Thuisduels Champions League voorlopig uitverkocht

BartVeenstra, 12-09-2019 om 12:00, 6008 views, Ajax Fancare |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De thuisduels met Lille OSC, Chelsea FC en Valencia CF in de groepsfase van de Champions League zijn voorlopig uitverkocht, zo meldt Ajax Fancare op Twitter. De losse kaartverkoop voor deze wedstrijden begon donderdagochtend.

Zodoende kunnen de spelers van Ajax, net als zo vaak in de Europese wedstrijden, rekenen op een vol stadion. De eerste thuiswedstrijd in de Champions League voor Ajax is al snel. Aanstaande dinsdag komt Lille OSC op bezoek in de Johan Cruijff ArenA.

Op 23 oktober komt Chelsea FC op bezoek in Amsterdam, terwijl Ajax de groepsfase op 10 december afsluit met een thuiswedstrijd tegen Valencia CF.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
koetje
Mij als scc gelukt om een ppt te kopen (2 naast elkaar !!)
0 0
Rik428
Echt een waardeloos systeem: alle kaarten zijn verkocht, het werkt dus helemaal niet!

Mensen denken alleen maar in hun eigen voordeel en zien niet meer hoe dom ze daardoor overkomen. Als 100.000 mensen proberen 10.000 kaarten te bemachtigen, hoe moeilijk is het dan te begrijpen dat de kans dat het niet lukt groter is dan de kans dat het wel lukt?
2 0
Joker
heerlijk deze discussie van voor naar achter gelezen..
vooral gun de mensen die het minder breed hebben ook een kans en die kans is net bij lille Chelsea en Valencia en dan verwijten dat SK houders er niet zijn tegen Emmen thuis. hahahaha

Let op de eerste bekerwedstijd thuis tegen top oss….. en daarna tegen Almere thuis

En dat gelul over sfeer bij CL dat zogenaamd komt doordat SK houders er niet zijn, of ik nou op 125 129 of 127 sta altijd zijn dezelfde koppen er.

Met Cl is er meer sfeer omdat er meer spanning op staat.

Opkomst plicht van 16 wedstrijden door het hele stadion en je bent klaar dan vallen de viagago SK er vanzelf tussen uit.

Ben ik ziek gaat een ander klaar
0 0
Rik428
Dat is nog het mooie inderdaad: de seizoenkaarthouders zijn er niet, dus is er meer sfeer. Maar de seizoenkaarthouders kopen alle kaarten op? Huh? Maar ze zijn er niet?
0 0
Cello
Ik heb de discussie hieronder over de SK een beetje gevolgd mbt ED duels. En vooral mbt de lege plaatsen in het stadion. Een aantal gaf aan dat eigenlijk SK houders zouden moeten aangeven dat ze niet komen, zodat hun plek in de losse verkoop kan en er weer een stoeltje wèl bezet zal zijn.

Klinkt logisch, maar denk dat vele SK dan vergeten zich 'af te melden'. En dan lost dat niks op.

Misschien dat je dan eerder naar het systeem moet, dat SK houders iets van uiterlijk 2 a 3 dagen vooraf moeten aangeven dat ze daadwerkelijk komen. Zo niet dat dan automatisch die plek in de losse verkoop gaat. En ja...dat kan natuurlijk wel eens mis gaan als iemand vergeet zich 'aanwezig' te melden vooraf....maar ik denk dat het je maar 1 keer hoeft te gebeuren en dan vergeet je het nooit meer.
En dan wanneer iemand zijn stoel beschikbaar heeft gesteld (en Ajax dus die stoel nogmaals kan verkopen voor dat duel) dan zou de SK houder, bij verlenging van zijn SK, al naar gelang hoevaak zijn stoel 'dubbel' is verkocht, een x-bedrag korting moeten kunnen verwachten.

