Tagliafico: 'Waarom niet opnieuw verrassen in CL?'

ThijsZwagerman, 15-09-2019 om 15:35, 4412 views, Algemeen Dagblad |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Nicolás Tagliafico kijkt enorm uit naar de start van het nieuwe Champions League-seizoen. De Argentijn denkt dat Ajax, net als afgelopen seizoen, hoge ogen kan gooien in het miljardenbal, maar beseft ook dat de verwachtingen hoger zullen liggen dan vorig seizoen.

‘Niemand had verwacht dat we vorig jaar de halve finales zouden halen. Nu zal er anders naar ons worden gekeken, misschien ook wel door Lille dinsdag. Maar waarom zouden we niet opnieuw kunnen verrassen? We zitten in een sterke poule met Chelsea, Valencia en Lille. Maar voor ons is de Champions League dit seizoen misschien wel het allerbelangrijkste', citeert het Algemeen Dagblad de linkspoot.

Desondanks vindt Tagliafico niet dat het spel van Ajax tegen Eredivisieclubs onder de Champions League-wedstrijden mag lijden. De linksachter lijkt te doelen op het feit dat de Ajacieden tegen pakweg sc Heerenveen met een andere focus en concentratie op het veld staan dan in Champions League-duels. ‘Het is best logisch dat we sommige competitiewedstrijden anders benaderen dan duels in de Champions League, maar toch moeten we dat zien te voorkomen. We moeten onze competitiewedstrijden ook zo serieus benaderen.’

Denk jij dat Ajax dinsdagavond met 2-0 wint van Lille OSC? Zet in en krijg 6,60 keer je inzet terug!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OviMivO
Promes - Tadic - Neres

-------. Ziyech. ----------

--- Martinez --- Donny ---

Nico-Blind-Alvarez-Dest/Joel.

Onana

Zo zou ik gaan spelen zodra Donny weer fit is, het technisch verfijnde van Frenkie mis je dan, en het inzicht van De Ligt, maar je krijgt er wel gif en mentale weerbaarheid van onze zuid Amerikaanse vrienden voor terug, die niet bang zijn zich ergens voor te werpen.

Met die opstelling zie ik Ajax dit jaar wel hoge ogen gooien. Goede combi van creativiteit en bikkels. De voorste 4 kunnen elk op alle posities uit de voeten en elke verdediging dus gek draaien
0 0
sebastiaan1900
Overwinteren El of en zeker CL zou een prima prestatie zijn. In deze poule kan je -als het tegenzit- namelijk ook 4e worden. Zo eenvoudig is het niet om te winnen van Chelsea, Valencia en Lille.
0 0
ETM
De prestaties van vorig jaar evenaren, of iig zo goed zijn is natuurlijk niet reeel, maar we moeten onszelf ook niet ineens te klein wanen. 8 spelers die vorig jaar basis stonden zijn er nog. 8!
We zitten in een zeer interessante groep omdat alle tegenstanders issues hebben en moeilijk in te schatten zijn. Het is een hels karwei, want ja het is wel Europees voetbal van het hoogste niveau. Maar geen club gaat Ajax een lekkere tegenstander vinden. Overleef je de groep dan zit je inmiddels al een stuk verder in het seizoen. En je mag aannemen dat TH de opbouw van achteruit en de restverdeding helpt verbeteren.
Chelsea heeft heel veel talent en 'oefent' in een supercompetitie. In principe favoriet, maar zij hebben ook nog problemen in de discipline en zullen tegen Ajax zeker voor problemen komen te staan die de gemiddelde PL club niet op de mat brengen. Lille is onder constructie, zijn net als Ajax sleutelspelers kwijt. Bij Valencia is het afwachten hoe het bijv met de teamgeest zit met een nieuwe nog ongewilde trainer.
Ik heb zeker zorgen over Ajax, maar ik kan niet wachten tot de aftrap :)
0 0
Ajaxtrouw
Omdat we een minder elftal hebben Nico!
0 0
Gecko
Waarom niet een top verdediger gehaald
Miskleun bovenste plank
Als je die verdediger ven psv ziet spelen. Had ik graag bij Ajax gezien
Moeilijk weekje voor ons aller Ajax. Lille en psv. Hoop het beste
3 -4
Illegaal
Ja een cv met de verdedigende klasse van Baumgartl hebben wij niet, Blind is verdedigend minder en ook Schuurs en zeker Veltman,,,, Alvarez kan het misschien maar dat weten we niet omdat ten hag schijnbaar geen cv in hem ziet.

