Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Álvarez: 'Martínez en ik begrijpen elkaar'

SJvanveen, 16-09-2019 om 19:41, 4655 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Edson Álvarez vindt het fijn om met Lisandro Martínez op het Ajax-middenveld te staan. De twee nieuwelingen spreken dezelfde taal, communiceren in Spaans op het veld en voelen elkaar goed aan, zo vindt de Mexicaan zelf. 

Bij Ajax TV spreekt Álvarez over zijn eerste weken en komt zijn basisplek op het middenveld ter sprake. Hij heeft het erg naar zijn zin en hoewel hij naar eigen zeggen nog niet op honderd procent zit, gaat het steeds beter. 'Ik denk het wel. Er zijn genoeg dingen die beter kunnen, maar tot nog toe voel ik mij heel goed. Het spel gaat sneller, maar zoals ik zei: het gaat goed.' 

Dat de middenvelder annex verdediger het naar zijn zin heeft, komt mede door zijn kompaan Martínez op het middenveld van Ajax. De twee gaan binnen en buiten het veld goed met elkaar om en dat komt mede door de Spaanse taal. 'Dat hij op het middenveld speelt, heeft mij veel geholpen. We kunnen communiceren en dat maakt het allemaal gemakkelijker. Ik denk sowieso dat Zuid-Amerikanen en Centraal-Amerikanen hetzelfde gevoel van strijd en overgave kennen. Ik heb Martínez leren kennen omdat we veel gemeen hebben. We begrijpen elkaar.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
blava
als je Spaans spreekt
0 -2
Joseph
Hoop dat ze elkaar ook begrijpen als hij centraal gaat staan, Donny is veel meer een Ajax middenvelder dan Alvarez. Zou het zonde vinden als Donny weer naar 10 gaat, je wilt gewoon spelen met Ziyech, Tadic, Neres en Huntelaar/Promes!
1 -2
ajax4ever01
Donny gaat volgend seizoen toch weg dus niet verkeerd dat ze nu tijdens de blessure van Donny vast op die middenveld aan elkaar wennen.
1 -1
Jornnn
Volgend jaar staat er jeugd op het middenveld. Zat keuze de komende jaren. Kan die Mexicaanse slager gewoon achterin.
0 -1