Llansana blijft kritisch: 'Grotere uitslag moeten zijn'

JesseTH, 17-09-2019 om 17:10, 4217 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Enric Llansana is al met al zeer tevreden na de opening van de Youth League. Ajax Onder 19 nam het daarbij op tegen de leeftijdsgenoten van Lille OSC en wist met 4-0 te zegevieren. Een kritiekpuntje is het aantal gemaakte goals, maar de middenvelder kan goed leven met de start.

'Ik ben zeker tevreden na een 4-0 overwinning', begint hij dan ook te vertellen op de officiële website van Ajax. 'Na de eerste helft stond het gelijk 3-0 en in de tweede helft vergeten we vaker te scoren. Het had een grotere uitslag moeten zijn, maar 4-0 is ook goed om de groepsfase mee te beginnen. De trainer gaf ons de opdracht om de nul te houden, dat is gelukt. Een goed begin is het halve werk.'

Na afloop van een eenvoudige overwinning als deze, rijst de vraag of Ajax zo goed is, of de opponent zo matig. 'Ik denk dat Ajax zo goed is. We hebben nu al een paar wedstrijden achter elkaar laten zien dat we een goed team hebben. We hebben goede uitslagen neergezet', aldus Llansana daarover.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DonQ
Llansana speelde overigens zonder echt op te vallen weer een hele puike wedstrijd. Hij lijkt dit seizoen weer een stap gezet te hebben en kan wat mij betreft na de winterstop aansluiten bij jong ajax.
3 0
Babangida83
Ook in de coaching en de positiewisselingen op t veld erg belangrijk.
0 0
ajaxxcied4life
Hoe goed is deze jongen nu echt?
0 0
ibrAjax
Heel goed
0 0