Ogararu oordeelt: 'Marin moet hoger spelen'

JesseTH, 17-09-2019 om 18:35, 7324 views, Digi Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

George Ogararu is van mening dat Razvan Marin tijd gegund moet worden. De middenvelder zou volgens de oud-Ajacied in een aanpassingsperiode zitten én niet spelen op de positie die hem het best ligt.

'Razvan moet hoger op het veld spelen, waar hij in scoringspositie kan komen', zo oordeelt Ogararu bij Digi Sport. 'Deze start heeft hem beïnvloed, ook in zijn spel bij het nationale team. Maar hij bevindt zich in een overgangsperiode, waarin hij zich moet aanpassen. Dat feit mogen we niet negeren.'

'De aanpassingsperiode verschilt van speler tot speler', vervolgt de voormalig rechter vleugelverdediger van de Amsterdammers. 'Het hangt ook af van het vertrouwen dat de coach je geeft. Ik had een aanpassingsperiode van twee maanden bij Ajax. Maar hier was de coach (Henk ten Cate, red.) erg belangrijk in.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Met een lekkere bikkel als Martinez achterop het middenveld, mag de tweede VM wel wat meer creatief vermogen hebben (en helaas soms uit positie lopen) dan Alvarez.

Marin, Mazraoui en Eiting hebben een matige start van het seizoen maar ik schrijf ze niet af. Het kan een mooie concurrentiestrijd worden tussen 3 spelers met net iets andere kwaliteiten.
Marin heeft individueel meer dreiging, Nous meer loopvermogen, Eiting meer overzicht.

Tijd voor minimaal 1 vd 3 om naar z'n topvorm toe te groeien, nu de gewenningsperiode / overbelasting / blessure voorbij is.
0 0
je
In Zwitzerland op een berg ja
0 -1
MankeNelis
Marin heeft het Ajax niveau niet. Je kan alles recht praten maar dat niet.
0 -1
Rdk1983
Misschien. Denk dat ie echt best kan voetballen, maar wellicht meer aanvallend. Is ook wel ff wennen van Genk (?) naar Ajax. Heel nieuw middenveld dus nergens structuur.
0 -2
JariJari
Luik
1 0
Woodenshoe
Hij moet aan de zijkant spelen, achter Erik op het bankje..
1 -3
mcjc
Krijg steeds meer het idee dat men hem in bescherming probeerd te nemen. Maar bij een goede speler spat het direct ervan af ongeacht op welke positie je speelt.
1 -1
PetrusKeizer
NOG hoger? hij zit bij de selectie vh 1e van Ajax, hoeveel hoger wil je nog.
0 -3
altijdwelwat
Afgezien van het feit of hij wel of niet op de juiste positie staat, vind ik hem vooral in zijn fysiek tegenvallen , qua duelkracht , snelheid , loopvermogen. Op zich wel een mooie traptechniek maar niet mijn type speler.
3 -1
Schwalbino
Dat hij zijn draai niet kon vinden is ook niet raar. Dat kon niemand in die eerste wedstrijden op het middenveld. Nu spelen er twee spelers die niemand op het lijstje had als middenvelder. Geeft aan dat de problemen daar groter waren dan Marin als nieuweling kon oplossen.
1 -2
Joseph
Dat kon iedereen wel zien. Marin hoort op de zijkant te spelen met een enkele 6, anders kun je hem beter op de bank houden.

Marin-Martinez-Donny wil ik wel eens aan het werk zien op het middenveld.
5 -1
Web
Ziyech ipv Marin op dit moment
0 0
mvdk
Neres----Tadic---Ziyech
------Marin----vd Beek
----------Martinez--------
Tagliafico-Blind-Alvarez-Dest
--------------Onana---------
11 -1
Obnoxious
Ten Hag speelt eigenlijk altijd 4-2-3-1. Na het succes van vorig seizoen lijkt het me onwaarschijnlijk dat hij van zijn tactiek gaat veranderen. Al ben ik het wel met je eens, hoor. Zou liever niet met 2 zessen spelen.
0 0
Amsterdam1900
Precies, vreemd dat Ten Hag dit nog niet geprobeerd heeft. Eventeel Dest en Mazraoui nog omwisselen maar zij zijn aardig gelijkwaardig. Ik vind dat Mazraoui iets beter samen spel heeft met Ziyech.
0 -1
ram
Zo is dat Oga!

Marin is echt wel een goede speler maar (nog) geen '6'. Het is een pure '8'. Ik denk dat hij alleen succesvol kan worden bij Ajax, als we met de punt naar achter spelen. Anders zal hij héél veel aanpassingstijd (en dus wedstrijden) nodig hebben. En die tijd gaat hij niet krijgen.
3 -3