Martínez: 'Moeten beter beslissingen leren nemen'

JesseTH, 13-09-2019 om 20:25, 4020 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lisandro Martínez is tevreden over zijn beginperiode bij Ajax, zo laat hij blijken in een interview met Ajax TV. De verdediger annex middenvelder ziet dat er nog altijd dingen beter kunnen bij zowel zichzelf als het team, maar dat komt volgens hem enkel neer op details.

'Het waren goede wedstrijden met een hoog rendement', opent Martínez over zijn Ajax-periode tot nu toe. 'Er zijn belangrijke spelers weg bij Ajax, maar we hebben elkaar heel snel leren kennen. Zoals elke ploeg zijn er nog dingen die verbeterd kunnen worden, maar we proberen altijd eensgezind te zijn, vooruit kijkend, met veel zin en focus.

'Ik denk dat we nog beter beslissingen moeten leren nemen', gaat de jongeling vervolgens dieper op de inhoud in. 'Niet dat het team dat niet goed doet, maar het gaat dan echt over details, want er is een echte hiërarchie in het team en alleen de details kunnen nog beter.

Het is een traditie voor Ajacieden om tijdens hun debuut te scoren, maar dat lukte Martínez niet. Sowieso blijft de international nog altijd zonder doelpunten in het Ajax-shirt, maar hij hoopt dat dat niet voor lang zo blijft. 'Want ik wil het heel graag. Ik hoop dat ik snel de zo gewilde goal maak.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hagmag
Superaankoop, voegt iets toe, wordt een kanjer.
0 0