Obder de streep is het dan zowel voor de SK houder als ook voor Ajax een win-win situatie, plus dat je dan een beter gevuld stadion hebt bij iedere wedstrijd.
0 0
Cello
Wat is 'voorlopig uitverkocht'??. Is het nu uitverkocht of niet helemaal uitverkocht?. Of komen er op enig moment toch nog kaartjes beschikbaar?.
0 0
Antafca
kan nog zijn dat ze kaarten van UEFA terug krijgen of als een uitvak niet helemaal wordt uitverkocht
0 0
DemyV
Kunnen we niet gewoon scanpunten voor Voorronde CL krijgen of zo? Zo kunnen we in ieder geval de inactieve SSC-houders eruit flikkeren ten koste van verhoogde sfeer. Win win.
1 -3
Rik428
Mensen als jij zouden ze echt een stadionverbod moeten geven. Sterrenkijkertje ben je. Koop zelf een seizoenkaart dan?
0 0
Ajaxamsterdam0485
Oke ik weet het zeker, mensen koop geen kaarten via marktplaats! Misschien 1% van de verkopers is echt.
1 0
YungInternet
Hallo vrienden.
Ik wil graag via de 'grijze' markt 2 kaartjes (los of passe partout) kopen, maar via Marktplaats gaat hem absoluut niet worden (900,- voor 2 passe partouts :'D )
Iemand tips waar te kijken? Ticketswap doet volgens mij geen Ajax kaartjes.
0 -1
niels1992
viagogo
0 -1
Bjorn
Kaarten gekocht voor alle drie thuiswedstrijden. Het was een beetje druk maar zeker niet onmogelijk dit keer.
0 0
Wieno
Lekker man! Nou ik heb ook een uur lang lopen klikken. Ik kwam steeds weer terug in het scherm waarop stond dat er geen wedstrijden beschikbaar waren. Na 15 min. kwam ik er eindelijk eens in en waren er nog overal bolletjes te zien. Daar hielp klikken op de bolletjes en voorkeurplekken ook niet. Jammer maar helaas, ben blij dat ik de twee voorrondes ben kunnen gaan.
0 0
AFCAHOOLIGAN
heb 2 uur lang in de wachtrij gestaan
0 0
Bjorn
Je moet constant handmatig refreshen. Wachten is dodelijk.
0 0
jariafca020
Is dat echt zo? De site raadt dat namelijk af. Dacht altijd dat je dan weer helemaal achterin de rij kwam te staan.
0 0
Bjorn
Ja is zeker zo. Dat staat er alleen zodat de server niet in de fik vliegt.

Ik doe het sinds dit systeem altijd handmatig en dan kom je er een keer door.
0 0
Stibba020
Morgen kunnen clubkaarthouders pas halen. Hoe is het dan mogelijk dat het nu al uitverkocht is, als er 40.000 seizoenskaarthouders zijn? Ze kunnen maar 1 kaartje per wedstrijd halen toch?
0 0
Bjorn
40.000 SK houders
85.000 SVA-leden
0 0
JesperOlsen74
Omdat er ca 100.000 leden zijn bij de SVA en die waren vandaag aan de beurt.
40.000 100.000 is 140.000........
0 0
Rockpotje
Volgens mij is bij veel mensen de wachtrij geglitcht waardoor je steeds opnieuw moest inloggen. Daar had ik in ieder geval last van. Kwam er te laat achter dat dit niet universeel was en toen was alles al weg. Het openen van private/incognito modes lijkt dit te verhelpen. Dus een tip voor de KO-rondes...
1 0
Rhythim
Komen nog kaarten bij van Chelsea thuis hoor.
Neem aan dat die er ook slechts 833 gaan krijgen? Half uitvakkie dus?
1 -1
Vlieske
Waarom? Chelsea heeft dit niet bepaald.
0 -2
Mikey Stormram
Het bestellen van kaarten voor Champions League is tegenwoordig net zo spannend als de wedstrijden zelf. Heb gelukkig 3 kaarten verspreid door vak 423 kunnen kopen. Genoeg bier mee en ik vermaak me wel.
0 0
UltimateKaos
Maakt op 423 toch niet zo heel veel uit waar je staat dus dat geluk heb je.
0 0
vincent_DV
Ikzelf heb 2 kaartjes voor Lille en Valencia maar toch, Ajax moet echt stoppen om de CL kaartjes op deze manier te verkopen.

Ajax zou het eigenlijk via loting moeten doen na de verkoop aan Seizoenskaarthouders. Alle SVA leden mogen zich inschrijven voor de wedstrijden en tot welk bedrag en dan gewoon loten naar wie de kaartjes gaan. Zo doen ze het ook bij de GP in Zandvoort. Geen server kan namelijk deze hoeveelheid mensen tegelijk aan en zo heeft iedereen een kans en het scheelt een hoop frustratie. Nu gebeurt het zelfs dat je kaartjes geselecteerd hebt en je klikt op; in je winkelmandje en dan sta je ineens weer in de wachtrij. Dat kan gewoon niet.
5 -1
Luie
Ik had niet verwacht dat na het opzeggen van me scc ik nooit meer zou kunnen gaan. het was toen nog makkelijker om aan uitkaartjes te komen dan het is om nu gewoon een kaartje te fixen.
0 -1
flavente
Gewoon ring er bovenop. Voor seizoenkaarthouders is er ook al wachtlijst van 30.000.
4 -7
Habalaski
Die wachtlijst is door Ajax zelf ontkracht. Er bestaat niet zoiets.
1 -4
tinntinn
Nog best lang geduurd.. Ik had vorige week al kaartjes
0 -10
ajax4perez
Ongelooflijk slecht systeem. Ingelogd vanaf 9:30 en op moment dat de verkoop in gaat word ik eruit gegooid en kom k er het eerste uur niet meer door.