Het is een misser van Ajax dat ze geen goede opvolger voor de Ligt hebben gekocht
1 0
3*stars*3
Man, man, man.
PSV wint weer eens ruim van een zwak Vitesse en Nu is ook die CV zo te zien geweldig.
Zometeen gaan we ook nog lezen dat we die Hendrix moesten halen...
1 -2
sucre
Gekkie
1 0
Illegaal
Met Veltman en Blind samen in de verdediging is dit onmogelijk, beide zijn matige verdedigers die veel te traag zijn en in de lucht zeer kwetsbaar zijn.... De Ligt gaat daar gemist worden, Schuurs is nog lang niet van het niveau van de Ligt, hij is verdedigend te kwetsbaar, voetballend is hij wel goed.

Ajax heeft een blunder gemaakt door niet te investeren in goede verdedigers die niet te klein zijn en te traag.

Dit team komt de groepsfase niet door.
6 -4
RusselWestbrook
Je gaat gewoon verder waar je vorig seizoen tevergeefs begonnen bent, of niet?
2 -2
mvdk
Wat depressief zeg....

Edson Alvarez is de vervanger van De Ligt.
2 0
Ajax114
Waarom zetten ze hem dan op middenveld ?
1 0
Illegaal
En schijnbaar ziet Ten Hag dit anders want hij heeft alleen nog maar met Veltman en Schuurs als RCV gespeeld, schijnbaar ziet Ten hag in Alvarez geen RCV anders had hij hem daar eens laten spelen, nu de groepsfase begint is hij dus te laat om dat te proberen, hij gaat dus waarschijnlijk met Veltman als RCV spelen.
2 0
Illegaal
Gewoon realiteit... Alvarez is ook niet zo goed als De Ligt maar misschien zal hij wel beter verdedigen als Schuurs maar ook dat weten we nog niet want hij heeft nog niet als Cv gespeeld
2 0
Hans Kraay Jr.
Dus wie had jij als vervanger van de Ligt gehaald die minsten even goed is als de Ligt en het liefst in potentie nog beter?
0 0
Illegaal
En een cv halen die even goed als de Ligt is is voor Ajax niet haalbaar
0 0
036AFCA97
Maar een CV die beter is dan Veltman en Schuurs is wel haalbaar, toch? Ik denk dat Ajax op dit moment op niveau Napoli zit. Daar zou een Veltman niet bij de selectie zitten hoor.
0 0
Illegaal
Ik zou het niet weten, ik volg het buitenlands voetbal niet.... Baumgartl van Psv kon ik ook niet maar die is wel beter dan onze rcv´s Veltman en Schuurs.......... we hebben scouts overal rondlopen die dit soort spelers moeten zien te vinden.... maar over onze scout mogen we ook twijfels hebben want Maggallan is de aangetrokken rcv en die komt toch schijnbaar ook tekort
0 0
Jelephi
Kijk ff naar Barcelona en je weet waarom wij de CL niet gaan winnen.
0 -2
mvdk
Dat zeiden ze ook over Juventus vorig jaar. Wie schakelde Juve uit?
0 0
Schip
Wel even reëel blijven. Ajax klopte vorig jaar vrij goed. Je zag vanaf de voorrondes al de kracht van het team, al zette niet iedereen goed druk zodat de ploeg met Schone en frenkie centraal kwetsbaar bleef in de omschakeling.

Maar je hebt gezien hoe sterk en dominant Ajax was tegen Kiev. Nu redden we het op hangen en wurgen tegen PAOK en Apoel.

Komop. Sommigen doen net alsof dat niets zegt.

De linies sluiten nog niet aan, centraal is er met het blok maar eentje die een beetje vooruit voetbalt en achterin is het verdedigend weifelend. Dit team heeft nog geen wapen. Geen 4 die inschuift zodat je een extra man krijgt om het middenveld over te nemen, geen 6 die voetballend het verschil maakt, zodat je onder de druk uitkomt en goed kunt opbouwen etc.

