Ziyech heeft geen spijt van het risico in zijn spel

JesseTH, 13-09-2019 om 17:35, 5435 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hakim Ziyech heeft geen enkele spijt van het feit dat hij veel risico legt in zijn spel. Critici geloven dat zijn risicovolle spel het enige is wat tussen hem en een transfer naar de absolute Europese top staat, maar de Ajacied wil spelen naar zijn eigen kwaliteiten.

'Ik snap wat je bedoelt, maar soms zit je zo diep in een wedstrijd, op een moment dat de stand er ook om vraagt, dan ben ik iemand die naar de ruimtes en momenten zoekt', spreekt Ziyech tegenover Hans Kraay jr. van FOX Sports. 'Of dat fout gaat of niet, dat maakt mij niet uit. Ik probeer het gewoon nog een keer, want dat is mijn kwaliteit. Als het lukt, hoor je iedereen: ha ha ha. Als het niet lukt, krijg je iedereen tegen je.'

Ondanks het gegeven dat Ziyech zijn eigen spel blijft spelen, begrijpt hij heus wat er bedoeld wordt. 'Het hangt er natuurlijk vanaf op welke positie je speelt. In het verleden heb ik op tien gespeeld en had ik daar heel veel momenten van. Als ik nu op tien speel, denk ik dat ik die momenten minder heb. Vanaf de rechterkant ben ik vrij en kan ik mijn acties maken.'

Denk jij dat Ajax met 3-1 wint van sc Heerenveen? Zet in en krijg 8,90 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cupmetgroteoren
Hij speelt fantastisch dit seizoen. Echt genieten.
0 0
Ajaxhart
Gewoon jezelf blijven Hakim! Spelen zonder risico, dat moet je aan mindere voetballers overlaten. We genieten van de vele mooie momenten, en accepteren ZONDER MORREN die paar missers.
2 0
Aad82
Zo dan, deze jongen heeft een partij zelfreflectie waar je U tegen zegt.
2 0
Sunny
Precies Hakim. Blijf a.u.b. jezelf zodat wij kunnen blijven genieten van je vele hoogstandjes en af en toe kankeren op je waardeloze afstandsschoten en onmogelijke dribbels.
Zolang de balans ruimschoots in jouw voordeel uit valt moet men niet klagen maar genieten.
2 0
RuffRhythim
Ik herinner me liever alle goede dingen en dat zijn er heel wat....
3 0
Labrador
Hij zegt het zelf. Als het lukt is het hossana en als het een keer mislukt dan is hij de lul. Gelukkig zijn de momenten dat het hem wel flink in de minderheid. Wat kan ik genieten van deze speler en wat ben ik blij dat hij ondanks alle shit van 2 jaar geleden nog steeds bij Ajax speelt.
3 0