Tasci van O19 is 'anders dan anderen'

DouwedeVries96, 17-09-2019 om 12:45, 5721 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

In gesprek met Ajax.nl geeft Tunahan Tasci aan dat hij 'anders is dan anderen'. Bij NEC kwam hij vorig jaar tot vijftien doelpunten en negentien assists in de jeugd. De nieuwe buitenspeler van Ajax O19 geeft aan dat hij het publiek iets speciaals wil laten zien. 

Wat was zijn reden om juist voor Ajax te kiezen? Zijn antwoord is glashelder. 'Ik keek altijd graag naar Ajax vanwege de manier van spelen. Het aanvallende voetbal is de reden waarom ik fan ben geworden van deze club. Nu let ik extra op de technische spelers zoals Hakim Ziyech en David Neres. Hoe lopen ze? Hoe dribbelen ze? Hoe schieten ze? Daar probeer ik van te leren.' 

'Ik moet altijd anders zijn dan anderen', verklaart hij zijn manier van voetballen. Typerend voor hem was de assist op Liam van Gelderen in het oefenduel Ajax - FC Utrecht. Allesbehalve standaard leverde hij het voorbereidende werk. 'Ik wil een truc gebruiken om langs mijn tegenstander te gaan. Ik wil iets speciaals laten zien en de mensen laten genieten. Door zulke acties word ik blij, krijg ik vertrouwen en kom ik in mijn spel.'

Denk jij dat Ajax met 2-1 wint van Lille OSC? Zet in en krijg 7,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Michels
Lekker trucken in de jeugd, daar kom je er nog mee weg!
0 0
AFCAMM
Ja, truckers leggen aardig wat kilometers af.
0 0
Chesterson93
Kan gevaarlijk zijn, dat ‘trucken’. Trucs moet ie blijven houden, ben ik van mening.
0 0
trodat4030
Leuk, precies de insteek die past bij vleugelspelers bij Ajax. Alleen moet hij wel de balans vinden daarin en geen Johnsen worden die voorzetten achter zn standbeen geeft op de verkeerde momenten. Maar goed, dan heeft hij in Johnsen wel een goed voorbeeld van hoe t niet moet.

Wel geinig dat hij bij dezelfde club is begonnen als ik :-)
1 -1
jaripettersson
Minnetje was per abuis.
0 0
Wimmel
Heb nog niet veel van deze jongen mogen zien maar deze teksten klinken prima. Juist voor de vleugels zijn dit soort gassies genieten geblazen. Ga de komende tijd eens goed op hem letten.
2 0