Dat is geen doemdenken, dat is gewoon een feitelijke constatering. Misschien dat Donny wat kan brengen centraal, maar ik zie liever dat TH ballen toont en in de Ajax traditie een jong talent de kans geeft zoals Gravenberch.

Hij zal het moeilijk krijgen, maar ik vind het zo apart dat we hier genoegen nemen met twee verdedigers centraal. Zet er een creatieve speler bij en laat het team meer verdedigen. TH parasiteert nu erg veel op de kwaliteit voorin.
1 0
ETM
Ik ben het met je strekking eens. Al ken ik Gravenberch niet goed. Maar ook hier speelt de CL kwalificatie al een rol bij. Dat inpassen van talenten. Ook heeft Ten Hag natuurlijk aanvankelijk op iets heel anders ingezet met Blind op middenveld en Martinez in de verdediging. Alvarez sloot laat aan, en ook dat heeft gevolgen gehad. Ten Hag puzzelt, al vanaf het begin, en dat onder hoge prestatie-druk.
Ik vind het '2 verdedigers verhaal' op het middenveld overigens wat retorisch omdat Martinez duidelijk over het voetballende vermogen van een middenvelder beschikt.
0 0
Schip
Martinez kan opbouwen en opendraaien, maar is op zijn best een controleur. Het is een heel verschil of je een type Schone hebt, die als een 10 denkt of Martinez, die als een back denkt. We beoordelen hem in een competitie waarin hij naar verhouding veel tijd krijgt en er wordt gevoetbald.

Verder gaat het ook niet om Martinez, maar om wie je ernaast zet. Dat moet echt een voetballer zijn.
0 0
dumperPattiruhu
De laatste alinea klopt als een bus.
1 0
Cello
Vanwege de winst op Valencia??. Die 5-2?
Riep je dat ook al na het gelijke spel tegen Osasuna?. Of die verliespartij tegen Bilbao?.
Nee natuurlijk niet.
Er zijn trouwens nog wel andere teams te noemen, zo op voorhand, waarop je de stelling kan loslaten waarom wij de CL niet zouden gaan winnen.
Maar weet je wat?. Dat geldt ook voor Barcelona dat ook allang niet meer het Barça is van een paar jaar terug.
3 0
Jelephi
Ik heb het over Frenkie de Jong.

Slimbo
0 -1
Ajax114
Aan Tagliafico zal het niet liggen maaar dit jaar zijn wij kansloos. Denk dat we twee keer gelijk spelen thuis tegen Lille en Valencia. Verder ben je met deze verdedigers Schuurs en Veltman kansloos.
6 -6
Bky
Tuurlijk, bla bla bla, word je niet moe van jezelf?
1 -3
Ajax114
Nee hoor ik zie het haarscherp
2 -2
FerdiZ
thuis minimaal 7 punten
0 -1
Illegaal
Blind ook, Blind is ook een zeer kwetsbare verdediger, vorig seizoen werd dit verbloemt door de Ligt.... Blind heeft het bij man u ook niet gered als verdediger, hij belande daar op de tribune
0 0
FerdiZ
blind was juist ijzersterk met verdedigen afgelopen jaar... kijk maar even terug..
1 0
Illegaal
Nee was die niet... hij werd vaak eruit gelopen en in de lucht in de 16 was hij zwak en hij greep nooit in bij gevaarlijke situaties zoals de Ligt wel deed, doordat de ligt dit deed verbloemde hij veel van de zwakte van Blind.

