Eiting dolenthousiast: 'Ach, een geweldig gevoel'

JesseTH, 13-09-2019 om 22:35, 8626 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Carel Eiting is dolblij dat hij vrijdagavond weer competitief op het veld kon staan. Weliswaar verloor Jong Ajax met 3-2 van De Graafschap, maar voor zijn eigen gevoel was het duel een verademing.

'Voor mij persoonlijk was het heel leuk om weer te spelen. Eindelijk weer die wedstrijdspanning en weer het gevoel van moeten presteren', begint Eiting meteen vol enthousiasme voor de camera van FOX Sports. 'In de gym moet je ook presteren, maar nu was het weer voor het echie. In de gym moet je het voor jezelf doen, nu ook voor het team, de trainer en iedereen die komt kijken. Ik ben echt heel blij dat ik weer minuten kan maken.'

Eiting geeft aan dat hij het duel af kon werken zonder enige pijn. 'Dat is echt heel fijn. Ik had een oefenwedstrijd, dat was de eerste keer, en dan ben je er nog wel een beetje mee bezig. Daarom was het heel fijn dat ik die even kon spelen en ik nu vrij in mijn hoofd kon zijn. Ach, dat is een geweldig gevoel.'

De middenvelder zag Jong Ajax een goede eerste helft spelen, maar nadat hij gewisseld werd en gedoucht terugkeerde, zag hij een heel ander beeld. 'Een complete kanteling, maar wel met het geloof dat we hem nog over de streep konden trekken. De jongens hebben er alles aan gedaan, maar helaas mocht dat niet zo zijn. Op een gegeven moment stond het redelijk, maar het was heel zwaar om dat vol te houden.'

Denk jij dat Ajax met 3-1 wint van sc Heerenveen? Zet in en krijg 8,90 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxbrl
Wordt een verhaaltje Dani de Wit.. Geen uitzonderlijk talent zoals bijv. Lang..
0 -3
Toeschouwer
Carel Eiting hoor ik heeft een nieuwe naam
Traktor 'John Deere' Komt wel over een.
0 -5
AFCAwooz
Ik heb altijd een zwak voor Carel. Gun het hem zo erg dat hij een basisplek krijgt in 1. Vind het gewoon een topgozer. Ik vergeet zelf nooit meer dat shot tijdens die fatale wedstrijd voor Nouri dat hij een arm over de schouder sloeg van Marcel Keizer die zijn tranen niet binnen kon houden. Die gozer had jaren met appie gevoetbald en was toen 18 of 19. Dan kan je voor mij als persoon niet meer stuk. Hoop echt dat hij het ondanks zijn blessure en de concurrentie gaat redden!
6 -1
Mocrodammerr
prima sentimenteel verhaal, zal misschien een fijn mens zijn, maar betekent niet dat ie kan voetballen. hij kan er namelijk vrij weinig van.
0 -9
MosesD
Haha, nou nu weten we het helemaal zeker dat je er weinig van het spelletje begrijpt.
1 0
Wimmel
Ga een keertje kijken bij jong zodra hij weer 90 minuten speelt en let 90 minuten puur op hem. Zijn opstelling, passing, balaanname, techniek en vooral inzicht en overzicht. Is echt genieten.
3 0
Vlieske
Dan be jij duidelijk nooit naar de jeugd wezen kijken. Die jongen is van een buitencategorie talent. Was in de jeugd beter dan bijvoorbeeld donny. Speelde op zijn 15e al in de jouth league.
2 0
Radikaal
Ben het vaak met je eens, maar nu even helemaal niet.
1 0
jaripettersson
3 plusjes
0 0
Labrador
+ + +
0 0
ST
Jong Ajax is inmiddels kampioen geworden in het weggeven van overwinningen. Vorige week was een uitzondering.
0 -3
fanforeffer
als je tegen ons voetbalt kun je het beste ons eerst voorlaten komen met 0-2 . dan worden we arrogant en hautain en voor al gemakzuchtig . Dan kun je de 2de helft toeslaan.
0 0