelzijdige keeper! Goed op de lijn en in de lucht.
1 0
Lane 8
Klinkt gek, maar ik denk legit dat hij bij de top 5 keepers ter wereld zit
2 0