Blind is opbouwend goed maar verdedigend zwak... je hebt het nu al vaker kunnen constateren in de wedstrijden die hij dit seizoen gespeeld heeft zonder de Ligt naast hem
0 0
SammyR
Kijk real uit maar even terug en let 90 minuten alleen maar op Blind. Kom daarna maar weer terug om je ongelijk toe te geven
0 0
Illegaal
ik ga nooit uit van een of twee wedstrijden, ik ga uit van alle prestaties en wedstrijden
0 0
DonQ
Blind was driekwart van het seizoen de beste verdediger van Ajax, zeker in de CL. Dat gelul van 1 of twee wedstrijden kan de prullenbak in.
0 0
3*stars*3
Waarom heb jij het over “wij” als je over Ajax praat.
Je bent al een tijd geleden door de mand gevallen, lampie...
1 -1
0h0Litmanen0h0
Je bent zelf kansloos!
1 -2
Koningtoto
Jij vind ons iedere wedstrijd kansloos.
2 -3
MichelBoerebach
Omdat niemand Ajax meer zal onderschatten, zoals Real Madrid vorig seizoen bijvoorbeeld.
1 0
Illegaal
Ajax is niet door de clubs onderschat geweest maar wel door Ramos bijv.
0 0
0h0Litmanen0h0
Ajax is gewoon favoriet om volgende ronde te halen bij bookies......
0 -3
Illegaal
Ik geef jou een raad.... wed dat Ajax de groepsfase eruit vliegt en je zal geld winnen.
2 -2
DonQ
Jij komt echt in je broekje klaar he als je lekker gal kan spuwen over Ajax. Misschien tijd voor wat antidepressiva.
0 -1
RusselWestbrook
Net als vorig seizoen hè?
1 -1
Ajax114
Hahahha precies.
1 -1
Illegaal
Jammer dat de bookies niet zoveel verstand van het voetbal hebben als meerdere hier.

Mijn god wat maakt het nu uit wat een wedbureau denkt?.... geen klote!

Ajax haalt met deze verdediging (Veltman en Blind) zeker de volgende ronde niet
0 -1
Cello
Alsjeblieft zeg...scheid toch uit!.
Denk je nu werkelijk, dat Real Ajax heeft onderschat?. Dan zijn ze stekeblind geweest tijdens de poulefase en heeft de technische staf van Real zijn/haar huiswerk niet gedaan.
Dan geldt dat in nog grotere mate voor Juve, want die hadden niet alleen al Ajax in de poulefase kunnen zien, maar ook nog eens tegen Real.
En dan zouden ze Ajax dus alsnog onderschat hebben?.

Als je dat allemaal meeneemt dan zijn ze eerder dom dan dat er sprake is van onderschatting en zou het zelfs dit jaar wéér mogelijk zijn, dat ze ons mogelijk onbderschatten, zoals jij dat noemt.
1 -1
Illegaal
Ramos heeft Ajax in ieder geval wel onderschat.
0 0
Gecko
Omdat je aan kwaliteit hebt ingeboet
0 0
Ajaxhart
Schuurs is geen ijzersterke verdediger (to say the least), maar ik vind zijn balbehandeling ronduit fantastisch.
Zou de Frenkie-rol niks voor hem zijn?
0 -2
Illegaal
Meen je dit?... goh misschien wil Barcelona volgend jaar wel Schuurs aantrekken om naast Frenkie op het middenveld te spelen.
0 0
Gonzo
Ik zeg doen!
0 0
BrandjeXL
Zelfs de titel is geen zekerheid beste Nico. Tweede helft gisteren was goed maar als dinsdag en zondag zo speelt als de eerste helft dan ga je er twee keer van af.
2 -1
insectenverdelg
Dinsdag is een ovewinning een must. Zondag is t zeee wenselijk, maar zelfs verlies is niet onoverkomelijk. wel acht ik PSV dit jaar beter/ stsbieler dan vorig jaar en vooral sterker in de breedte.
0 0
3*stars*3
Laten we nou niet doen alsof Ajax vorig jaar zo fantastisch was gestart.
In Luik bijv een 0-2 weggegeven, 1e competitieduel tegen Heracles 1-1 in Amsterdam en week erna met hangen en wurgen 0-1 in Venlo...