Geen kaarten weten te krijgen.
2 -1
KlasseLasse
risico van het vak
3 -3
Sanalologo
Vind eigelijk dat alleen mensen met SK naar de CL wedstrijden mogen, dat zij tenminste echte supporters en geen successupporters.
3 -13
Oeroeboeroe
doe bij het opstaan eerst je hersens in voordat je wat schrijft. Wat een ongelooflijke lulkoek. Vroeger zat ik elke week in de Meer, ben naar het buitenland verhuisd en ik ben dan ineens een successupporter?
6 -1
AFCACBS1900
Maar als je echt zoveel passie en clubliefde heb als iemand die elke week naar de arena gaat, dan zou je in toch al nooit naar het buitenland verhuizen?
0 -3
Stone020island
Als ajax de enige reden is dat je niet naar het buitenland wil ben je wel echt heel zielig hahahah. Er is meer in het leven dan voetbal hoor. Zit zelf bijna altijd wel arena maar jk besef echt wel dat er meer is dan alleen voetbal maar dat lijkt me vrij normaal.
0 -1
AFCACBS1900
Waarom zou ik wel naar het buitenland willen? In Amsterdam heb ik alles wat me hartje bekoord..

Liever in Mokum zonder poen dan in Parijs met een miljoen! ;-)
0 -1
karimbu
Voorbeeld. Je krijgt een droombaan of partner in t buitenland. Maar laten schieten voor Ajax??
0 0
AFCACBS1900
Ja toch? Mijn leven zou een stuk minder leuk zijn als ik Ajax moet missen. Dat gat vult een droombaan of partner in het buitenland voor mij echt niet op.
2 -1
Stone020island
Haha helemaal de weg kwijt jij
1 -1
YungInternet
Haha. W A U W.
1 -1
karimbu
Wow oké. Ajax is veel voor mij. Maar als ik kids zou hebben en ik moet kiezen tussen hun en Ajax dan weet ik t wel
0 0
AFCACBS1900
Als je moet kiezen tussen je kinderen of Ajax dien je natuurlijk altijd voor je kinderen te kiezen. Maar dat is niet wat jij eerst als voorbeeld geeft. Ik denk dat je wel rekening kan houden met bepaalde keuzes in je leven zoals studie of baankeuze zodat je toch altijd naar Ajax kan. Ieder zijn ding, maar ik heb bijvoorbeeld een liever wat minder aantrekkelijke baan of woonomstandigheden dan dat ik dat in een ander land wel heb, maar dan Amsterdam en Ajax moet missen. Daar is mijn liefde te groot voor.
0 0
Lars93
Ik keep zelf op zondag, en het is te ver reizen naar Amsterdam om standaard én naar de Arena én mijn eigen wedstrijd te kunnen. Ik kan het m'n team niet aandoen om te zeggen: "jongens, als Ajax thuis speelt zoek je maar een andere keeper." En om nou een seizoenskaart te kopen voor alleen de wedstrijden op zaterdag gaat me wat te ver. Dus het is voor mij de keuze: óf een seizoenskaart, óf zelf sporten. Doordeweeks ga ik wel graag naar een wedstrijd, een training afzeggen kan wel. Dus deze successupporter is erg blij met zijn kaarten voor Chelsea en Valencia thuis.
2 0
MisterAFCA
Je kan ook gewoon een SK aanschaffen en delen met iemand. Heb je altijd kans en je kan makkelijk kaarten voor de CL kopen. Is maar een ideetje
0 0
Lars93
Is zeker een goed idee! Helaas is de animo in deze regio niet zo groot. De meesten hier hebben liever maar eens in de 18 jaar succes ;)
0 0
MisterAFCA
Dat is jammer man! Wel lekker dat je meestal twee keer per jaar die gasten helemaal leip kan maken door ze uit te lachen ;-)
0 0
Lars93
Dat zijn de mooiste dagen!
0 0
Mokum87
Wat is dat nou voor domme reactie. En al die mensen die op de wachtlijst staan? Alsof alle mensen met een SK bij elke wedstrijd aanwezig zijn?
1 0
GvanderK
Dus de mensen die een seizoenkaart kunnen betalen of door andere redenen zijn nep supporters? Wat een simpele gedachte zeg..
2 0
arigold
Ik ken genoeg scc die maar 4 á 5 wedstrijden per seizoen gaan...
5 0
UltimateKaos
Koop dan geen scc...
0 -2
Vlieske
Zoek het wazige. Ooit rekening mee gehouden dat sommige mensen gewoon geen seizoen kaart kunnen betalen. Maar wel een paar keer paar jaar naar een mooie wedstrijd willen gaan. Nee jullie seizoen kaart houders zijn geweldig. Kwart komt maar opdagen en zitten dan doodstil beetje rond te lachen op te tribune. Heeft niks met succes supporters te maken.
4 -5
Lorenzo010
Mensen die het niet kunnen betalen gaan maar meer werken. Stoppen met roken, geen kinderen nemen, geen huisdieren en je houd geld genoeg over in de meeste gevallen.
*uitzonderingen daargelaten d.m.v. scheidingen e.d.
0 -2
Habalaski
Als jij een paar van zulke potjes kan betalen per jaar kan je ook een seizoenskaart betalen.
3 -4
JesperOlsen74
Als iemand met weinig inkomen 4 keer naar Ajax gaat, is hij nog steeds goedkoper uit dan dat hij de goedkoopste seizoenskaart koopt.
Dus geef ook de mensen die het niet zo breed hebben een kans om van Ajax te kunnen genieten.
1 0
0184AFCA
3 tickets lille
2 tickets Chelsea
2 tickets Valencia

