Dest en Neres terug in basis, Tadic in de spits

JesseTH, 17-09-2019 om 19:55, 5891 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag heeft ervoor gekozen om tegen Lille OSC met David Neres en Sergiño Dest in de basis te starten. De entree van het duo in de Amsterdamse basis betekent tevens een centrale rol voor Joël Veltman.

Zoals tijdens elke wedstrijd staat André Onana ook dinsdagavond gewoon op doel. Voor hem ziet hij - ten opzichte van Ajax - sc Heerenveen - een op twee plekken gewijzigde defensie. Dest neemt de rechtsbackpositie over van Veltman, terwijl laatstgenoemde opschuift naar het centrum en daar Perr Schuurs uit de basis verdringt. Daley Blind en Nicolás Tagliafico completeren de defensie.

Op het middenveld begint Ten Hag met het Latinoblok van Edson Álvarez en Lisandro Martínez. Voor het tweetal staan vier offensief ingestelde spelers met Quincy Promes, Hakim Ziyech, Dusan Tadić en David Neres. Van de Serviër is bekend dat hij in de spits plaats zal nemen.


Volledige opstelling Ajax:

Onana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Álvarez, Promes, Martínez; Ziyech, Tadić, Neres.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AJAXAFC1
Vorig jaar stond het team er rond deze tijd ook nog niet, toen zat zelfs donny op de bank...
Dit ajax krijgt langzaam wel vorm let maar op hopelijk beginnen ze vanavond.
Wat ik wel snel hoop is dat Alvarez centraal gaat spelen want ik zie echt geen ajax middenvelder in hem zeker in de eredivisie niet.
Maar als donny terugkomt ga die denk ik daar spelen
0 0
AjaxYahudi
Tjah geen verassingen vind ik, de meest logische opstelling met de spelers die je tot de beschikking hebt. Ik hoop op een gegeven moment wel op Alvarez naast Blind maar als ik lees dat hij van origine een middenvelder is en zelf daar ook het liefste speelt vrees ik het ergste.
1 0
dianaajax
2 keer winnen nu Komaan
1 0