Het is zeker nog niet top maar we hebben nog lang niet het beste van Ajax gezien.
1 -1
Libero
Die hebben we vorig seizoen voor iedere CL-wedstrijd mogen lezen.
Ook toen speelde we vaak een zwakke eerste helft en werd het alsnog winst met 3 of 4 doelpunten verschil.
Je zou ook kunnen zeggen dat als je zo speelt als de tweede helft er geen vuiltje aan de lucht zal zijn. Het is maar hoe vol je glas is.
0 0
Cello
Ik ben het wel eens met Nico. Alles begint met het geloof in eigen kunnen. En alleen daarom ben ik al blij, dat de spelers er anders in staan dan de overgrote meerderheid van de supporters. Want als de spelers afgelopen seizoen net zo gedacht hadden als de supporters dat bij aanvang deden (niemand had er geloof in dat we succesvol zouden kunnen zijn in CL) dan had je ook nooit de prestatie kunnen leveren zoals uiteindelijk geleverd is geworden.
Eigenlijk net zoals velen er dit seizoen over denken dat het kansloos is. En ja met die insteek zal het idd niets worden. Het begint bij geloof in eigen kunnen........
3 -1
MrPink
Het mag allemaal wel wat beter dan.
1 0
Cruijffthebest
Waarom niet, Nico?
Omdat we teveel aankwaliteit kwijt zijn en niet goed genoeg hebben ingekocht, want we hadden minimaal een creatieve middenvelder moeten hebben.
Nu moet alles van Martinez komen, nota bene een verdediger!
2 -2
Bramble1988
Donny vergeten? Wat lult iedereen toch, straks een middenveld met Martinez, Donny en Ziyech. Is dat niet creatief genoeg? Vond juist dat we een type Martinez mistte vorig jaar. Tadic, Neres en Promes/Huntelaar voorin. Top elfta
1 -2
Cruijffthebest
Promes laat (nog) niets zien. Vorig seizoen beste wedstrijden met Tadic, Neres en Ziyech voorin.
Donny is geen creatieve middenvelder of kijk je naar andere clubs?
4 -3
ajaxxcied4life
Speelde gisteren een prima partij Promes. Het blijven pushen van het narratief dat hij er niks van zou bakken moet vooral in schwung blijven voor de 'zie je wel'-roepers. Wat een treurnis dat doelbewuste Goebbelsachtige herhalen.
2 -3
Ajaciedforaltijd
Sinesstera speelde vandaag ook een goede partij tegen ADO. Schreef een assist op zijn naam en als Narsingh zijn kans had afgemaakt had hij twee assists. Wat was Promes rendement? Alles ging 20 meter naast en wanneer het een beetje moeilijk werd (moeilijke aanname bijvoorbeeld) was hij de bal altijd kwijt. 1 corner die goed was en als Tagliafico die er niet inkopt hoor je niemand erover.
4 -3
DonQ
Wat een onzinnige opmerking man. De bekrompenheid spat ervan af. Je probeert alles aan te grijpen in je argumentatie om Promes naar beneden te halen, maar je komt over als een pure hater.
0 -3
Ajaciedforaltijd
Ik ben geen hater. Ik kijk puur objectief. Hij speelde een 6. Was actief en betrokken maar op de lastige momenten kwam het niet uit de verf. Zou graag met jou alle momenten analyseren dat hij de bal heeft en jouw mening vragen over dat moment maar helaas is dat niet mogelijk. We hebben de wedstrijd beiden afzonderlijk gekeken en anders beleefd. Ik heb heel neutraal gekeken en vond Promes voor Ajax begrippen niet goed spelen.
0 -1
DonQ
Je bent juist niet objectief in deze. Hieronder spreek je jezelf ook enorm tegen door te zeggen dat hij prima heeft gespeeld. Mijn advies aan jou is om een speler niet al de grond in te boren voor hij een paar wedstrijden heeft gespeeld. Dan hoef je je eigen standpunt ook niet op een kansloze manier te verdedigen wanneer de desbetreffende speler wel goed speelt.
0 0
Ajaciedforaltijd
Ik heb het met Dolberg, El Ghazi, Fischer, Andersen, Veltman, Schuurs, Maher, Labyad etc. ook gezegd, terwijl anderen, zoals jij dus, hun graag nog een jaar hadden willen zien aanklampen. Missen simpelweg het niveau, al kan het bij Schuurs nog wel ooit komen maar is nu pas 19. Dat een speler goed speelt voor zijn kwaliteiten betekent niet dat hij goed speelt naar Ajax maatstaven. Hij is niet goed genoeg.
0 0
DonQ