Best geslaagd al zeg ik zelf
2 -9
UltimateKaos
Gefeliciteerd! was het vandaag mogelijk om meerdere kaarten per SVA lid te kopen dan?
0 0
Jelephi
Als je meerdere barcodes had wel
0 0
Ankaroth
wat moeten wij met deze info? Veel plezier knul, hoop dat je ze niet verpatst op MP
0 0
arigold
Wat een verschrikkelijk slecht systeem is dit...
3 0
Habalaski
Voor alle drie de wedstrijden een setje kaarten kunnen krijgen. Alleen Lille niet naast elkaar maar mag zeker niet klagen!
0 -3
diamanti
man man man..
1 0
Ajaxfan16
Gefeliciteerd voor degene die een kaartje hebben, ik ben niet door de wachtrij gekomen, ook al zat ik er al om 9:00.
2 0
Ankaroth
vgm ging die wachtrij voor iedereen op hetzelfde moment in, heeft geen zin om om 9:00 in te loggen ;)
0 0
jaapdijkemasted
Ajax moet serieus gaan nadenken over een uitbreiding.!
4 -1
KingJames23
Daar komen de succes supporters weer aan. En maar janken dat ze niet naar de CL kunnen. Pak maar lekker een wedstrijd tegen Fortuna en Emmen. Oh nee die tegenstander is niet groot genoeg want je komt namelijk voor de tegenstander en niet voor Ajax.
2 -5
JesperOlsen74
Als je niet weet waar je over lult, hou dan gewoon je mond.
Niet iedereen is in de gelegenheid om een SK te kopen.
Vroeger eentje gehad, maar ivm werk, gezinssituatie en afstand (woon in Maastricht) is het voor mij gewoon niet te doen.
Maar ga wel zo vaak mogelijk, ook tegen de kleintjes (Groningen Fortuna, Heracles en Feyenoord.....) en ga altijd minimaal met een van mijn 2 zonen. Zo'n dag kost me al snel 170-200 euro.
Ik ben alle voorronde geweest, ga nu naar 2 CL wedstrijden en dus nog naar 4 competitiewedstrijden. 8 wedstrijden in totaal in de eerste seizoenshelft a 1300-1600 euro (heb ik de nieuwe shirts voor mijn 2 kinderen nog niet meegerekend).
En dan ook nog elke keer van Maastricht naar A'dam en terug. Vaak pas om 2 's nachts thuis.
Maar als jij dit onder successupporter schaart, is dat je goed recht.
Kijk wel even als het stadion weer half leeg is tegen bv Heracles, wie het precies niet de moeite waard vindt om Ajax te steunen.......ow ja, dat zijn toch echt de SK-houders.......
2 0
AFCACBS1900
Support your local.... Had je een hoop centjes gescheeld
0 -3
JesperOlsen74
De pech is dat ik van mooi voetbal houd.....
Need i say more?

