Ziyech: 'Als je de humor begrijpt, is hij een goede vent'

JesseTH, 13-09-2019 om 17:50, 10325 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hakim Ziyech is zeer te spreken over de trainer én persoon Erik ten Hag. Diens kwaliteiten als oefenmeester stonden bij de Marokkaans international nooit ter discussie, maar in de persoonlijke omgang was het in eerste instantie nog even wennen.

'Hij is iemand die een goede visie heeft als het gaat om voetbal', oordeelt Ziyech voor de camera van FOX Sports. 'Hij is heel aanwezig op de trainingen. Als hij iemand beter maakt, dan is dat goed. Als trainer moet je aanwezig zijn, zeker op trainingen waarop het op momenten niet scherp is. Tactisch is hij heel sterk. Het is een trainer die altijd met voetbal bezig is. Ik denk dat dat voor een club als Ajax heel belangrijk is.'

'Natuurlijk moet je ook genoeg lol hebben', vervolgt de linkspoot. 'Je kunt zeker met hem lachen en dat geldt ook voor de anderen die in de technische staf zitten. Vergeleken met mij heeft hij misschien een hele andere humor, maar als je die humor eenmaal begrijpt, dan is hij een goede vent.'

Denk jij dat Ajax met 3-1 wint van sc Heerenveen? Zet in en krijg 8,90 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cupmetgroteoren
Het was een tenenkrommend interview van Kraaij maar tegelijkertijd aandoenlijk. Maar wat een vragen ook: "moet je niet een keer zeggen aan de mensen kappen nou, spreek mijn naam eens goed uit" en "als ik kom met een prijs hoor je toch gewoon nette kleren aan te trekken?" (terwijl Ziyech moest trainen). Totaal onvoorbereid interview.
0 0
Web
Dat was nu net waar ik even mij bedenkingen had bij Ten Hag.
Zijn kwaliteiten staan niet ter discussie. Tactisch is hij zo sterk
Maar op zijn tijd een grapje, de boog kan niet altijd gespannen zijn
Maar ook dat gaat goed.
2 -1
megaonion
Ten Hag lijkt mij juist zo een nuchtere man die dan bij zichzelf ook denkt van "Af en toe lol, dat moet kunnen". Ook om de stemming in de groep goed te houden.
0 0
GvanderK
Dit vind Valentijn niet zo leuk. Zit hij vanavond bij VI?
1 0
KingJames23
Valentijn lees je mee?
2 0
RusselWestbrook
"Ziyech vindt ten Hag een humorloze klootzak"
1 -1
insectenverdelg
gooien t toch op een media offensief...Contract verlengen was ook een media offensief tenslotte...
0 0