Je moet mij geen woorden in de mond leggen knul. Daarnaast kan iedereen zeggen dat ze ooit wat over andere spelers hebben gezegd, maar dat maakt je argument niet sterker. Dolberg en Fischer zijn niet afgehaakt vanwege een gebrek aan kwaliteit overigens. Voor Schuurs is nog het nog veel te vroeg om hem af te schrijven en Maher is totaal niet relevant.
0 0
Capi86
Was al gestopt na Maher ;) denk Marin(?)... whatever.
Echter, bij Schuurs heb ik echt het idee dat als hij gewoon 10 kilo spier aankomt ineens van veel beginners problemen af is. Stevig in de schoenen en niet meer uitglijden. Hij moet snel een kerel worden want voetballen ken die wel.
0 0
ajaxxcied4life
Promes speelde sterk in de combinatie, hield vaak het overzicht en was balvast en had een assist. Je kan wel proberen om alles weg te redeneren en te downplayen maar in dit geval is het ronduit pathetisch. Een assist is prima verder en Tagliafico kopt hem dus wel binnen en daar gaat het om. De corner was dus op maat alsmede technisch goed uitgevoerd, dus die belachelijke hypothese van 'als Nico hem niet had binnengekopt' kan linea recta de kliko in, want hij kopt zijn assist wel binnen.
4 -2
ST
Daar zijn ze weer hoor, de Promes afzeikers. Let maar op, we gaan nog veel plezier aan hen beleven.
3 -2
Labrador
Ik vraag mij werkelijk waar af waar jij hebt gekeken. Promes speelde gisteren gewoon prima.
3 -2
Ajaciedforaltijd
Voor zijn doen prima inderdaad tegen Heerenveen thuis. Daar ben ik het mee eens.
0 -4
Oeroeboeroe
Schrijf je dan werkelijk alleen maar een commentaar om je naam hier weer te zien staan?
1 0
Bramble1988
Donny is prima in de controle, waarom moet alles 1:1 gekopieerd worden aan vorig seizoen? Als het middenveld maar complementair is aan elkaar. Mijn inziens is een middenveld van Martinez, Donny en Ziyech dat.
0 -2
Bramble1988
Nico heeft een punt, en ik denk dat wanneer Donny naast Martinez komt te staan, en Alvarez naast Blind word gezet, we idd weer kunnen verrassen! Voorwaarde is wel Veltman op de bank of RB!
4 -1
Ajaciedforaltijd
Guus Til wordt op handen gedragen in Rusland. Die hadden we dus ook moeten halen!
1 -4
MichelBoerebach
Ja, we hebben in het verleden zoveel success gehad met AZ-spelers. Ben blij dat we daar nu klaar mee zijn.
0 0
MisterAFCA
Als we iedereen zouden moeten halen die wordt aangedragen door de meesterscouts hier, hadden we een selectie van 200 man...
0 0
Jari83
Promes ook
2 0
Ajaciedforaltijd
Dat bedoel ik
0 -1
DonQ
Dezelfde Promes zit je zonder enige nuance af te zeiken. Maar dan wel met Til aankomen als aankoop? Haha gooi jezelf weg man.
0 0
Ajaciedforaltijd
Dat is nou juist mijn punt. Men haalt hier als argument aan dat Promes geweldig speelde in Rusland en daarom ook geweldig is voor ons, maar Guus Til doet het daar schijnbaar ook geweldig. Dat maakt hem nog geen Ajax speler.
0 0
Ajaciedforaltijd
Aan jou zal het niet liggen Nico. Aan de spelers naast jou wel
1 -2
mcjc
Neem aan dat wij de verlopig blijven spelen Met 2 verdedigers op het middenveld. Dat is zo een groot verschil met vorig seizoen. Ik zie liever technischvaardige middenvelders om het voetbal erin te houden. Ik vrees dat Er pas wordt ingegrepen wanneer het mis gaat.
2 0
Cello
Ik denk juist, dat wat jij wilt niet goed is. Met veel spelers voorin die heel veel op intuïtie spelen en daarbij ook heel veel risiko in hun spel leggen (lees: ook veel balverlies lijden daardoor) heb je gewoon wat meer defensieve kwaliteiten op je middenveld nodig om de balans goed te houden.
Wat jij voorstelt kan alleen als we voorin spelers hebben die weinig balverlies lijden en helaas is dat niet zo.
1 -1
Bky
Omdat het team een cruciale creatieve middenvelder mist.
2 -1
Koningtoto
Wat is er met de positieve, sarcastische BKY gebeurd?
1 -2
Aad82
Omdat onze verdediging een gatenkaas is jongen.
2 0
Radie125
Aadje lik me naatje. nu weer terug naar je calimero clubje
0 -2
Koningtoto
psv heeft gisteren de 0 gehouden toch? Of heb ik iets gemist?
3 -1
Spitz
Vitesse was niet aanwezig. Hadden een borrel.
0 0