Vanaf klein jongetje heeft Ajax een magische uitstraling op mij en nog steeds.
Alleen al dat shirt, de uitstraling, het voetbal en filosofie waar Ajax voor staat, de verschillende wereldvoetballers.
Kan geen club tegenop!
0 0
Jelephi
Houd je muil joh sjappie
2 0
Lorenzo010
Ajax speelt inderdaad niet op volle kracht tegen een Fortuna of Emmen, niet om aan te gluren..dan is de samenvatting bij Studio Sport al te lang.

Ajax in Europa of tegen de top 5 uit de Eredivisie is de moeite waard ja.
0 0
arigold
Wat een domme praat. Er zitten minder succes supporters tussen de club card houders dan tussen de seizoenkaarthouders. Hele 1e seizoenshelft uitverkocht, maar altijd weer lege plekken. Ik zou die kaarten graag kopen, maar dat kan niet of lukt niet.
4 -1
Lorenzo010
En dan een half leeg stadion tijdens de thuiswedstrijden in de competitie tegen vvv, willem2, Groningen e.d.?

Het gaat om de juiste verhouding , 10/20K extra supporters zijn niet per se sfeerverhogend, zelfs nadelig in de mindere wedstrijden.

Uitbreiding is niet nodig.

Wel enorm klote met die wachtrijen en dat sk’s met passe partout geen extra kaarten konden kopen muv Valencia thuis.
Volgende keer de prijzen voor losse kaarten naar €75 per stuk minimaal.
1 -2
SouthAjax9
Dit wordt altijd geroepen. Het zijn juist de seizoenkaarthouders waar wat aan gedaan moet worden. Als je ziet dat de losse verkoop voor de gehele eerste seizoenshelft alweer uitverkocht is schat ik in dat je die ook nog wel meer verkocht krijgt. Alleen de "vaste" laten het in de kleine wedstrijden te vaak afweten
3 -1
KingJames23
Die losse kaarten zijn pas uitverkocht en die staan al een paar maand te koop. Dus was er tijd genoeg om een kaartje te kopen voor 1 van deze wedstrijden
0 0
JesperOlsen74
Ook de losse kaartverkoop ging als een tierelier.
Echte losse kaartjes, verspreid door het stadion, die waren nog wel te krijgen, maar met 2-4 naast elkaar was al vrij snel niet meer te doen, muv Fortuna, maar dat is een woensdagavond wedstrijd en die van ado, rond de Kerst.
Maar alle wedstrijden zijn ondertussen wel allemaal uitverkocht.

Ajax moet gewoon een systeem hebben waar de mensen met een SK hun plek kunnen aanbieden op het moment dat ze zelf niet (kunnen) gaan. Zal de JC Arena een stuk voller zijn.
0 0
Labrador
Als seizoenskaarthouder ben ik het hier helemaal mee eens. Ik erger mij kapot aan al die lege stoelen. Tegen Emmen viel het laatst wel mee maar vorig seizoen? Man man man
0 0
Lorenzo010
Andere kant niet vreemd, 17 thuiswedstrijden niet iedereen kan elke thuiswedstrijd. De reistijd van ver buiten Amsterdam weegt dan ook niet op tegen de zin om te gaan tegen een Emmen/Excelsior/Roda/Zwolle..Daar word niemand vrolijk van, zelfs de spelers niet.

Als iemand dan toch zijn geld aan Ajax wil spenderen om niet naar elke onzinnige wedstrijd te gaan en daardoor wel een seizoenskaart neemt om naar de leuke wedstrijden te gaan is daar niks mis mee.

Juventus is naar een kleiner stadion gegaan, juist omdat het sfeerverhogend is.

Ik ben wel van mening dat Ajax de prijzen voor de seizoenskaarten omhoog mag gooien naar minimaal €400,00 per kaart. Daarmee krijg je ook minder paupers in het stadion.
1 0
JesperOlsen74
"Juventus is naar een kleiner stadion gegaan, juist omdat het sfeerverhogend is"

Heeft er dus niks mee te maken. Als Ajax een stadion zou hebben van 35.000 man, waarvan er 27.000 een seizoenskaart zou hebben, dan hou je dus hetzelfde. Ook dan zullen niet alle 27.000 komen tegen de kleintjes.

Waar het om gaat is dat Ajax een systeem moet hebben dat de SK-houders hun plekje kunnen aanbieden als ze zelf een keertje niet (kunnen) gaan.
Dan zou is het probleem van lege stoeltjes voor een groot deel opgelost.
0 0
Ankaroth
je vergist je in hoeveel paupers te besteden hebben. Dat soort mensen stoppen juist veel geld in voor hen belangrijke dingen, zoals Ajax.
0 0
arigold
Helemaal eens.
1 0